Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aaahh bi bilsem su belirsizlik beklemek çok zor sadece kasiklarimda batmalar var. Buda ya ufaklik kaziniyo ya adet sancisi yada ilaclardan
Canım
Aaahh bi bilsem su belirsizlik beklemek çok zor sadece kasiklarimda batmalar var. Buda ya ufaklik kaziniyo ya adet sancisi yada ilaclardan
Canım pozitif sonucu göreceğine eminim heyecanla bekliyoruz güzel sonucunu

merhabalar. forum epey ilerlemiş güzel haberler de var maalesef olumsuzluklar da... Hamile arkadaşları tebrik ederim, darısı hepimizin başına. olumsuz olan arkadaşlar, lütfen umutsuzluğa kapılmayın, hepimiz aynı şeyleri yaşadık, inancımızı kaybetmemeliyiz, UMUT her zaman içimizde olmalı.
ben transfer hazırlıklarına başladım, dün bantlara ve bir sürü ilaca başladım, rahim kalınlaştırmaya başladık. benim biraz inceymiş... bantlara başladık da benim kafam karıştı, 4 günde değişecek de 5. gün mü yenisini takacağım, bir de okudum ki bant 7 gün kalabiliyormuş, yenisi taktığımda diğeri kalabilir mi? yoksa çıkacak mı? 2 şer tane taktığım için çıkaracak mıyım ki :)))
yardım... lütfen kullanan arkadaşlar, yoksa nahide hemşireyi mi arayayım?

Canim 4 gun vucudunda kalicak . 5. Ci gun ikisini de cikarip yenisini takicaksin. Sonra etkisi yavaşlıyor o yuzden 4gun kaliyor

Canım gelişimlerini izleyip dondurucaz dediler bilmiyorum 2.toplama olacakmı yarın haber geldikten sonra kaan beyle görüşürüm bakalım ne diyecek

Arkadaşlar, estrofeme histodan sonra tekrar başlamıştım. Regl başlayınca kesmişmiydiniz, devam mı etmiştiniz
Regl başlayınca ilk bir iki gün içinde gideceğim.
Canım banada bütün ilaçlarını bırak dedi 2tane ilaç bir iğne verdi hadi bakalım mutlu sona yaklaşıyorsun ben arkandan geliyorum kolay gelsin hepimize

kizlar merhaba her zaman yazamiyorum ama takipteyim her zaman. dun transferim oldu, cok sukur 10 gun sonra guzel haber veririm insallah sizlere. surekli yatiyorum. annem sagolsun hic bir sey yaptirmiyor. yemek ve tuvslet ihtiyaci icin kalkiyorum. trsnsfer sonrasi kabizlik yasayanlariniz varmi? ben hic kabixlik yasamazdim. tavsiyelerde bulunurmusunuz. :)

Canım transferin hayırlı olsun insallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur :)

Hayirli olsun canim insallah guzel haberler aliriz sendende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…