- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.081
İstedi canım bende pazartesi gidip yaptıracağım belki benimkileride tahlile göre düzenler antibiyorik neden verdi sana duphaston bende kullanıyorum decapeptyl bugün yaptırdım onunda iğnesi baya bi kalınmış bu verdiği tahlilleri nerde yaptırdın sen?Ben 23' ünde yumurta toplattım. Benden bir kaç tahlil istedi. Ertesi gün yaptırıp gönderdim. Çarşamba akşamı dostinex ve euthyrox başlamamı söyledi. Bunların dışında b12,c,vitaminleri antibiyotik, dupbaston kullanıyorum. Tabi bir de bugün decapeptyl yaptık. Senden operasyon sonrasında tahlil istedi mi.bana tahlil sonrasında ekledi prolaktin ve tiroid ilaçlarını.
F feza2584 canım benimde cikolata kistim vardı ama biz onu yendik sana umut olsun diye yazayim dedim :)
M Mormutfakli canım nerelerdesin yaa ozledik senimerak etme ismail beyde iyi bi doktor hem alti ustu sadece rahim kalinligina bakacak ha birde kafasina takilan birsey olursa kaan bey var ona sorar benim transferden 5 gün önce 10.3 mm idi canım
Bide bana yaptırıp hemen gönder demedi gelince getir dedi sanki acaba benmi yanliş hatırlıyorum kiİstedi canım bende pazartesi gidip yaptıracağım belki benimkileride tahlile göre düzenler antibiyorik neden verdi sana duphaston bende kullanıyorum decapeptyl bugün yaptırdım onunda iğnesi baya bi kalınmış bu verdiği tahlilleri nerde yaptırdın sen?
İstedi canım bende pazartesi gidip yaptıracağım belki benimkileride tahlile göre düzenler antibiyorik neden verdi sana duphaston bende kullanıyorum decapeptyl bugün yaptırdım onunda iğnesi baya bi kalınmış bu verdiği tahlilleri nerde yaptırdın sen?
Bide bana yaptırıp hemen gönder demedi gelince getir dedi sanki acaba benmi yanliş hatırlıyorum ki
canım benim opudan sonra menopoz için decapeptyl üç ay kullandım o yüzden uzun sürdü sana öncesinde uyguladıysa bu kadar uzun sürmez benimkini tersten aldıkAman Allah'ım senin opu ile transfer arası ne kadar uzunmuş. Muhtemelen benim de öyle olur o zaman. Neyse hayırlısı olsun. Hayırlı zamanda olsun.
canım benim opudan sonra menopoz için decapeptyl üç ay kullandım o yüzden uzun sürdü sana öncesinde uyguladıysa bu kadar uzun sürmez benimkini tersten aldık
gerçekten çok zor menapoz ben geçen senede kullanmıştım ikiside aynı zamanlara geldi yazın en sıcak zamanlarında başladık yaz aylarından şuan nefret ediyorum.. ama ben geçen sene lucrin kullanmıştım o daha çok etkilemişti decapeptylle daha kolay geçti sanki.Bunu duyduğuma sevindim. Çünkü yaklaşık 2,5 ay sürdü benim menopozum. Hatta dayanabileceksen aynı doz devam edelim dedi ama beni çok etkiledi. Normalde de ateş basması vardı bende. Üzerine bir de menopoz eklenince iş çığırından çıktı. Dozu düşürüp menopoza Son verdik. Derken şuan ki aşamadayım:)
gerçekten çok zor menapoz ben geçen senede kullanmıştım ikiside aynı zamanlara geldi yazın en sıcak zamanlarında başladık yaz aylarından şuan nefret ediyorum.. ama ben geçen sene lucrin kullanmıştım o daha çok etkilemişti decapeptylle daha kolay geçti sanki.
sen o zaman 23. ünde opu olduysa opu sonrası adet olursun dimi kaan bey ne dedi? çok az kalmış o zaman senin sizagapo ile aynı zamanlarda transfer olacaksınız
F feza2584 canım benimde cikolata kistim vardı ama biz onu yendik sana umut olsun diye yazayim dedim :)
M Mormutfakli canım nerelerdesin yaa ozledik senimerak etme ismail beyde iyi bi doktor hem alti ustu sadece rahim kalinligina bakacak ha birde kafasina takilan birsey olursa kaan bey var ona sorar benim transferden 5 gün önce 10.3 mm idi canım
Canım acaba devlet hastanesinde yapılıyormu ki tahliller birde kaç günde aldın sonuçlarını ?Hımm. Anladım. Tahlile göre düzenleme yapılır dediğin gibi. Sanırım operasyon sonrasında mikrobik bir durum oluşmasın diye verdi. Nedenini bizzat sormadım. Öyle yorumladım. Tahlilleri özel bir hastanede yaptırdım. Ancak uygun olsun diye o hastanenin hekimine giriş yaparak tahlil verdim. Normalde 300 civarı tutar dediler. Hekimlerine giriş yapınca 79 lira ödedim.
O bizim güzin ablamız herkese yetişiyor psikolog gibiCim cok tesekkur ederim yaa herzmn içimi ferahlatcak bişeyler söylüyosunn. Allah saglikla bebisini kucagina almayi nasip etsin inss arkadasim
Merhabalar. Uzun süredir yalnızca okuyarak takip ettim sizleri. Ancak şunu düşündüm ki eğer bir başarı öyküsüde bende olursa anne adaylarına umut olur. İnsanların dr. ve hastane arayışına ışık olur. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Kaan beyle olan tedavi başlangıcımız eylül ayında oldu. Salı günü yumurta toplama yapıldı. 7 yumurtanın 4' ü döllendi. Kalitesi yada kaç hücreli olduklarını bugün arayacaklarını söyleyerek bitirdik görüşmeyi . Umarım herşey dilediğimiz gibi olur. Sağlıcakla kalın.
Kızlar sagolun hepimiz burda birbiriniz icin variz elimden geleni yapmak istiyorum :)
agapo canım hangi testleri yaptiracaksin ki develt hastanesinde yaptirabilirsin tsh prog prolaktin hemogram falansa
Opudan sonra verdiğim ilaçları düzenli kullan adet göreceksin,Olur olmaz bizi ara histo için gün verelim dedi. Ayy hadi bakalım inşallah aynı zamana denk gelir. Destek oluruz birbirimize.
Evet canım onları yaptıracağımKızlar sagolun hepimiz burda birbiriniz icin variz elimden geleni yapmak istiyorum :)
agapo canım hangi testleri yaptiracaksin ki develt hastanesinde yaptirabilirsin tsh prog prolaktin hemogram falansa
Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!
Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...
ben haziranda başladım canım tedaviye. embriyo biriktiriyoruz biz. çünkü bende üretim az2 adet kardan bebeğim var. ve bugün bir iğneme başlıyorum. 3. opum olacak. sizde sorun neydi?