Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım sen şuan daha adet kontrollerin gidiyorsundur iğnelere başlamamışsındır yanlış hatırlamıyorsam saizene başladıktan 1hafta kadar sonra iğnelere başlıyorsun sizin amh kaç acaba?
saizene başladım bugün 2. saizen iğneyi yaptım..duphaston bugün son gün bitince 3 güne adet olursun dedi ozaman başlıcaz gerçek iğnelere..yani doktor bu 3üde gelişebilir yada hiçbiride gelişmeyebilir gibi şeyler diyince kafam karıştı..bunlarımı kullancakki acaba nasıl olcakki diye düşündüm ama adetle bunları atıcam yeni oluşanlarla tedaviye başlancak ozaman..amh malesef 0.01

evet canım sadece o acıtacak canım oda çok azıtmamıştı beni zaten o sırada çişin oluyor transfer heyecanı falan derken spekulum hak getire farketmiyorsun bile :) birde transferden önce içmen için bir ağrı kesici ilaç veriyorlar iki saat önce içiyon oda iyi geliyo sanırım.
evet nar suyu içebilisin canım ben suyunu içmemiştim kendini yedim sıkacağımız yoktu o basma kollulardan. ben tranfserden sonra evde yatarken kabak çekirdeği yedim iyi geldiğini okumuştum bi yerden eğlencelik olmuştu banada ama çok abartmadan yedim günde bir çorba kaşığı kadar. başka birşey yok bol su iç kendine şimdiden bir meşgale ayarla ben puzzle yapmıştım:KK6::KK73::KK73::KK73::KK73:
cycas cycas transferde anestezi uygulanmıyor anlaşılan. Biraz tırstım sanırım ama embriyo için daha iyi olacaktır. Transfer diğer işlemlere göre daha kısa sürüyor olmalı sanırım.

saizene başladım bugün 2. saizen iğneyi yaptım..duphaston bugün son gün bitince 3 güne adet olursun dedi ozaman başlıcaz gerçek iğnelere..yani doktor bu 3üde gelişebilir yada hiçbiride gelişmeyebilir gibi şeyler diyince kafam karıştı..bunlarımı kullancakki acaba nasıl olcakki diye düşündüm ama adetle bunları atıcam yeni oluşanlarla tedaviye başlancak ozaman..amh malesef 0.01
Senin doktorun kim canım ?

Opudan sonra estrofemi kestik histodan sonra tekrarmı başlıyacağım acaba ?
Evet canım. Histodan sonra belli süre tekrar kullanıyorsun. Başlaman ve bitirmen gereken tarihleri sana Kaan Bey söyleyecektir. Ben şuan kullanmıyorum mesela. Birkaç gün sonra tekrar başlayacağım.

Sen öncelerde topikte yoktun sanki o yüzden acabamı dedim kaan bey senin için en iyi tedaviyi uygulayacaktır ilk denemen mi?
daha önce yazdım bikaçdefa sonra sadece takip etmeye çalıştım..uzun zamandır yazmıyorum buraya..kaan beyde ilk denemem ama tedavi olarak 5 tedavi transfer olarak kısmet olursa 2. olcak..

X