- 6 Kasım 2014
- 191
- 384
- 34
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.881
teşekkür edrim canım daha öncede kullandım göbekten iğne ama başıma hiç böyle bişey gelmemiştiBen kullanıyorum canım bende hiç öyle bişey olmadı ama olabilecek şeyler bunlar
amin çok teşekkür ederim. inşallah en kısa sürede sizde bu mutluluğu yaşarsınız:)Cok tesekkurler...sizi kavusmussunuz meleginize ne guzel:)rabbim sag saglim kucağıniza aldiginiz gunleri göstersin saglikla insallah
Seninle karşılaşırız o zaman ben çıkıcam sen gireceksin oley bu topikteki tanışacağım ilk arkadaşım olucaksin biraz sürtünürsün banada bulaştır göbişini
çok sevindim:) bende öyle ilk olucak inşallah.Seninle karşılaşırız o zaman ben çıkıcam sen gireceksin oley bu topikteki tanışacağım ilk arkadaşım olucaksin biraz sürtünürsün banada bulaştır göbişini
Ayy cok mesakkatli iss...Sagol.tattlimcanım belki cevaplayan olmuştur daha yeni okuyorum sayfaları bende ilk başlarda hemen çıkıyor diyordum ama çok dert etmesende sabah iki akşam iki koy vücut gerekli olanı emecektir için rahat olsun zaten bi süre sonra çıkıyor erimiş halde. ama iki dip not vereyim birincisi vajinanın içine koyduktan sonra itebildiğin kadar ileri it o zaman daha geç geri geliyor. ikincisi koyduktan sonra hemen kalkma 10 dk yat ben işe gittiğim günlerde sırf onu koymak için 15 dk daha önce uyanıyordum
Arkadaşlar histonun süresi ne kadar? Op kadar kısamı? Uyutulana kadar panik yapıyorum da
bebişlerin yerleşir sımsıkı tutunurlar inşallah canım ..senin için dua ettim yasin okudum.rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallahTüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))
Selam, ben de Kaan beyin hastasıyım. Benim de bazen göbekten iğneyi çıkarttıktan sonra çok yoğun kan geliyo. Hatta bugün de kan geldi. Eşim hep aynı yere iğne yaptığım için olduğunu söyledi. sorun yok için rahat olsun.kızlar merional ve fostimon kullanan varmı.4 gündür kullanıyorum bu gün iğneyi vururken göbekten kan geldi korktum ya..böyle bişey başına gelen varmı
ama hep aynı yere yapmıyorum niye öyle olduki.sen doktorumuza söyledin mi canımSelam, ben de Kaan beyin hastasıyım. Benim de bazen göbekten iğneyi çıkarttıktan sonra çok yoğun kan geliyo. Hatta bugün de kan geldi. Eşim hep aynı yere iğne yaptığım için olduğunu söyledi. sorun yok için rahat olsun.
Ever canım.opu kadar kısa hatta daha az uyuyoraun yani en azından bendw oyle olmustu :)
Simsiki tutunsunlar annesine insallah. .Tüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))
Canım ya inşallah hareketlerini izleyeceğin günde gelecekinşallah o günleride görebiliriz. hareketlerini hissedince insan he mutlu olur hem bebeğim orda diyebilirsin sanırım o zaman bi nebze daha rahatlarım. çok sağol canım.
inşallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız bu tedavimizden. belki bebiş değil de bebişler olur :) öyle hayal ediyorum ama tabii rabbim hakkımızda hayırlısını versin. o zaman tahminen ben 19unda sen de 20sinde test yapcaksın. dua edelim birbirimize..
Hayir kendiliginden doktoru aradim deger cok dusuk dedi kafam karisti ben boyle kanama hayatimda gormedim basaklarimdan akan bir kan dusuk degilse ne diom kanlanma olmustur of benim karsima o kadar sacma sapan diktorlar cikti kaan bey sanirim rezervasyon az olanlara ilac veriyomus bu aydan sonra gitcem insallah ben miyom ameliyati oldum 8cm büyüklüğünde 1 sene gecti üstünden maddi sorunlar iste hepinize tessekurler hosbulduk
kizlaaaarrrr 7,5 mm olmusum pazartesi sali transferim vaaarrrr. Ctesi son kez göreyim seni dedi kaan bey
Ya kızlar bişi sorcam vajinadan iki tane yapılan progestan hapı sabah kullandım ilk kez de. Bu gitmemiş içime çamaşırıma çıkmış bi tanesi ezilerek offf ben bunu beceremıomm nasıl gidio tam vajinanın içine . Allahım o kadar ignerleri yaptım bu olmuoŞimdi ben eksik doz kullanmış oldum nasıl tamamlıcam.
Merhaba arkadaşlar şuan sizlere teşekkür etmek için buradayımUzun zamandır bu formda yazılanları okuyorum ve Sizlerin tavsiyesiyle , Kaan Beyle görüşmek için geçtiğimiz cumartesi randevumuza gittik. Gerçekten cok içten ve samimi bir doktor. Ve sizlerin tavsiyesiyle geldiğimi de özellikle belirttim bizimkisi sebepsiz infertilite. Negatif 2 aşılma geçirdim, 1 kimyasal Tüp bebek Eski tahlillerimi de yanımda götürmüştüm , muayene de etti.13 yumurtam var. Şimdiden acayip heyecanlıyım. Kaan Bey eski tahlillerimin güzel olduğunu Stres bağlı olabileceğini vurguladı. Stres gerçekten en büyük etken bizim için. Eksik tahlillerimde var onları yaptırmaya başladım, tahlil sonuçlarımıza göre yolumuzu çizeceğiz. Vitaminlerle başladık. Ve bu arada telefon numarasını verdi. Aklına takılanı ara sor dedi. Bu sözleri güven oldu bize, sonuçta ilk kez tanışıyorduk. Böyle bir doktor ile tanışmaktan gurur duydum. Keşke daha önce tanışsaydık Kaan Beyle. belki o zaman daha önceden bebek sahibi olabilirdik. Eğer benim gibi doktor arayanlar için varsa OP. DR. KAAN BOZKURT hiç düşünmeden, tereddüt etmeden gidebileceğiniz bir doktor olduğunu anladım. Doktorunuza güven çok önemli. Güven ve moral olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur. İRENBE ve KAAN BOZKURT doğru bir adres. Artık doğru bir adres ve emin ellerde olduğumu bilmek içimi ferahlatıyor bu yüzden mutluyum Teşekkürler Kaan Bey ... ve ne mutlu size ki bu kadar cok seveniniz var
cycas yani tekrar adet görme beklenmiyor bu iyi sevindim sadece rahim dinlendirilmiş oluyor adet görmemiz gereken zamanda da hamile olucam inşallah.benimde adetimin gelmek üzere ağrım var kaç gündür.senin söylediğine göre benimde ocağın başında yapılır transferim. heyecan bastı.