- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.981
evet canım bugün doğum günüm. çok teşekkür ederim. inşallah Allah gönlümüzdekileri verir.Doğum günün müydü, kutlu olsun canım. Bundan sonra ki tüm doğum günlerini yavrunuzla kutlamanız nasip olur umarım.
teşekkürler canım. inşallah dediğin gibi 2015 bizim yılımız olacak.@kalbimintozu canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşın uğur getirsin bebiş getirsin...
Canım nice bebekli senelerin olsunevet canım bugün doğum günüm. çok teşekkür ederim. inşallah Allah gönlümüzdekileri verir.
Hücrelerini ben sordum canımçok sevindim canım gözün aydın.sen mi sordun kaç hücreli olduğunu kalitesini.yoksa onlarmı söyledi..bana bişey demediler de
Çok teşekkürederim canım 2.toplama olmayacakmış kaan bey gerek yok dedi transfer hazırlığına başlayalım dedi önce histeroskopi olacak[QUOE="kalbiminozu, post: 38518854, member: 601666"]canım benim harika bir haber. çok sevindim. ee şimdi 2. toplama olacak mı yoksa transfer hazırlığına mı başlayacaksınız?
aMin canım inşallahCanım nice bebekli senelerin olsun
Ohhh cok şükür hadi gozun aydin sira kavusma. ..Kızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
Canım inşallah rabbim oğlumun dualarını kabul ederAgapo çok sevindim, endişelenmek gereksizmiş bak. Oğluşuna kardeş gelmeye hazır artık desene. Umarım herşey böyle rast gider bundan sonra.
Bende merak ediyorum sesi soluğu çıkmıyorGeçmişe dönüp bakamıyorum, işe dönücem arkadaşlar. Ümran35 pek giremiyor sanırım, bebeğin son durumuyla ilgili bilgi var mı ?
Duygu yoğunluğu yasiyorumcanım benim çok teşekkür ederim. Amin inşallah minicik atan bir yürek benimde olur.bu arada şimdi nasılsın?
Canım kaan beyi aradım daha onun haberi yokmuş benden öğrendi ikinci toplama olacakmı diye aradım gerek yok transfer hazırlığına başlayalım o zaman dedi çok olumlu konuştu içim rahatladı@agapo canım.masallah senin minik savascilarina simdiden ilk savaslarini kazanmilar ve kardan bebek olmayi haetmisler tebril ederim sira simdi anneciklerine kavusacakalari günü beklemte :) kaan beyle gorustunmu ikinci kez toplanacakmi ?
Süper:) Hadi hayırlısı inşallahCanım kaan beyi aradım daha onun haberi yokmuş benden öğrendi ikinci toplama olacakmı diye aradım gerek yok transfer hazırlığına başlayalım o zaman dedi çok olumlu konuştu içim rahatladı
gözünaydın canım. bir adım daha atmış oldun. inşallah hayırlı haberler aldığımız günleri de görürüz hep birlikteÇok teşekkürederim canım 2.toplama olmayacakmış kaan bey gerek yok dedi transfer hazırlığına başlayalım dedi önce histeroskopi olacak
evet bencede hormonalDuygu yoğunluğu yasiyorumhormonal galiba
Sen iğnelerine başladınmı canım toplama ne zaman ?[/QUOTE]gözünaydın canım. bir adım daha atmış oldun. inşallah hayırlı haberler aldığımız günleri de görürüz hep birlikte
aMin canım inşallah
menekşecim, sağol canım benim. inşallah hepimizin yılı 2015.dir.
yarın saizene başlıyorum canım. Kaan bey ocakta yumurta toplamanı ve histonu yapıp şubat gibi transferini yaparız demişti. bakalım canım. benim daha 1 ay filan var finish.e varmamaSen iğnelerine başladınmı canım toplama ne zaman ?
2015' de kreş dolusu bebeği olacak bu topiğinmenekşecim, sağol canım benim. inşallah hepimizin yılı 2015.dir.