Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Günaydın canım.Aramıza hoşgeldin:KK31:Bizim büyük çoğunluğumuz Kaan Bey in hastasıyız.Ben kendi adıma Kaan Bey in tedavi tarzından çok memnun olduğumu ve başarısını gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimi düşündüğümü söyleyebilirim. Kaan Bey hakkındaki düşüncelerimizi burda sık sık dile getiriyoruz.Biz kendisinden oldukça memnunuz:KK68:Refik Bey içinde iyi şeyler duydum ve gördüğüm kendisi çok güler yüzlü,çok sevimli biri.Onunda işinde tecrübeli,iyi olduğuna eminim.Burda bir arkadaşımız Refik Bey in hastasıydı esasında umarım o mesajını görür ve sana daha iyi bilgi verir.Hangisini seçersen seç İnşallah hakkında hayırlısı olur canım:KK22:
inşallah teşekkür ederim arayıp kaan beyden randevu aldım inşallah hayırlı olur. daha önce smyrna ile görüştüm ama içime sinmedi, bu defa doğru karar sanırım :)

Ben geç kalmışım ama kutlayayım dedim :) Seneye inşallah bebeğinle eşinle sağlıkla mutlulukla kutlarsın nice güzel yaşların olsun :KK68:
Canım benim teşekkür ederim. Annemin kaderi benim kaderim oldu yani erken menopoza girmiş. Ve beni 34 yaşında doğurmuş. Bende 34 olduğuma göre inşallah bebeğim olur. Allah.tan Dileğim bu.:anneadayı::KK15:

yarın saizene başlıyorum canım. Kaan bey ocakta yumurta toplamanı ve histonu yapıp şubat gibi transferini yaparız demişti. bakalım canım. benim daha 1 ay filan var finish.e varmama:KK53:

Bak bizim aynı zamana denk gelecek transfer :) Kaan beyle son görüştüğümde Şubat başı dedi transfere bi aksilik çıkmazsa yakın zamanlarda olacağız ve bu sefer inşallah güzel haberler alacağız :anneadayı::anneadayı:[/QUOTE] Evet canım bizim aynı zaman hemen hemen. Belki aynı gün bile transferimiz olur. Ve inşallah güzel haberler veririz :anneadayı::anneadayı:

kalbiminozu kalbiminozu Canımm doğum günün kutlu olsun,yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsin :KK68:Tabii en başta ne olduğunu hepimiz biliyoruz önce sağlık sonraaa :emir_bebek::KK19:
Amin canım. İnşallah gönlümüzdekilerin gerçekleştiği uğurlu bir yıl olur. :KK49:

nice bebişli yıllara
Canım teşekkürler. Bol bebişli olacağı kesin. Kaan bey bu yıl bizleri doğurtmadan bırakmayacak:KK70::KK70:

inşallah teşekkür ederim arayıp kaan beyden randevu aldım inşallah hayırlı olur. daha önce smyrna ile görüştüm ama içime sinmedi, bu defa doğru karar sanırım :)
Merhaba canm.bende kararsizdim ama burdaki arkadaslarin yorumu ve kaan beyin basari oranindan dolayi kaan beyde karar kildim.smyrna ya gelince bendem tavsiye sakin orayi dusunme ben ilk denememi orada yaptim ve bana buyuk aci yasattilar.emin ol irenbe cok dogru bir karar.hakkimizda hayirlidi olsun canim insallah bizlerde bagira bagira hamileyimmm deriz.

Merhaba canm.bende kararsizdim ama burdaki arkadaslarin yorumu ve kaan beyin basari oranindan dolayi kaan beyde karar kildim.smyrna ya gelince bendem tavsiye sakin orayi dusunme ben ilk denememi orada yaptim ve bana buyuk aci yasattilar.emin ol irenbe cok dogru bir karar.hakkimizda hayirlidi olsun canim insallah bizlerde bagira bagira hamileyimmm deriz.

Kesinlikle, benimde hayatımda en çok üzüldüğüm dönemdi. Başarısızlık olasılığı her merkezde yaşanabilir ancak standart, hastaya göre farklılık göstermeyen, duyarsız tedavi uygulaması yaşatmaları benim içinde affedilemezdi.
İrenbe'de Kaan Bey'in farkını tüm bunlardan sonra daha iyi görüyoruz. Baştan bende daha bilinçli bir araştırma yapsam, tüm bunlar yaşanmayacaktı. Burada ki yorumlarımızın da bir kısmının nedeni bu aslında..Umarım yeni yılda hepimiz birbirimize güzel haberlerimizi müjdeleriz :)

Bazen bir şeyi çok istersin, olmaz...
Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.
Çalışıp çabalarsın olmaz, dua edersin olmaz, tevekkül edersin olmaz.
Ne yaparsan yap, olmadı mı olmaz!

Olmadı mı zorlamayacaksın diye bir şey yok!
Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...

Hatta bazen bir şeyi ilk defa bu kadar çok istersin. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıkça her şeyin daha da berbat olduğunu görürsün.

Zorlayacaksın...
Olmuyorsa vakti değildir, hakkın değildir... Olmuyorsa hakkında hayırlı değildir.
Küsmeden, isyan etmeden sabredeceksin. Çünkü hayatta en güzel, en değerli olan zor olandır...

ne güzel yazmışsın canım benim.. hepimizin hakkında hayırlısı inşallahhh...

Zorlayacaksın...
ağlatacaksın beni :cry::cry::cry: ne güzel yazmışsın canım

smyrna hiç güven vermedi bana maddiyat herşeyleri diye düşünüyorum. inşallah deriz :)

Zorlayacaksın...
canım:KK61::KK61:ne güzel yazmışsın. küsmeden isyan etmeden sabredeceksin. zamanı gelince herşey güzel olacak. vazgeçmek yok.:cry:

X