Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım geçmiş olsun korktuğun kadar değildi sanırım sen atlattın darısı başıma banada bir kere sinirli yanı denk gelmişti bende tırsmıştım şakacı esprili yanını daha çok seviyorum doktorumuzun

yaaa sen ne tatlısın güzel anne.Hepimize yetişiyosun burdan moral veriyosun hep.Çok sağol.
Yani evet çok yoğundu sanırım.Benden önce opu su olanlar vardı.Dışarda bir takım işleri vardı.Durmadan koşturuyordu.O yüzden haklı biyerde.Olsun sormak için 2 gün daha bekleyebilirim.Umarım 5. gün embriyosuna olumlu bakar.Bir tane transfer edilecek en azından şansım biraz artsın istiyorum.

çok teşekkür ederim Agapo cum. Hiç değildi hem de.Doğru düzgün ağrım olmadı,kanama çok az oldu.O da ilk 1-2 saat.İnşallah senin de sorunsuz geçer. Vallahi Kaan Bey in hiç durma,yavaş hareket etme gibi bir lüksü yok.Dün hatta bir hemşire diğerine Kaan Bey in bir kahve içecek vakti var mı diye soruyordu.Haliyle çok yorulunca bazen neşesi kaçıyor.O da bir insan sonuçta. Dün bir de Refik Bey e çok güldük eşimle.Bir hastası yanında 2 yaşlarındaki oğluyla gelmiş.Onu öyle bir karşıladı ki.HOOH hOH HOOO Merhabaa Merhabaaa diye.Ama görseniz aynı Noel Baba Tam yılbaşı arefesinde.Zaten benziyor tontiş.Neyse Kaan Bey bi tane tabii ama Refik Bey de çok tatlı yahu.

Canım benim sağol ne yaptım ki. Ben sizden iyi haberler aldıkça çok mutlu oluyorum. Bu iş çok hassas ufacık bir aksilik insanı gerçekten çok büyük yıpratabiliyor. Sadece bu aşamaları sizden biraz daha evvel yaşayıp tecrübe ettiğim için kimsenin canı sıkılsın istemiyorum. Moral çok önemli bebişler hissediyor çünkü. İnşallah gönlüne göre olur her şey canım. Ama sakın çekinme kafana takılan her şeyi sor utlaka Kaan Bey'e.

Kaan bey işini çok ciddi yapıyor o da haklı tabi büyük bir sorumluluk taşıyor mesleğide dünyanın en güzel işi bence onca insanı kendi kanından canından olan minicik bir varlığa kavuşturuyor evet refik beyde çok sempatik nezaman yanından geçse hep gülümsüyor tabi kaan beyde çok güleryüzlü işinin yoğunluğundan kaynaklanıyor gerginliği

Canım neden bir tane transfer istiyorsun ikiz olmasındanmı çekiniyorsun kaç tane embriyon var?

catlove87 canım embriyo sayın 6 nin ustundeyse sicak bakar bu dusubcene ama 6 nin altindaysa embriyolari cozdurup 5. Gune götürme fikrine sicak bakmiyorlor çünkü 5. Güne gidebilecek hic embriyo kalmayabilir böyle bir uhtimali göze almiyorlar. @menekseg5 tek embriyo istiyodu baslarda kaan bey ona transfer günü arayip istersen iki gun sonra gel 5. Gün tek koyalim demisti ama onun 7 embriyosu vardi. Yine konusursunuz kaan beyle ama farkindaysan burdaki bircok kisiye iki embriyo transferi oldu ama hic ikiz yok suana kadar kaan bey transfer zamabi cokggüzel dua ediyor hayirlisi oluyor :) :)

Canım neden bir tane transfer istiyorsun ikiz olmasındanmı çekiniyorsun kaç tane embriyon var?
Agapo cum ikizlere bayılıyorum ama şu an 2 bebeğe birden bakmam mümkün değil.Kredilere boğulmuş durumdayım.Nasip olursa 4 aylık ücretli izin biter bitmez işe dönmeliyim.Annem mümkün değil tek başına 2 bebeğe bakamaz.Öte yandan Kaan Bey 2 koyarsak %80 tek koyarsak %40-50 lerde şans verdi.Şansım %30-40düşüyor Burdaki herkes çift koydurmuş,tek bebeğe hamile.Tek içime sinmiyor ama çift koyalım demeye de şartlarım elvermiyor.Oynatmaya az kaldı anlayacağın Şu an 12 embriyom donduruldu.O yüzden belki yarısını çözdürüp 5 . güne gitmeyi deneyebiliriz diyorum.Bu sayede şansım bir nebze artabilir

Sorunu tam anlayamadim cnm bazilarininkini hepsini cozdurmuyolar benim ilk denememde de 3. gün embriyosuydu hepsini cozdurcez deyince bisey demedim 5.güne giderlerse tekrar dondurulcaklardi öyle daha fazlaymis sansi diye kabul etmiştim[/QUOTE]
Sorunu tam anlayamadim cnm bazilarininkini hepsini cozdurmuyolar benim ilk denememde de 3. gün embriyosuydu hepsini cozdurcez deyince bisey demedim 5.güne giderlerse tekrar dondurulcaklardi öyle daha fazlaymis sansi diye kabul etmiştim[/QUOTE]
beni dördüncü günü arayıp dört tanesini dondurduklarını söylediler canım. .bbenim işlem burda bitti mi yoksa çözme işlemi deniliyor ya. O ne bilmiyorum da

canım ben şu anda romotoli ile uğraşıyorumANA testleri falan yapılıyor yaş 37 hiç bebek yok sögren hastalığı şüphem var ana testlerim pozitif bekliyorum bakalım hayırlısı
Canım testleri toplayıp bitirmek tedavinin neredeyse yarısı zaten. Allah yardımcın olsun.Umarım hepsi çok iyi çıkar ve hemen başlarsın tedavine

Hakkında hayırlısı olsun canım rabbim ne nasip ettiyse o olur tek olup 2ye bölünenlerde oluyor süpriz olmasın sana

farkettim canım aynen ben de o yüzden baya arada kaldım.Kafam bu konuda baya karışık.O yüzden Kaan Bey in keyifli olduğu bi an açiciğim konuyu.Fikrini sakin kafayla söylesin istiyorum bakayım ne diyecek Ben çıkamadım işin içinden

sen konuyu açmadan o sana sorabilir habein olsun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…