Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUOE="kalbiminozu, post: 38518854, member: 601666"] canım benim harika bir haber. çok sevindim. ee şimdi 2. toplama olacak mı yoksa transfer hazırlığına mı başlayacaksınız?[/QUOTE]
Çok teşekkürederim canım 2.toplama olmayacakmış kaan bey gerek yok dedi transfer hazırlığına başlayalım dedi önce histeroskopi olacak

[QUOE="kalbiminozu, post: 38518854, member: 601666"] canım benim harika bir haber. çok sevindim. ee şimdi 2. toplama olacak mı yoksa transfer hazırlığına mı başlayacaksınız?
Çok teşekkürederim canım 2.toplama olmayacakmış kaan bey gerek yok dedi transfer hazırlığına başlayalım dedi önce histeroskopi olacak[/QUOTE] gözünaydın canım. bir adım daha atmış oldun. inşallah hayırlı haberler aldığımız günleri de görürüz hep birlikte

Canım nice bebekli senelerin olsun
aMin canım inşallah

@agapo canım.masallah senin minik savascilarina simdiden ilk savaslarini kazanmilar ve kardan bebek olmayi haetmisler tebril ederim sira simdi anneciklerine kavusacakalari günü beklemte :) kaan beyle gorustunmu ikinci kez toplanacakmi ?
Canım kaan beyi aradım daha onun haberi yokmuş benden öğrendi ikinci toplama olacakmı diye aradım gerek yok transfer hazırlığına başlayalım o zaman dedi çok olumlu konuştu içim rahatladı

Çok teşekkürederim canım 2.toplama olmayacakmış kaan bey gerek yok dedi transfer hazırlığına başlayalım dedi önce histeroskopi olacak
gözünaydın canım. bir adım daha atmış oldun. inşallah hayırlı haberler aldığımız günleri de görürüz hep birlikte

aMin canım inşallah[/QUOTE]
Sen iğnelerine başladınmı canım toplama ne zaman ?

gözünaydın canım. bir adım daha atmış oldun. inşallah hayırlı haberler aldığımız günleri de görürüz hep birlikte

aMin canım inşallah
Sen iğnelerine başladınmı canım toplama ne zaman ?[/QUOTE]
yarın saizene başlıyorum canım. Kaan bey ocakta yumurta toplamanı ve histonu yapıp şubat gibi transferini yaparız demişti. bakalım canım. benim daha 1 ay filan var finish.e varmama

Sen iğnelerine başladınmı canım toplama ne zaman ?
yarın saizene başlıyorum canım. Kaan bey ocakta yumurta toplamanı ve histonu yapıp şubat gibi transferini yaparız demişti. bakalım canım. benim daha 1 ay filan var finish.e varmama[/QUOTE]
Insallah hersey gönlünce olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…