-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.061
teşekkürler sizide tebrik ederim inşallahSen de hosgeldin canim. Ben de ilk tup bebek denememi Kaan beyle yaptim esim de sperm sayisi azdi yeni pozitif sonucu aldi. Cok sukur . Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Dogru karardasin
Merhabalar. Evet histo var. Ancak adet olduğum zaman gün alacağım. Şimdi aradılar hastaneden. döllenen yumurtalar istenilen kalitede bölünmüş ve dondurulmuş. Bu arada umarım bu mesajı gönderebilirim. Çünkü yazdıklarımı sayfaya iletmekte güçlük yaşıyorum telefondan.cycost: 38536981 .!.:merhaba iyi ki geldin listemize bir umut daha oldu :) şimdi sırada histomu var? kaan beyle bu konuyu görüştünüz mü?
bugün aralar bilgi verirler.
Teşekkür ederim. İnşallah. Allâh emekleri boşa çıkarmasın.Hosgeldin aramiza . Burda cok mutlu anneler olacagiz her gecen gun cogalarak insallah. ..
Ben biraz önce playstore' da baktım ancak bulamadım.kadınlar kulubünün mobil uygulaması var mı ?
canım telefondan alıntı yaptığın zaman mesajın başına eklersen mesajını oluyor ama sonuna eklemeye çalışınca mesaj karışıyor. mobil uygulaması yok eskiden vardı ama site güncellenince kalktı ama site mobil kullanıms uygun sadece alntılarda sıkıntı oluyor onuda dediim gibi yapınca çözülüyorArkadaşlar gruba mesaj atma konusunda çok başarısızım. Tebrik eden, beğenen, yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Ben tek tek cevap vermeyi başaramadım. Bazıları oldu. Bazıları olmadı. Kimse kırılması mesajına yanıt gelmedi diye. İnanın cehallette şuan Son noktadayım :))
canım telefondan alıntı yaptığın zaman mesajın başına eklersen mesajını oluyor ama sonuna eklemeye çalışınca mesaj karışıyor. mobil uygulaması yok eskiden vardı ama site güncellenince kalktı ama site mobil kullanıms uygun sadece alntılarda sıkıntı oluyor onuda dediim gibi yapınca çözülüyor
Canım çok sevindim gözünaydın biz seninle beraber ilerleyeceğiz benimde yumiler toplandı donduruldu benimde histom olucak@feza2584
Amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben ikinci çocuk için burdayım oğlum kardeşi olsun çok istiyor inşallah ona ve bize bu güzel duyguyu yaşatır rabbim isteyen herkese nasip etsin benim adetim ocak başı gelicek randevu alacağım ocak sonuna doğruda transferim olucak nasipse seninle karşılaşırız mutlakaAaa çok güzel. Yalnız olmamak, aynı anda ilerlemek... inan ben de çok sevindimm. Allah' ım utandırmasın.
Amin canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ben ikinci çocuk için burdayım oğlum kardeşi olsun çok istiyor inşallah ona ve bize bu güzel duyguyu yaşatır rabbim isteyen herkese nasip etsin benim adetim ocak başı gelicek randevu alacağım ocak sonuna doğruda transferim olucak nasipse seninle karşılaşırız mutlaka
Bende nereye kayboldu @mormutfaklı diye düşünüyordum demek bebeğine kavuşmasına az kalmışKizlar merhaba
Transfer icin ideal rahim kalinligi nedir?
Transferi olan ve hamiş arkadaslar sizin kacti? Bilgilendirirseniz sewinirim
İnsallah canim kaan beye güvenim sonsuz o elinden gelen herseyi yapiyor bizler için gersisi Allahın takdiri bana kaan bey ilaçları değiştiriyoruz dedi yeni birkac ilac yazdı bende troid ilacı kullanıyordum estrofemde onlara devam etseydim söylerdi sanırımKaan bey oğluşunuzun arzusunu yerine getirecektir. AMİN inşallah. Ben de çikolata kisti problemi vardı. Uzun süre menopozdaydım. Adetim düzene girsin diye şuan ilaç kullanıyorum. Ayrıca tiroid ve prolaktin biraz yüksek çıktı. Onlar için de ilaçlarım var. Dolayısıyla ben ne zaman adet olurum, değerler ne zaman normale döner bilmiyorum. Umarım karşılaşabiliriz. Ben de çok isterim.
Bende nereye kayboldu @mormutfaklı diye düşünüyordum demek bebeğine kavuşmasına az kalmış
İnsallah canim kaan beye güvenim sonsuz o elinden gelen herseyi yapiyor bizler için gersisi Allahın takdiri bana kaan bey ilaçları değiştiriyoruz dedi yeni birkac ilac yazdı bende troid ilacı kullanıyordum estrofemde onlara devam etseydim söylerdi sanırım
İnsallah canim kaan beye güvenim sonsuz o elinden gelen herseyi yapiyor bizler için gersisi Allahın takdiri bana kaan bey ilaçları değiştiriyoruz dedi yeni birkac ilac yazdı bende troid ilacı kullanıyordum estrofemde onlara devam etseydim söylerdi sanırım