- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.941
canım bugün 4. ün değil embriyoların 3. günü ararlar canım yoğunlarsa biraz geç ararlar mesela ben döllendiklerini 1 gün geç öğrenmiştim aramamışlardı yoğunlar diye bende çok üzülmüştüm döllenme olmadı sanırım diye.Kızlar heyecanla bekliyorum bugün 4.gün hala aramadılar
hayırlı olsun. inşallah güzel sonuca ulaşırsınız:)Slm kizlar beni listeye eklemissinz ins. ugurlu gelirasilamam dun oldu dualarinizi bekliorum ins.
Genelde öğleden sonra arıyorlar canım ama istersen sen ara sor.Kızlar heyecanla bekliyorum bugün 4.gün hala aramadılar
Birazdaha bekliycem aramazlarsa ben arayacağım canımGenelde öğleden sonra arıyorlar canım ama istersen sen ara sor.
Canım hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama ben biesteron kullanıyordum ilk zamanlar yaptı sonra alışmıştı sanırım bünyemkızlar dünden beri başım ağrıyor, acaba bu yeni ilaçlar baş ağrısı yapmış olabilir mi? sizde de oldu mu?
biestoren u yumurta toplamadan sonra bıraktım. prednol yaptı galiba yan etkilerine şimdi baktım. böyle devam ederse napim bilemedim.Canım hangi ilaçları kullanıyorsun bilmiyorum ama ben biesteron kullanıyordum ilk zamanlar yaptı sonra alışmıştı sanırım bünyem
Birazdaha kullan bence çok dayanılmaz olursa ararsın hemşireyi alışabilir bünyen çünkü sorun neydi canım kaç yumurtan toplandı?biestoren u yumurta toplamadan sonra bıraktım. prednol yaptı galiba yan etkilerine şimdi baktım. böyle devam ederse napim bilemedim.
canım ben transfer hazırlığındayım artık. rahim kalınlaştırmaya başladık. 3 embiyom vardı, ilk toplamamda, ikinci toplamam da sonuç elde edemedik. yumurta rezervi sorun. bakalım yeni yıl da inşalalh yüzümüz gülsün :)Birazdaha kullan bence çok dayanılmaz olursa ararsın hemşireyi alışabilir bünyen çünkü sorun neydi canım kaç yumurtan toplandı?
çok sevindim canım senin adına. ikiside 1. kalite olmuşKızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
Harika bir haber bu:) Gözün aydın canım çok sevindim. Hadi bakalım sıra şimdi minnakların senin bedeninde can bulmasında inşallah.Kızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
İnşallah canım bu beklemek çok kötüymüş ben aradım onlarda bizde sizi arayacaktık dediler dediğin gibi öğleden sonra anca arıyorlarmış size emanetler dedimHarika bir haber bu:) Gözün aydın canım çok sevindim. Hadi bakalım sıra şimdi minnakların senin bedeninde can bulmasında inşallah.
gözün aydın canım. cok sevındım..minikler sende can bulur inşallah..Kızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
Embriyolog benim hemşerim:) İyi bakarlar eminim. Çok mutlu oldum canım senin adına. Darısı bütün bekleyen çaba veren arkadaşlara inşallah.İnşallah canım bu beklemek çok kötüymüş ben aradım onlarda bizde sizi arayacaktık dediler dediğin gibi öğleden sonra anca arıyorlarmış size emanetler dedim
Agapo çok sevindim, endişelenmek gereksizmiş bak. Oğluşuna kardeş gelmeye hazır artık desene. Umarım herşey böyle rast gider bundan sonra.Kızzzzllllaaarrrr bebeklerimden haber geldi 2side dondurulmuş biri 8 hücreli öbürü 7hücreli ikiside 1.kaliteymiş
Baş ağrıları bende de son zamanlarda yoğunlaştı ama prednol kullanmıyorum ben daha. Bugün özellikle dayanılmaz.biestoren u yumurta toplamadan sonra bıraktım. prednol yaptı galiba yan etkilerine şimdi baktım. böyle devam ederse napim bilemedim.