- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.901
amin canim insallah :)Hayirli olsun canim insallah guzel haberler aliriz sendende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canim insallah :)Hayirli olsun canim insallah guzel haberler aliriz sendende
Insallah ikiside cok kaliteli olarak kardan bebis olucaklar canim annelerini kavusma gununu bekliyceklerKızzzzlllaaarrr nerdesiniz yaaa size çok alışmışım yarın benim icin büyük gün embriyolog arayacak 2side donduruldumu diye dua edin benim için
Canım inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?Insallah ikiside cok kaliteli olarak kardan bebis olucaklar canim annelerini kavusma gununu bekliycekler
canım yarın inşallah iki kardan bebek annesiolacağın ilan edilecek bazen arkadaşların dondurulacakları gün sayısı artıyor. ilk gün embriyologlar durumu kötü olanları söylemiyor sonra toparlayıp kardeşlerine katılıyor @menekseg5 öyle olmuştu bir aradaşında olmuştu onu hatırlayamadım ben en güzelini düşünüyorum en az 2Kızzzzlllaaarrr nerdesiniz yaaa size çok alışmışım yarın benim icin büyük gün embriyolog arayacak 2side donduruldumu diye dua edin benim için
canım trasnferin hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra sende hamileler kervanına katılacaksınkizlar merhaba her zaman yazamiyorum ama takipteyim her zaman. dun transferim oldu, cok sukur 10 gun sonra guzel haber veririm insallah sizlere. surekli yatiyorum. annem sagolsun hic bir sey yaptirmiyor. yemek ve tuvslet ihtiyaci icin kalkiyorum. trsnsfer sonrasi kabizlik yasayanlariniz varmi? ben hic kabixlik yasamazdim. tavsiyelerde bulunurmusunuz. :)
Ayy bilmiorum ki . Hic belirtim yok diodum. Bugün butun gun sol kasigima pit pit sanci girdi nefesim kesildi. Cuma testi tekarlicam kaan bey oyle dedi Insallah degerlerim katlanarak devam eder. Ahh ahh haberle bitmio endiseler bi kucagimiza alsak dicem o zaman da bitmez endise sanirimCanım inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
Canım ben zaten kronik kabizdim söyledim bana duphalak şurup verdiler her gün içiyorumkizlar merhaba her zaman yazamiyorum ama takipteyim her zaman. dun transferim oldu, cok sukur 10 gun sonra guzel haber veririm insallah sizlere. surekli yatiyorum. annem sagolsun hic bir sey yaptirmiyor. yemek ve tuvslet ihtiyaci icin kalkiyorum. trsnsfer sonrasi kabizlik yasayanlariniz varmi? ben hic kabixlik yasamazdim. tavsiyelerde bulunurmusunuz. :)
Ayy bilmiorum ki . Hic belirtim yok diodum. Bugün butun gun sol kasigima pit pit sanci girdi nefesim kesildi. Cuma testi tekarlican Insallah degerlerim katlanarak devam eder. Ahh ahh haberle bitmio endiseler bi kucagimiza alsak dicem o zaman da bitmez endise sanirimCanım inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ?
Canimm hadi Insallah bi guzel haber de sen ver . Rabbim.bu yolda emek veren kimsenin kucagini bos birakmasin...kizlar merhaba her zaman yazamiyorum ama takipteyim her zaman. dun transferim oldu, cok sukur 10 gun sonra guzel haber veririm insallah sizlere. surekli yatiyorum. annem sagolsun hic bir sey yaptirmiyor. yemek ve tuvslet ihtiyaci icin kalkiyorum. trsnsfer sonrasi kabizlik yasayanlariniz varmi? ben hic kabixlik yasamazdim. tavsiyelerde bulunurmusunuz. :)
İnşallah canım olumsuz düşünmüyorum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum hersey cok güzel olacak .Bebişin cinsiyeti ne zaman belli olucak benim içime kız doğuyorcanım yarın inşallah iki kardan bebek annesiolacağın ilan edilecek bazen arkadaşların dondurulacakları gün sayısı artıyor. ilk gün embriyologlar durumu kötü olanları söylemiyor sonra toparlayıp kardeşlerine katılıyor @menekseg5 öyle olmuştu bir aradaşında olmuştu onu hatırlayamadım ben en güzelini düşünüyorum en az 2
bu arada bende çok alıştım bugün girdim çıktım girdim çktım yazamadım
benimde o ağrılarım hiç geçmiyor bi iki gün geçiyor oh diyorum sonra yine başlıyor korkuyorumAyy bilmiorum ki . Hic belirtim yok diodum. Bugün butun gun sol kasigima pit pit sanci girdi nefesim kesildi. Cuma testi tekarlicam kaan bey oyle dedi Insallah degerlerim katlanarak devam eder. Ahh ahh haberle bitmio endiseler bi kucagimiza alsak dicem o zaman da bitmez endise sanirim
dualarımdasın canım inşallahİnşallah canım olumsuz düşünmüyorum hep pozitif düşünmeye çalışıyorum hersey cok güzel olacak .Bebişin cinsiyeti ne zaman belli olucak benim içime kız doğuyor
Sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez hayırlı evlat olsun inşallahdualarımdasın canım inşallah
bilmiyorum ki bazılarının 12. haftada söylüyorlar bazılarını 16. haftada bakalım bizimki ne zaman belli olacak genelde herkes erkek dedi bugün bir arkadaşım kız demişti birde sen sağlıklı olsun
Ayyy içimi rahatlattin demek ki normal bisi.benimde o ağrılarım hiç geçmiyor bi iki gün geçiyor oh diyorum sonra yine başlıyor korkuyorum
canım sonucun inşallah katlanarak artmış olacak sonra bi kaç gün sonrasında da keseyi göreceksin
Canim tesekkurler listeye eklemissin .insallah bizleride o listeye hamile yazdigini goruruzbenimde o ağrılarım hiç geçmiyor bi iki gün geçiyor oh diyorum sonra yine başlıyor korkuyorum
canım sonucun inşallah katlanarak artmış olacak sonra bi kaç gün sonrasında da keseyi göreceksin
Hadi hayırlı haberler ver bize inşallah:)kizlar merhaba her zaman yazamiyorum ama takipteyim her zaman. dun transferim oldu, cok sukur 10 gun sonra guzel haber veririm insallah sizlere. surekli yatiyorum. annem sagolsun hic bir sey yaptirmiyor. yemek ve tuvslet ihtiyaci icin kalkiyorum. trsnsfer sonrasi kabizlik yasayanlariniz varmi? ben hic kabixlik yasamazdim. tavsiyelerde bulunurmusunuz. :)
cycas cım histereskopi çok şükür iyi geçti.Rahim tepesinde doğuştan olan küçük bi yapışıklık varmış onu da açmış Kaan Bey.Fakat progesteronum tam sınırda çıktı.Cumartesi tekrar gitcem düşmüş olursa transfer ilaçlarına başlarız,15-20 güne transfer ederiz dedi.Umarım cumartesiye düşmüş olur progesteron.O yüksek çıkmasaydı dün hemen başlayacaktım ilaçlara ne güzelcatlove87 canım bugün histereskopin vardı sanırım nasıl geçti? inşallah bir problem yoktur transfere çok az kaldı
Hayırlı olsun canım. Hadi inşallah düşsün bir an önce kavuş sende bebişine. Kaan Bey bu aralar fena yoğun. Başarısını duyan resmen koşturuyor ona. Planlamada belki sıkıntı olmuştur o da onun elinde değil. Sen sakın üzülme. Eminim senin çekindiğini bilse bence çok üzülür:)cycas cım histereskopi çok şükür iyi geçti.Rahim tepesinde doğuştan olan küçük bi yapışıklık varmış onu da açmış Kaan Bey.Fakat progesteronum tam sınırda çıktı.Cumartesi tekrar gitcem düşmüş olursa transfer ilaçlarına başlarız,15-20 güne transfer ederiz dedi.Umarım cumartesiye düşmüş olur progesteron.O yüksek çıkmasaydı dün hemen başlayacaktım ilaçlara ne güzel
Tek 5. embriyosu istediğimi konuşacaktım.Ne diyecek merak ediyorum ama biraz gergindi dün Kaan Bey.Histereskopileri neden bugüne yazdınız filan diye kızıyordu hemşirelere.Siniri biraz tepesinde sağa sola koşturup duruyordu, tırstım soramadım.Onu da cumartesi gittiğimde konuşcam artık