Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Malesef ben iyi haberler veremiyorum sonuc 2.8 olmamis...
Canım çok üzüldüm, yazılacak hiçbirşey teselli değil ama bizim için gerçekten uğraş veren iyi bir doktorumuz var. Biraz sabır gereken zorlu bir süreç ama mutlaka sonuca ulaştıracaktır doktorumuz. Kendini çok yıpratma lütfen. Bebeğine bir gün kavuşacağına tüm kalbimle inanıyorum ben.

canım şeker 80 hba1c 3 aylık şeker 5.5 insülin hormonu açlık 5 yıldır metformin kullanıyorum sonuç 10 çokk üzüldüm birde prolaktin ve tiroid
Sıkma canını. Bende de hala 9 bak ama çok şükür rabbime hamileyim. Hem ben çok topik bir anne adayıyım:) Kaan Bey'e güven o sana gereken bütün tedavini uygulayacaktır. Bende mart ayında başladım sonucumu ağustosta aldım. Sabır sadece birazcık sabır.

Test yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamile:nazar::nazar::nazar:yim inanamiyorum..:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah canım Allah nazarlardan korusun senin adına çok sevindim bir hamişimiz daha oldu tebrikler kaan bey emeğinize sağlık :KK76::KK76::KK76:
inşallah sırada kese ve kalp atışı var değerin gayet güzel benim 9. gün 65 ti

Adsız.jpg

hepinizden Allah razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, bize hayırlı ana babalar olmayı nasip etsin inşallah. ben de 9.gün yaptım çünkü çok kasık ağrım vardı ben adete yordum ve test yapayım olumsuzsa boşuna beklemiyim dedim. müthiş bir korkuyla aldım elime sonucu rüya gibiydi... hala daha hayal gibi geliyor ultrasonda görene kadar öyle olacak galiba :)
hayırlı olsun canım irenbede mi yaptırdın testi

Test yaptirdigimi bile soyleyemedim sizlere ne kasik agrisi ne lekelenme hic bir belirtim yoktu. Ama 10. Gun degerim 116 Hamile:nazar::nazar::nazar:yim inanamiyorum..:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
ağlattın beniiiii:KK42: hayırlı olsun canım ya inşallah hiç birimiz kötü sonuç almayız sizleri takip ettikçe umudum artiyor acaba merak ediyorum irenbeden kötü sonuç alan varmı.

denizaa denizaa canım hayırlısı buymuş ama inan çok üzüldüm.. Benim ilk sefer embriyom bile oluşmamıştı 12 tane toplanmasına rağmen... Şimdi ise 4 kardan bebek annesiyim.. Rabbim inşallah bize bağışlar.. Ve Kaan Bey bizimle 1 yldır uğraşıyor.. O yüzden arkadaşlarımızın dediği gibi birazcık sabır.. Bu arada arada da yumurtalarım büyümedi iptal oldu anlayacağın 3. Denemem...

ağlattın beniiiii:KK42: hayırlı olsun canım ya inşallah hiç birimiz kötü sonuç almayız sizleri takip ettikçe umudum artiyor acaba merak ediyorum irenbeden kötü sonuç alan varmı.

cycas cycas canım gecen persembe histo oldum haftaya pazartesi kontrolum var.. Kısacası transfer için bekliyorum tabii heyecanla :KK71::KK71::KK70:
cvz cvz canım sende histo oldun dimi kusura bakamayın kızlar kalabalık olduk bazen takip edemiyorum listede sizin durumu güncelliyorum bir sonraki paylaşımda düzgün gözükecek :)

İnsallah canım 9-9.30 arasi burda olun dediler herhalde anca 10 u bulur en son 3toplancak gibi görünüyordu bakalim belki biri daha sürpriz yapar ikinci toplama olabilir arkadan gelenler varmiş
agapo, canım opun olmuştur. yeni bir haber göremedim seninle ilgili. inşallah yumilerin hepsi dolu doludur ve annelerine kavuşacağı güne kadar da dondurulurlar. :KK36:

tebriklerrrrrr anneeeee:KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73: ne güzel bir haber. sağlıKlı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:anneadayı::nazar:

Malesef ben iyi haberler veremiyorum sonuc 2.8 olmamis...
canım ne desek boş. lütfen üzülme. yılma ve pes etme. hepimizin bu yolda vermesin gereken sınavları var. bununda Allah.tan geldiğini bilip inancımızı yitirmediğimizde bir gün rabbimizin bu kutsal görevi vereceğine inan. Allah sabır versin ve yardımcın olsun.

X