- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
- Konu Sahibi mavinehir17
- #4.001
Amiiinnn :) İnşallah canım.Evet hayırlısıyla inşallah:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnn :) İnşallah canım.Evet hayırlısıyla inşallah:)
İnşallah canım:) Umarım uğurlu gelirim:)Harika olur, uğur getirirsin bana Oğlunu da görücem
Canim histoda pembe giydirmiyorlar muayene gibi oluyor ikincu katta bi muayene odasinda oldu benim histomBende kolay tanınabilirim. Pembe bir önlük olacak üstümde
Hay Allah ! uyutmuyorlar mı canım. Rahimde çizilecek, can acımıyor muCanim histoda pembe giydirmiyorlar muayene gibi oluyor ikincu katta bi muayene odasinda oldu benim histom
Bende kolay tanınabilirim. Pembe bir önlük olacak üstümde
aaa doğru yaa muayne gibi aynı; yok canım anestezi alıyosun 15 dakika falan sürüyo zatenHay Allah ! uyutmuyorlar mı canım. Rahimde çizilecek, can acımıyor mu
Teşekkürler.aaa doğru yaa muayne gibi aynı; yok canım anestezi alıyosun 15 dakika falan sürüyo zaten
Birazdaha sabredeyim ben bir hafta falan kaldı..Canım organikte sadece organic marka boya güvenilir bildiğim kadarıyla.
Ben yeni boyattım, Karşıyaka'da oturuyorsan organic markalı boyada kampanya yapan bir kuaför var.
Ama ben yine de opu dan sonra boyatmayı tercih etmiştim. Az zaman kaldıysa biraz daha sabret istersen.
Merhaba kizlar yola ciktim heycanliyim hepinizin iyi dilekleri icin tek tek tesekkurler rabbim hepimizin kucagini doldursun insallah nehir2308 benim iki gun surmustu bulantim hem bulanti hem bas donmesi vardi kizlar rica etsem meryem suresini okurmusunuz benim icin musait olan sabah yemek yaptim ortalihi topladim yasini okudum ama onu okuyamadim yolumuz uzun diye ciktik tlfdan bulabilirsem okumaya calisicam insallah
Alllah razi olsun cumlemiz icin dualarin kabul olsun canımokudum canım sanada nehir2308 arkadaşımazada evlat sahibi olmak isteyen tüm kullara yolladım. Allah kabul etsin inşallah hayırlısıyla
bende tam şimdi ne yaptın diye yazacaktım :) durumu nasılmış canım inşallah kalitesinden ödün vermemiştir.Melegimi aldim yoldayiz :)
sanmıyorum ama sende böyle bi etki yaratmış olabilir canımKızlar ben çok sık idrara çıkıyorum bu iğneler yapıyor olabilirmi acaba
Acikcasi sormadim ama surekli kaan bey kaliteli bi embriyo koyuyoruz diye yineledi :)bende tam şimdi ne yaptın diye yazacaktım :) durumu nasılmış canım inşallah kalitesinden ödün vermemiştir.
şimdi geri sayım başladı senin için 12 gün sonra gümbür gümbür gelin kutlayalım annesi ve meleğini
Hadi gozunaydin canim simsiki tutunsun annesine InsallahMelegimi aldim yoldayiz :)
o zaman kalitelidir annesi sen hiç merak etmeAcikcasi sormadim ama surekli kaan bey kaliteli bi embriyo koyuyoruz diye yineledi :)