Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım kaan bey kürek kemiğine yapıştırın demişti benim ordayken çok hava alıyor kalkıyordu sonra zaten oralar allerji gibi kaşınmaya başlayınca kaan beye sordum daha aşağılara belime yapıştırmaya başladım orda hiç kalkmadı çok rahat yapıştı. ama hiç duş almadım onunla ben hep değiştirme günlerinde duş aldım. bugün son bantı yapıştırdım çok mutluyum perşmbe çıkartacağım bir daha yok :KK70:

Senin adına çok sevndim cnm.. Ben bugün başladım.. 4 gün değilde 3 gün deseydi dayanırdım ama olcak gibi değil artık bantımla beraber duş alıcam :KK70: zaten haftaya kontrolum var söylerim olmadı.. Tşkler cevabın icinde

süpersin ya.gerçeektir o sorsaydın ya daha sonra gerçekmi diye.ah bide beni görseydiniz gülerdiniz halime.narkozdan sonra kendime geldim ama sersem gibiydim gözlerimi açamıyordum ..gözüm kapalı bir şekilde kendime gelir gelmez hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım ve niye ağladığımı da bilmiyorum.15 dakika boyunca bağıra bağıra ağlamışım.sonra ağlamam bitti gülmeye başladım.değişik bişey ya insan ne yaptığını bilmiyor:KK34::KK34:
Bende gülerek ne güzelde uyumuşum diyordum eşime ne zanan oldu bitti anlamadım hiç:KK70:

Günaydın arkadaşlar. Nehir, birşey aklıma takıldı. Hiç belirti yok demiştin, lekelenme hala olmadı değil mi. Mutlaka lekelenme beklemeyelim o zaman vakti geldiğinde. :)
Günaydın canım. İllaki lekelenme beklemeyin aman Allah korusun zaten. Kaan Bey olursa normal demişti sadece bana. Korkma hatta adet kanaması gibide gelebilir arkasından demişti ki geldi de:)

X