- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.161
Kaan bey hepimiz için doğru bir karar sonuç ne olursa olsun tedaviyi en doğru şekilde uyguladığına hiç şüphem yok gerisi allahın taktiri..amin canım inşallah umudumun bittiği anda kaan beyin sayfasını buldum ve tekrar umutlanarak tedaviye başladım inşallah bu sefer bi hüsrana uğramam..
yok canaım uygulanmıyor korkmana hiç gerek yok bilmiyorum daha önce spekulum takılarak muayene oldunmu sadece o takılırken eğer kendini kasarsan ki ben çok kasıyorum o zaman ağrı oluyor onun dışında hiçbirşey hisetmiyorsun usg ekranından minnoşların nereye gidiyor ona bakıyorsun toplam max. 5 dk sürmuyor bu işlemlercycas transferde anestezi uygulanmıyor anlaşılan. Biraz tırstım sanırım ama embriyo için daha iyi olacaktır. Transfer diğer işlemlere göre daha kısa sürüyor olmalı sanırım.
ohh sağol cycas cım 28 gün sürüyorsa iyi.canım ilacın etkisi 28 gün sürüyor vücut kendini ancak toparlayacak ki zaten sen ilaçlara başladın ya sıkıntı olmaz ben 3 ekimde olmuştum yakşaık 3 hafta sonra başlamıştık problem olmamıştı.
agapocum histo sonrası estrofem e başladım ben.Transfer öncesi rahim kalınlaştırmak için de estrofem +bantlar kullanılıyor.Opudan sonra estrofemi kestik histodan sonra tekrarmı başlıyacağım acaba ?
eneee canım benim de aynı şekilde.İster misin tranfer de aynı gün olsun.8 ocak saat 9.15 e randevum var.O gün aşağı yukarı transfer günü belli olur dedi Kaan BeyRica ederim canım :) Benim kalınlaştırma bantları başlıyor. 8 ocak kontrol. Belki o zaman belli olur
Kizlar merhabalar..bisey danisicam kaan hocama acik acik soramadim:)persembe histereskopi yapıldı ama merkezde kimse bisey demedi bizim de aklimiza gelmedi sormak bu donemde iliski yasakmi?yada kac gun yasak?
Anlaşıldı canım, kendimi hazırlamaya başlayayım şimdiden :) Minnoşları gözü açık karşılamak lazım de miyok canaım uygulanmıyor korkmana hiç gerek yok bilmiyorum daha önce spekulum takılarak muayene oldunmu sadece o takılırken eğer kendini kasarsan ki ben çok kasıyorum o zaman ağrı oluyor onun dışında hiçbirşey hisetmiyorsun usg ekranından minnoşların nereye gidiyor ona bakıyorsun toplam max. 5 dk sürmuyor bu işlemler
Maalesef canım, çok isterdim ama..hiçbiriniz 5 ocakta gelmiyonuz mu
Neden olmasın, hatta harika olur. Regl hangi gün başlamıştı catlove87. Benim 26' sında başladı. Bantları kullanıp, kontrole 8 ocakta gideceğim.eneee canım benim de aynı şekilde.İster misin tranfer de aynı gün olsun.8 ocak saat 9.15 e randevum var.O gün aşağı yukarı transfer günü belli olur dedi Kaan Bey
Anlaşıldı canım, kendimi hazırlamaya başlayayım şimdiden :) Minnoşları gözü açık karşılamak lazım de mi
Teşekkürler gerçekten, hepimize yardımcı olmaya çalışıyorsun. Annelik sana çok yakışacak, buradan bile bunu hissettim..
rezervim az canım. bu yüzden embriyo biriktiriyoruz. ve hala opu aşamasındayım. inşallah bu son opum olur.Canım rezervin nasıldı peki
hayırlısı olsun canım. tebrik ederim. şimdi sıra pıt pıtları dinlemekte. kayıt olabilirse kaydet sonra hep duymak isteyeceksinKızlar bugün kesemizi görmeye gittik. Tek kese gördük .10 gün sonra kalp atışlarını dinlemek nasip olur inşallahh
canım biz seninle aynı anda başlamışız. benimde maalesef amh düşük. adetin gelir yakında. yeni yumiler ile büyük bir ihtimal başlar. bu arada en son kontrolün ne zamandı?saizene başladım bugün 2. saizen iğneyi yaptım..duphaston bugün son gün bitince 3 güne adet olursun dedi ozaman başlıcaz gerçek iğnelere..yani doktor bu 3üde gelişebilir yada hiçbiride gelişmeyebilir gibi şeyler diyince kafam karıştı..bunlarımı kullancakki acaba nasıl olcakki diye düşündüm ama adetle bunları atıcam yeni oluşanlarla tedaviye başlancak ozaman..amh malesef 0.01
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryağmurlu bir İzmir sabahından herkeslere günaydınlar. mutlu haftalar