- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.021
inşallah teşekkür ederim arayıp kaan beyden randevu aldım inşallah hayırlı olur. daha önce smyrna ile görüştüm ama içime sinmedi, bu defa doğru karar sanırım :)Günaydın canım.Aramıza hoşgeldinBizim büyük çoğunluğumuz Kaan Bey in hastasıyız.Ben kendi adıma Kaan Bey in tedavi tarzından çok memnun olduğumu ve başarısını gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimi düşündüğümü söyleyebilirim. Kaan Bey hakkındaki düşüncelerimizi burda sık sık dile getiriyoruz.Biz kendisinden oldukça memnunuz Refik Bey içinde iyi şeyler duydum ve gördüğüm kendisi çok güler yüzlü,çok sevimli biri.Onunda işinde tecrübeli,iyi olduğuna eminim.Burda bir arkadaşımız Refik Bey in hastasıydı esasında umarım o mesajını görür ve sana daha iyi bilgi verir.Hangisini seçersen seç İnşallah hakkında hayırlısı olur canım
Canım benim teşekkür ederim. Annemin kaderi benim kaderim oldu yani erken menopoza girmiş. Ve beni 34 yaşında doğurmuş. Bende 34 olduğuma göre inşallah bebeğim olur. Allah.tan Dileğim bu.Ben geç kalmışım ama kutlayayım dedim :) Seneye inşallah bebeğinle eşinle sağlıkla mutlulukla kutlarsın nice güzel yaşların olsun
yarın saizene başlıyorum canım. Kaan bey ocakta yumurta toplamanı ve histonu yapıp şubat gibi transferini yaparız demişti. bakalım canım. benim daha 1 ay filan var finish.e varmama
Amin canım. İnşallah gönlümüzdekilerin gerçekleştiği uğurlu bir yıl olur.kalbiminozu Canımm doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin Tabii en başta ne olduğunu hepimiz biliyoruz önce sağlık sonraaa
Canım teşekkürler. Bol bebişli olacağı kesin. Kaan bey bu yıl bizleri doğurtmadan bırakmayacaknice bebişli yıllara
Merhaba canm.bende kararsizdim ama burdaki arkadaslarin yorumu ve kaan beyin basari oranindan dolayi kaan beyde karar kildim.smyrna ya gelince bendem tavsiye sakin orayi dusunme ben ilk denememi orada yaptim ve bana buyuk aci yasattilar.emin ol irenbe cok dogru bir karar.hakkimizda hayirlidi olsun canim insallah bizlerde bagira bagira hamileyimmm deriz.inşallah teşekkür ederim arayıp kaan beyden randevu aldım inşallah hayırlı olur. daha önce smyrna ile görüştüm ama içime sinmedi, bu defa doğru karar sanırım :)
SANADA CANIMMMgünaydın kızlar hayırlı cumalar
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNHerkesede gunaydinlarr bu arada.cumalariniz mubarek olsun ve guxel haberler getirsin hepimize insallahhhhh
Merhaba canm.bende kararsizdim ama burdaki arkadaslarin yorumu ve kaan beyin basari oranindan dolayi kaan beyde karar kildim.smyrna ya gelince bendem tavsiye sakin orayi dusunme ben ilk denememi orada yaptim ve bana buyuk aci yasattilar.emin ol irenbe cok dogru bir karar.hakkimizda hayirlidi olsun canim insallah bizlerde bagira bagira hamileyimmm deriz.
Olalım olalım, seneye çooook daha mutlu olalım amaGünaydınlarrrbugün mutlu, çok mutlu olalım inşallah
Hayırlı, uğurlu olsun. Sanırıma hiç gerek yok. İçin rahat olsun :)inşallah teşekkür ederim arayıp kaan beyden randevu aldım inşallah hayırlı olur. daha önce smyrna ile görüştüm ama içime sinmedi, bu defa doğru karar sanırım :)
Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!
Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...
ağlatacaksın beniBazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...
teşekürler pazartesi 18:00 de ilk randevumuz var :)Hayırlı, uğurlu olsun. Sanırıma hiç gerek yok. İçin rahat olsun :)
smyrna hiç güven vermedi bana maddiyat herşeyleri diye düşünüyorum. inşallah deriz :)Merhaba canm.bende kararsizdim ama burdaki arkadaslarin yorumu ve kaan beyin basari oranindan dolayi kaan beyde karar kildim.smyrna ya gelince bendem tavsiye sakin orayi dusunme ben ilk denememi orada yaptim ve bana buyuk aci yasattilar.emin ol irenbe cok dogru bir karar.hakkimizda hayirlidi olsun canim insallah bizlerde bagira bagira hamileyimmm deriz.
AYTAN SEN NERDE YASŞIYORSUN CANIMsmyrna hiç güven vermedi bana maddiyat herşeyleri diye düşünüyorum. inşallah deriz :)
canımBazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Zorlayacaksın...