Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar heyecanla bekliyorum bugün 4.gün hala aramadılar:KK43:
canım bugün 4. ün değil embriyoların 3. günü ararlar canım yoğunlarsa biraz geç ararlar mesela ben döllendiklerini 1 gün geç öğrenmiştim aramamışlardı yoğunlar diye bende çok üzülmüştüm döllenme olmadı sanırım diye.

Canım hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama ben biesteron kullanıyordum ilk zamanlar yaptı sonra alışmıştı sanırım bünyem
biestoren u yumurta toplamadan sonra bıraktım. prednol yaptı galiba yan etkilerine şimdi baktım. böyle devam ederse napim bilemedim.

Birazdaha kullan bence çok dayanılmaz olursa ararsın hemşireyi alışabilir bünyen çünkü sorun neydi canım kaç yumurtan toplandı?
canım ben transfer hazırlığındayım artık. rahim kalınlaştırmaya başladık. 3 embiyom vardı, ilk toplamamda, ikinci toplamam da sonuç elde edemedik. yumurta rezervi sorun. bakalım yeni yıl da inşalalh yüzümüz gülsün :)

Harika bir haber bu:) Gözün aydın canım çok sevindim. Hadi bakalım sıra şimdi minnakların senin bedeninde can bulmasında inşallah.
İnşallah canım bu beklemek çok kötüymüş ben aradım onlarda bizde sizi arayacaktık dediler dediğin gibi öğleden sonra anca arıyorlarmış size emanetler dedim:KK71:

Kızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş:KK70:
gözün aydın canım. cok sevındım..minikler sende can bulur inşallah.. :anneadayı::nazar::nazar::nazar: catlove87 catlove87 canım gecmıs olsun hıstoyıda atlattın artık emın adımlarla transfere doğru. :KK55::KK55::KK55:trasnfer zamanı ben nahıde hemsıreyle tam anlaşamamıştım açıkçası. ben tek 5. gün embrıyosu istiyordum o 3.gün çözülüyor 5. güne kadar risk alamayız demişti haklı olarak sonuçta hepsını de kaybedebılırız demıstı.:KK19: transfer günü yola cıktıgımda da KAAN bey aradı 5. güne gidiyor istersen gelme diye .yoldayım ıkısını de almaya geliyorum eşimi ikna ettım demıstım :KK22::KK22: bizim için hayırlı olan tek miş biri tutundu miniğimin..:KK36: senin içinde hakkında hayırlısı olsun. tek transferden korkuyordum ben ıkız ıcın ıkı tane ıstememıstım sansım artsın dıye ıstemıstım nıtekımde oyle oldu..:KK75::KK75:

İnşallah canım bu beklemek çok kötüymüş ben aradım onlarda bizde sizi arayacaktık dediler dediğin gibi öğleden sonra anca arıyorlarmış size emanetler dedim:KK71:
Embriyolog benim hemşerim:) İyi bakarlar eminim. Çok mutlu oldum canım senin adına. Darısı bütün bekleyen çaba veren arkadaşlara inşallah.

biestoren u yumurta toplamadan sonra bıraktım. prednol yaptı galiba yan etkilerine şimdi baktım. böyle devam ederse napim bilemedim.
Baş ağrıları bende de son zamanlarda yoğunlaştı ama prednol kullanmıyorum ben daha. Bugün özellikle dayanılmaz.
Histodan sonra regl bekliyorum şuan ama vitaminler de ağrı yapmaz ki :KK43:

X