- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.201
kalp atışlarıni yarın duycaz bi aksilik mi var diye korktum Sağolyok canım merak etme ben 8. haftasındayım bendede yok senin için hem erken hemde olmaması çok iyi birşey ben başlarda çok tedirgin olmuştum ama şimdi seviniyorum benim bi arkadaşım var benden 5. gün önde bulnatıdan ne yemek yiyebiliyor ne yapabiliyor ayağa kalkacak hali yok halimize şükretmeliyiz canım.
yaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça
evet galiba haklısın ilk denememin negatif olmasından belki deTransfere karar vermeden önceki halim gibi olmuşsun senİlk denemenin negatif sonuçlanması beni etkilemişti korkudan oluyor benimkisi. Transfer zamanı gelince o heyecanı dolu dolu yaşayacağından eminim canım. Rabbim hayırlısıyla dolduracak o kucağı
Selam canlar . Transfer gununu de sayarsak bebeklerimle 4. Günüm hic bi belirti agri sizi vs yok. Sanki hic bisey olmamis gibiyim. Ertesi gunu full yattim Ama sonrasinda yari uzanir yari oturur vaziyette takildim. Hic is yapmadim annemle esim yapiyor herseyi ama ufak ufak dolaniyorum evde. Arada yemek hazirlanirken masaya bi iki sey koyuyorum mesala. Yavas yavas normele donmek istiyorum.Korkuyorum dua etmekten baska bisi gelmiyor elden 2015 e anne olarak girelim ne olur kizlardenizaa gulsah84 SWALLOW09
evet galiba haklısın ilk denememin negatif olmasından belki de
inşallah canım buna inanmak istiyorumİnşallah bu güzel sonuçlanacak canım
aslında fenada olmuyor böle ilgi falan demiSelam canlar . Transfer gununu de sayarsak bebeklerimle 4. Günüm hic bi belirti agri sizi vs yok. Sanki hic bisey olmamis gibiyim. Ertesi gunu full yattim Ama sonrasinda yari uzanir yari oturur vaziyette takildim. Hic is yapmadim annemle esim yapiyor herseyi ama ufak ufak dolaniyorum evde. Arada yemek hazirlanirken masaya bi iki sey koyuyorum mesala. Yavas yavas normele donmek istiyorum.Korkuyorum dua etmekten baska bisi gelmiyor elden 2015 e anne olarak girelim ne olur kizlardenizaa gulsah84 SWALLOW09
Aynen bende dedigin durumdayim hergun yasin ve meryem suresini okuyorum ve dua ediyorum tum bu ugurda ugras verenlere benim adet olacak gibi bazen agri giriyor ama sonra geçiyor birde sicak basiyor bazen bilmiyorum psikolojik kendimi dinliyorum anlamadim gittiSelam canlar . Transfer gununu de sayarsak bebeklerimle 4. Günüm hic bi belirti agri sizi vs yok. Sanki hic bisey olmamis gibiyim. Ertesi gunu full yattim Ama sonrasinda yari uzanir yari oturur vaziyette takildim. Hic is yapmadim annemle esim yapiyor herseyi ama ufak ufak dolaniyorum evde. Arada yemek hazirlanirken masaya bi iki sey koyuyorum mesala. Yavas yavas normele donmek istiyorum.Korkuyorum dua etmekten baska bisi gelmiyor elden 2015 e anne olarak girelim ne olur kizlardenizaa gulsah84 SWALLOW09
evet kaan bey ilk bikaç gün dinlen sonra ağır çekim devam et yaşantına dedi benim eşimle annem abartıyor ara ara kzıyorum ama napıyım bilemiyorum..Herşeye değecek inşallah.Birşey merak ediyorum, bu kadar uzun süre dinlenmeyi, yatmayı Kaan Bey mi tavsiye etti.
Birkaç gün sonra yavaş hareketlerle, esneme, sıçrama yapmadan günlük hayata dönülebilir diye biliyorum ben.
inşallaaaahh ağzından bal damlıyor canımcım evet 1 saat abartmıyım:)Kızlar inşallah pozitif sonucu göreceksiniz ben inanıyorum sen bir saati yarım saate indir canım ilerleyen günlerde arttırırsın
ben de bugün biraz daha fazla hareket ediyorum bu hafta böyle olsun geçen hafta çok yattım. sanırım gününde yaptırıcam. önden yaptırıp da negatif veya düşük çıkarsa sonuç bi yandan acı çekiyosun bi yandan da belki günü gelince iyi çıkar sonucum diye umut ediyosun iyice zorlaşıyor süreç. ilkinde öyle yaptım ben çok zor oldu negatifi kabullenmem.Bugun evde normal hayatima dondum tabi yavas hareketlerle insallah bu kadar cabamizi rabbim guzel sonuclandirir. Testi tam gunundemi yoksa onden yaptirmayi dusunuyormusun
Selam canlar . Transfer gununu de sayarsak bebeklerimle 4. Günüm hic bi belirti agri sizi vs yok. Sanki hic bisey olmamis gibiyim. Ertesi gunu full yattim Ama sonrasinda yari uzanir yari oturur vaziyette takildim. Hic is yapmadim annemle esim yapiyor herseyi ama ufak ufak dolaniyorum evde. Arada yemek hazirlanirken masaya bi iki sey koyuyorum mesala. Yavas yavas normele donmek istiyorum.Korkuyorum dua etmekten baska bisi gelmiyor elden 2015 e anne olarak girelim ne olur kizlardenizaa gulsah84 SWALLOW09
aslında fenada olmuyor böle ilgi falan demi
Aynen canim bende olmustum bu seferde olmazsa hissi insani mahvediyor ayni duygulari yine yasamaktan korkuyordum suan iyiyim tabi icimde kucukte bi his arada beni uzmuyor degil yinede onunla bas ediyirum sende o hisse kulak verme guzel dusun guzel olsunyaaa bendede bi boşvermişlik bi karamsarlık neden bilmiyorum heyecanımı kaybettim kızlar transfer yaklasştıkça
bir de bişey sorcam kızlar size embriyonuzun kaç hücreli olacağı söylendi mi? diğer başlıklara bakıyorum da insanlara 1. kalite 6 hücreli falan denmiş bana sadece kalitesi söylendi.
inşallah canım inşallah ama işte yine aynı şeyleri yaşama korkusu işteAynen canim bende olmustum bu seferde olmazsa hissi insani mahvediyor ayni duygulari yine yasamaktan korkuyordum suan iyiyim tabi icimde kucukte bi his arada beni uzmuyor degil yinede onunla bas ediyirum sende o hisse kulak verme guzel dusun guzel olsun
Benimkide 1.kalite ama hucre ile ilgili bisey soylenmemistibir de bişey sorcam kızlar size embriyonuzun kaç hücreli olacağı söylendi mi? diğer başlıklara bakıyorum da insanlara 1. kalite 6 hücreli falan denmiş bana sadece kalitesi söylendi.
gulsah84 bende gecenkinde dayanamayip yaptirmistim bu sefer gununde yaptirayim diyorum dedigin gibi huzursuz oluyor insan insallah son gunler kendimi hastanede bulmam test icin