- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- Konu Sahibi mavinehir17
- #5.001
Aynen bu şekiller deyim vallaevet bencede hormonal bunların hepsi mevcut galiba...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bu şekiller deyim vallaevet bencede hormonal bunların hepsi mevcut galiba...
Seni bu hale bebişler sokuyor hamilelik belirtileri bunlarAynen bu şekiller deyim valla
Cok teşekkürler canımagapo canim cok sevindim kardan bebeklerin hayirli olsun insallah
İnşallah canim inşallahSeni bu hale bebişler sokuyor hamilelik belirtileri bunlar
Canım ne güzel döllenmişler çok da sağlıklı olurlar inşallah transferden sonra tutunurlar sana ve bırakmazlar seni :*Kızlar bugün emriyolog aradı 5 yumurtadan 3 ü olgunmuş 2 si döllenmiş persembe gelişimlerine göre dondurucaz dedi inşallah ikiside kaliteli olur ve dondurulur , içim biraz buruk
Hayırlısı ile inşallah alırsın canım :)Ayy bilmiorum ki . Hic belirtim yok diodum. Bugün butun gun sol kasigima pit pit sanci girdi nefesim kesildi. Cuma testi tekarlicam kaan bey oyle dedi Insallah degerlerim katlanarak devam eder. Ahh ahh haberle bitmio endiseler bi kucagimiza alsak dicem o zaman da bitmez endise sanirim
Kızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
evet canım bugün doğum günüm. çok teşekkür ederim. inşallah Allah gönlümüzdekileri verir.
yarın saizene başlıyorum canım. Kaan bey ocakta yumurta toplamanı ve histonu yapıp şubat gibi transferini yaparız demişti. bakalım canım. benim daha 1 ay filan var finish.e varmama[/QUOTE]Sen iğnelerine başladınmı canım toplama ne zaman ?
Gözünaydın canım çok güzelKızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
Ben de bugün sana soracaktım canım tek 5. gün transferimi oldu diye.Kaan Bey le ilk konuştuğumda transfere kadar düşün ,3 seçenek var. Ya 2 adet 3. gün,ya 1 adet 3. gün ya da 1 adet 5. gün koyabiliriz.Ama 5. güne gidersek embriyolarının azalma riskini göze alacaksın gibi bişeyler söyledi.O gün için net bişey düşünemediğimden çok detaylı konuşamamıştım 5. gün işini.Artık yarın kesin konuşmayı yapmayı düşünüyorum.Yoksa transfere kadar aklımı oynatabilirim Gerçekten o kadar isterdim ki nolacaksa olsun 2 tane koyun üleeeyyn diyebilmeyi.Yine de çok net değilim.Kaan Bey e şutlamayı düşünüyorum kararın yarısını.Hepinizin 1 tane bebek beklemesi kararsız kalmamda büyük etken oldu.Bakalım ne yapcam sonunu ben de merak ediyorum Ne olursa hakkımızda hayırlısı olsun canım haklısın.Sen de bebişini sağlıkla kucağına al İnşallah.gözün aydın canım. cok sevındım..minikler sende can bulur inşallah.. catlove87 canım gecmıs olsun hıstoyıda atlattın artık emın adımlarla transfere doğru. trasnfer zamanı ben nahıde hemsıreyle tam anlaşamamıştım açıkçası. ben tek 5. gün embrıyosu istiyordum o 3.gün çözülüyor 5. güne kadar risk alamayız demişti haklı olarak sonuçta hepsını de kaybedebılırız demıstı. transfer günü yola cıktıgımda da KAAN bey aradı 5. güne gidiyor istersen gelme diye .yoldayım ıkısını de almaya geliyorum eşimi ikna ettım demıstım bizim için hayırlı olan tek miş biri tutundu miniğimin.. senin içinde hakkında hayırlısı olsun. tek transferden korkuyordum ben ıkız ıcın ıkı tane ıstememıstım sansım artsın dıye ıstemıstım nıtekımde oyle oldu..
nice bebişli yıllaraevet canım bugün doğum günüm. çok teşekkür ederim. inşallah Allah gönlümüzdekileri verir.
Günaydın canım.Aramıza hoşgeldinBizim büyük çoğunluğumuz Kaan Bey in hastasıyız.Ben kendi adıma Kaan Bey in tedavi tarzından çok memnun olduğumu ve başarısını gördükçe ne kadar doğru karar verdiğimi düşündüğümü söyleyebilirim. Kaan Bey hakkındaki düşüncelerimizi burda sık sık dile getiriyoruz.Biz kendisinden oldukça memnunuzRefik Bey içinde iyi şeyler duydum ve gördüğüm kendisi çok güler yüzlü,çok sevimli biri.Onunda işinde tecrübeli,iyi olduğuna eminim.Burda bir arkadaşımız Refik Bey in hastasıydı esasında umarım o mesajını görür ve sana daha iyi bilgi verir.Hangisini seçersen seç İnşallah hakkında hayırlısı olur canımgünaydın herkese yeni katıldım aranıza irenbeyi düşünüyoruz ama bize refik bey demişlerdi ama yorumlardan dolayı kaan beyi aramayı düşünüyorum.bana yardımcı olurmusunuz?
Günaydın. Hoş geldiniz ve tedaviniz şimdiden hayırlı olsun inşallah. Kaan Bey'in hastasıyım buradaki çoğu kişide öyle. Ama sadece benim 4 arkadaşımın hekimi Refik Bey. Çok memnundular kendisinden. Zaten inanılmaz güler yüzlü ve karşısındakine pozitif elektrik veren bir insan. Kaan Bey'le de çok samimiler. Tahmin ediyorum ki birbirlerinden fikir alışverişi yaparak hastalarına daha sağlıklı bir tedavi sunuyorlar. Hangisini seçecek olursan ol inşallah hayırlı sonuca ulaşırsın. Sevgiler:)günaydın herkese yeni katıldım aranıza irenbeyi düşünüyoruz ama bize refik bey demişlerdi ama yorumlardan dolayı kaan beyi aramayı düşünüyorum.bana yardımcı olurmusunuz?