Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Transfere karar vermeden önceki halim gibi olmuşsun sen :KK43: İlk denemenin negatif sonuçlanması beni etkilemişti korkudan oluyor benimkisi. Transfer zamanı gelince o heyecanı dolu dolu yaşayacağından eminim canım. Rabbim hayırlısıyla dolduracak o kucağı :KK68:
ya ben ne yapayım 3 denemede negatifti aynı cevabı alırsam psikolojimin bozulmasından korkuyorum

Kzlar bisey sorucam hamilelik olustuktan sonra kese görme kalp atisi icin Gittiğinizde muayene ücreti veriyormusunuz nasıl oluyor orda sistem sorsunuzmu hic dogum ucretlerini falan

ben geldimmmm:KK52::KK52: kocam iş sebebiyle şehir dışında pc de onla bırlıkte :KK62: giremedim o yüzden.. M Mormutfakli bugunmuydu ofıs hısto..? benım hısto transferden 5 ay once yapıldığı ıcın rahme atılan cızığın zamanı gecmıstı o sebeple anestezısız yaptı cızık ıslemını kaan bey..biraz baskı hıssedebılırsın canım ağzımı kapatmıştım bağırmayayım dıye rahmım ters olduğu ıcın zorlanmıştı kaan bey cızık atarken..kendını cok kasmazsan cok bırsey hıssetmezsın yanında ıslak mendıl götür cunku kalçana kadar tentürdiyot oluyor.. :KK22::KK22:

Merhaba canimm
Bugun olucakti ama relglim bitmedi tam olarak oyuzden carsambaya kaldi
Bakalim ins cok agri sızı olmaz yasayip gorcez :KK16:

[QUOTEormutfakli, post: 38333203, member: 533573"]11.30 nasipse sende mi carsamba gidiyosun?[/QUOTE]
Bende 2.30da orda olucam senin işlemin uzun sürerse belki tanışabiliriz rabbim rastgetirsin ofis histonu hadi bakalım bebeklerine kavuşmana az kaldı:KK70:

[QUOTEormutfakli, post: 38333203, member: 533573"]11.30 nasipse sende mi carsamba gidiyosun?
Bende 2.30da orda olucam senin işlemin uzun sürerse belki tanışabiliriz rabbim rastgetirsin ofis histonu hadi bakalım bebeklerine kavuşmana az kaldı:KK70:[/QUOTE]

Sagol canim Allah bu yoldaki tüm kullarinin kucagini boş birakmasin inş :KK28:
Bu sefer olmazsada ins enyakin zmnda karsilisirz cnm

ya ben ne yapayım 3 denemede negatifti aynı cevabı alırsam psikolojimin bozulmasından korkuyorum

Valla benim bir de 3 negatif aşılamadan var, yani her transfer öncesi streslenmek normal. Ama ümidi kesmek yok elbet bunda olacak inşallah ben öyle düşünüyorum sizde öyle düşünün elbet olacak ama zamanı var :KK66:

Valla r de 3 negatif aşılamadan var, yani her transfer öncesi streslenmek normal. Ama ümidi kesmek yok elbet bunda olacak inşallah ben öyle düşünüyorum sizde öyle düşünün elbet olacak ama zamanı var :KK66:
Kızlar hep pozitif düşünelim herşey güzel olsun bu topikte olumsuz düşüncelere yer yok ben inanıyorum burda kaan beyin hastası olupta hamile olmayan kalmıycak bir bir herkesin hamiş haberlerini alacağız:KK54:

Günaydın arkadaşlar. 3 gündür giremedim yine bir sürü okunacak şey vardı:) Bu cumartesi yine İrenbe'de olacağım. Gelecek arkadaşlar varsa görüşelim. Gerçi benim randevu biraz geç saatte ama:) 15:20 de. Herkese güzel bir hafta diliyorum gecikmeli olarak:)
günaydın canım cumartesi günü ne için gideceksin canım ? problem yok dimi :KK51:

X