Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar merhaba bugün kontrolumuz vardı benim miniğim nasıl büyümüş :nazar::KK61:
Hersey yolundaymis bende haftaya ilacalrin bi kismini birakacagim en cokta igneyi birakacak olmama sevindim :KK24: Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu onun buyudugunu gordukce mutlu oluyorum minik mucizem benim :emir_bebek:
Bu arada bende oglum olursa kaan koymak isterdim ama esimin yigenin adı bizde kız olursa kaan beyin kizlarinin adini koyariz :KK48::KK48:
Allah gönlünüze göre versin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim:)

Kızlar merhaba bugün kontrolumuz vardı benim miniğim nasıl büyümüş :nazar::KK61:
Hersey yolundaymis bende haftaya ilacalrin bi kismini birakacagim en cokta igneyi birakacak olmama sevindim :KK24: Rabbim bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu onun buyudugunu gordukce mutlu oluyorum minik mucizem benim :emir_bebek:
Bu arada bende oglum olursa kaan koymak isterdim ama esimin yigenin adı bizde kız olursa kaan beyin kizlarinin adini koyariz :KK48::KK48:
Gözünaydın canım miniğinin güzel güzel büyüdüğüne çok sevindim bende oğlumu çok özledim burnumda tütüyor ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok zormuş rabbim kimseyi evladından ayırmasın herşey ona kardeş olsun diye:KK60:

:nazar::nazar::nazar: Maşallah annesi, aferin ona. Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin. Darısı bizlere canım :KK28:

Agopa hayirlisi olsun canim rabbim müjdeli haberi almani ve almamizi nasip etsin insallah evet benim aşılama 3 gün sonra test yapilaçak meraktan ölüyorum resmen ben herkez gibi bebisim olsun istiyorum allah herkeze istegini nasip etsin insallah
İnşallah canım güzel haberi verirsin bize :)

Kizlar migrenim tuttu sabahtan beri savaş veriyorum ve hala geçmedi. Önerisi olan var mi?
canım çok geçmiş olsun bugün hamilelerin yazdığı bi yerde okudum bi kızında migreni varmış türk kahvesi iyi geliyomuş kafein var diye telaş etme ben o konuyu araştırdım günlük 200 mg kafein alabiliyomuşuz bir fincan kahve 60 mg içeriyormuş bi dene belki faydası olur.

Allah gönlünüze göre versin canım. Bebeğinin iyi olmasına sevindim:)

Gözünaydın canım miniğinin güzel güzel büyüdüğüne çok sevindim bende oğlumu çok özledim burnumda tütüyor ilk defa bu kadar ayrı kaldık çok zormuş rabbim kimseyi evladından ayırmasın herşey ona kardeş olsun diye:KK60:

cycas cycas ne guzel ne mutlu canim.Saglikla kucagina aldigin gunleri de gorucez Insallah

:nazar::nazar::nazar: Maşallah annesi, aferin ona. Güzel güzel büyüsün anneciğini üzmesin. Darısı bizlere canım :KK28:
çok teşekkür ederiz teyzeleri inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :nazar::nazar::KK49::KK49: Rabbim inşallah bekleyenlere en kısa zamanda nasip eder :anneadayı:

Kizlar tam bir haftadir kapidan disari cikmadim ay cok sikiciymis evde oturmak zamanda gecmiyor sanki :110:
ahhh ahh sorma gitsin bende transferden bu yana çalışmıyorum dahada çalışmayacağım eşim 5 ay dolana kadar evde dur diyor 3 tü 5 oldu sanırım beni 9 ay yollamayacak işe :KK12::KK12: ama evde zaman hiç geçmiyor bilirim.. canım dışarı çık dolaş ben 3.günden sonra çıkmıştım gün aşırı eşimle markete gitmiştik eve yakın marketler vardı onları gezmiştik nasıl mutlu oluyordum :KK49::KK49: o kadar çok evde durma insan bunalıyor

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar, ben bugün histo ve çizdirme oldumda ( şükürler olsun bunu da atlattım :KK54: ) neyse sorum şu bana kimse kanaman olur demedi.. Kıpkırmızı kanamam var. Normal mi sizce? Ltfn cevap verin a dostlar :cry:

X