Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

amin canım inşallah umudumun bittiği anda kaan beyin sayfasını buldum ve tekrar umutlanarak tedaviye başladım inşallah bu sefer bi hüsrana uğramam..
Kaan bey hepimiz için doğru bir karar sonuç ne olursa olsun tedaviyi en doğru şekilde uyguladığına hiç şüphem yok gerisi allahın taktiri..

cycas transferde anestezi uygulanmıyor anlaşılan. Biraz tırstım sanırım ama embriyo için daha iyi olacaktır. Transfer diğer işlemlere göre daha kısa sürüyor olmalı sanırım.
yok canaım uygulanmıyor korkmana hiç gerek yok bilmiyorum daha önce spekulum takılarak muayene oldunmu sadece o takılırken eğer kendini kasarsan ki ben çok kasıyorum o zaman ağrı oluyor onun dışında hiçbirşey hisetmiyorsun usg ekranından minnoşların nereye gidiyor ona bakıyorsun toplam max. 5 dk sürmuyor bu işlemler

Anlaşıldı canım, kendimi hazırlamaya başlayayım şimdiden :) Minnoşları gözü açık karşılamak lazım de mi
Teşekkürler gerçekten, hepimize yardımcı olmaya çalışıyorsun. Annelik sana çok yakışacak, buradan bile bunu hissettim..

eneee canım benim de aynı şekilde.İster misin tranfer de aynı gün olsun.8 ocak saat 9.15 e randevum var.O gün aşağı yukarı transfer günü belli olur dedi Kaan Bey
Neden olmasın, hatta harika olur. Regl hangi gün başlamıştı catlove87. Benim 26' sında başladı. Bantları kullanıp, kontrole 8 ocakta gideceğim.

Ayy canım.benim cok cok sagol :) duygulandiriyorsunuz beni :) hayirlisi ile sizde bize katilin annelik hepimize cok yakisacak :)

canım biz seninle aynı anda başlamışız. benimde maalesef amh düşük. adetin gelir yakında. yeni yumiler ile büyük bir ihtimal başlar. bu arada en son kontrolün ne zamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…