Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar ben maalesef perşembe günü gideceğim sanırım eşim çarşamba nöbetten çıkmış olacak o yüzden o gün gitmek istemiyor bende çok ısrar edemiyorum ama daha randevuyuda almadım her ihtimale karşı belki karar değiştirir diye

kalp atışlarıni yarın duycaz bi aksilik mi var diye korktum Sağol

Selam canlar . Transfer gununu de sayarsak bebeklerimle 4. Günüm hic bi belirti agri sizi vs yok. Sanki hic bisey olmamis gibiyim. Ertesi gunu full yattim Ama sonrasinda yari uzanir yari oturur vaziyette takildim. Hic is yapmadim annemle esim yapiyor herseyi ama ufak ufak dolaniyorum evde. Arada yemek hazirlanirken masaya bi iki sey koyuyorum mesala. Yavas yavas normele donmek istiyorum.Korkuyorum dua etmekten baska bisi gelmiyor elden 2015 e anne olarak girelim ne olur kizlar denizaa gulsah84 SWALLOW09

yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça

Transfere karar vermeden önceki halim gibi olmuşsun sen İlk denemenin negatif sonuçlanması beni etkilemişti korkudan oluyor benimkisi. Transfer zamanı gelince o heyecanı dolu dolu yaşayacağından eminim canım. Rabbim hayırlısıyla dolduracak o kucağı

evet galiba haklısın ilk denememin negatif olmasından belki de

Kendini zorlamadan normal yaşama dönmek en güzeli yoksa yat yat valla vakit geçmiyor ben ilkinde çok sıkılmıştım her şeyi annemle eşim yapıyordu aynı seninki gibi :) Dua et bol bol bende hem bebek bekleyen arkadaşlarıma hem de transferi olan herkese bol bol dua ediyorum. Rabbim hayırlısıyla versin inşallah hepimize...

aslında fenada olmuyor böle ilgi falan demi

Aynen bende dedigin durumdayim hergun yasin ve meryem suresini okuyorum ve dua ediyorum tum bu ugurda ugras verenlere benim adet olacak gibi bazen agri giriyor ama sonra geçiyor birde sicak basiyor bazen bilmiyorum psikolojik kendimi dinliyorum anlamadim gitti

evet kaan bey ilk bikaç gün dinlen sonra ağır çekim devam et yaşantına dedi benim eşimle annem abartıyor ara ara kzıyorum ama napıyım bilemiyorum..

Kızlar inşallah pozitif sonucu göreceksiniz ben inanıyorum sen bir saati yarım saate indir canım ilerleyen günlerde arttırırsın
inşallaaaahh ağzından bal damlıyor canımcım evet 1 saat abartmıyım:)

Bugun evde normal hayatima dondum tabi yavas hareketlerle insallah bu kadar cabamizi rabbim guzel sonuclandirir. Testi tam gunundemi yoksa onden yaptirmayi dusunuyormusun
ben de bugün biraz daha fazla hareket ediyorum bu hafta böyle olsun geçen hafta çok yattım. sanırım gününde yaptırıcam. önden yaptırıp da negatif veya düşük çıkarsa sonuç bi yandan acı çekiyosun bi yandan da belki günü gelince iyi çıkar sonucum diye umut ediyosun iyice zorlaşıyor süreç. ilkinde öyle yaptım ben çok zor oldu negatifi kabullenmem.

bende de belirti pek yok kasıklarımda bi dolgunluk hissi var dün akşam çok kısa bi süre ağrıdı ama geçti bel ağrım da var ama bence yatmaktan. inşallah 2015 bizim bebişli yılımız olsun hep beraber buluşalım bugünlere gülelim...

aslında fenada olmuyor böle ilgi falan demi

sorma canım ya ben ilgiyi çok sevmeyen bi insan olmama rağmen şuan pek mutluyum durumumdan inşalla bebişler tutunur da 9 ay nazlanırız böyle ohhh :))

yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça
Aynen canim bende olmustum bu seferde olmazsa hissi insani mahvediyor ayni duygulari yine yasamaktan korkuyordum suan iyiyim tabi icimde kucukte bi his arada beni uzmuyor degil yinede onunla bas ediyirum sende o hisse kulak verme guzel dusun guzel olsun

bir de bişey sorcam kızlar size embriyonuzun kaç hücreli olacağı söylendi mi? diğer başlıklara bakıyorum da insanlara 1. kalite 6 hücreli falan denmiş bana sadece kalitesi söylendi.

inşallah canım inşallah ama işte yine aynı şeyleri yaşama korkusu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…