Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

teşekürler pazartesi 18:00 de ilk randevumuz var :)
hayırlısı olsun arkadaşım. doğru kararı verdin. kafanda en ufak bir soru işareti olmasın. Kaan Bey kişiye göre tedavi uyguluyor. ve zamanı gelince seninle sevinip seninle üzülüyor. işini bilerek severek yapıyor. diğer yerlerdeki gibi fabrikasyon bir sistemi yok. ayrıca çok gelişmiş laboratuvarları var. umarım hakkımızda en iyisi olur...

inşallah o kadar çok doktor aradım konuştum ki içimden bir ses bu doğru tercih dedi. birde ne zaman görüşmeye gitmek için niyetlensek bir sebep çıktı bu defa sorunsuz oldu .o yüzden inanaıyorum ki doğru tercih sizlere de teşekkür ederim . iyi yorumlarınızı okuyunca seviniyorum.

Merhabalar. Uzun süredir yalnızca okuyarak takip ettim sizleri. Ancak şunu düşündüm ki eğer bir başarı öyküsüde bende olursa anne adaylarına umut olur. İnsanların dr. ve hastane arayışına ışık olur. Beni de listeye ekleyebilirsiniz. Kaan beyle olan tedavi başlangıcımız eylül ayında oldu. Salı günü yumurta toplama yapıldı. 7 yumurtanın 4' ü döllendi. Kalitesi yada kaç hücreli olduklarını bugün arayacaklarını söyleyerek bitirdik görüşmeyi . Umarım herşey dilediğimiz gibi olur. Sağlıcakla kalın.

merhaba iyi ki geldin listemize bir umut daha oldu :) şimdi sırada histomu var? kaan beyle bu konuyu görüştünüz mü?
bugün aralar bilgi verirler.

Hoş geldiniz. Hayırlı olsun tedaviniz. İnşallah güzel sonuca bir an önce ulaşırsınız.

Hosgeldin aramiza . Burda cok mutlu anneler olacagiz her gecen gun cogalarak insallah. ..

Ağzına yüreğine sağlık :)

Hayırlısı olsun inşallah bebeklerin karnında can bulur

merhaba iyi ki geldin listemize bir umut daha oldu :) şimdi sırada histomu var? kaan beyle bu konuyu görüştünüz mü?
bugün aralar bilgi verirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…