- 14 Eylül 2013
- 328
- 565
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.861
Gunaydinnnnnnnnnnm
2 ocaga randevumu aldim kizlarrrrrr.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canim ne zaman test gunun hayirlisiylainşallah canım bakalım az kaldı ama test günü yaklaştıkça stres artıyor
Gunaydinn tatlim hakkaten kacinci gun oldu. Guzel haberler Insallah. ..GGÜÜÜNAAYYYYDDIIINNNN
29 aralık amma kaan bey 27 aralıkta yapabilirsin dedi oda cumartesiye geliyo olmazsa pazartesiyi beklicezSelam canim ne zaman test gunun hayirlisiyla
Günaydın, hayırlı olsun ve umarım olacaktır daGunaydinnnnnnnnnnm
Buradan tanıdığım Swallow zor bekler pazartesiye Kutlamayı geciktirme bence canım29 aralık amma kaan bey 27 aralıkta yapabilirsin dedi oda cumartesiye geliyo olmazsa pazartesiyi beklicez
Canım ne zaman test günü nasipse?inşallah canım bakalım az kaldı ama test günü yaklaştıkça stres artıyor
Bugün 7. GünGunaydinn tatlim hakkaten kacinci gun oldu. Guzel haberler Insallah. ..
Pazartesi canim 12. gün ama pazartesye beklermiyimCanım ne zaman test günü nasipse?
Ahahahaaaaa caktirmasaydin keşke bende erken yapmayi dusunuyordum yaaaaBuradan tanıdığım Swallow zor bekler pazartesiye Kutlamayı geciktirme bence canım
Günaydın canım nasıl gidiyor bebişlerleGGÜÜÜNAAYYYYDDIIINNNN
Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun insallah bebişine kavuşursunGunaydinnnnnnnnnnm
Irenbe de cumartesi yaptirabilirsin canim29 aralık amma kaan bey 27 aralıkta yapabilirsin dedi oda cumartesiye geliyo olmazsa pazartesiyi beklicez
Hadi hayırlısı inşallah. Valla erkende yaptırsan sakın kan testinden başka bir şey yapma. Ben eczaneden test alıp yaptım 10.gün ve negatif çıkmıştı. Boş yere 3 günü üzülerek geçirdim:) İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Pazartesi canim 12. gün ama pazartesye beklermiyim
Hayırlısı olsun canım inşallah.Günaydın canım hayırlı uğurlu olsun insallah bebişine kavuşursun
Aaahh bi bilsem su belirsizlik beklemek çok zor sadece kasiklarimda batmalar var. Buda ya ufaklik kaziniyo ya adet sancisi yada ilaclardanGünaydın canım nasıl gidiyor bebişlerle
Aman pardon pardon da, herkes az çok seni biliyorAhahahaaaaa caktirmasaydin keşke bende erken yapmayi dusunuyordum yaaaa
Aman pardon pardon da, herkes az çok seni biliyor