Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Seninle karşılaşırız o zaman ben çıkıcam sen gireceksin oley bu topikteki tanışacağım ilk arkadaşım olucaksin biraz sürtünürsün banada bulaştır göbişini
Seninle karşılaşırız o zaman ben çıkıcam sen gireceksin oley bu topikteki tanışacağım ilk arkadaşım olucaksin biraz sürtünürsün banada bulaştır göbişini
çok sevindim:) bende öyle ilk olucak inşallah.

Tüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))

Ayy cok mesakkatli iss...Sagol.tattlim

bebişlerin yerleşir sımsıkı tutunurlar inşallah canım ..senin için dua ettim yasin okudum.rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşallah

kızlar merional ve fostimon kullanan varmı.4 gündür kullanıyorum bu gün iğneyi vururken göbekten kan geldi korktum ya..böyle bişey başına gelen varmı
Selam, ben de Kaan beyin hastasıyım. Benim de bazen göbekten iğneyi çıkarttıktan sonra çok yoğun kan geliyo. Hatta bugün de kan geldi. Eşim hep aynı yere iğne yaptığım için olduğunu söyledi. sorun yok için rahat olsun.

ama hep aynı yere yapmıyorum niye öyle olduki.sen doktorumuza söyledin mi canım

Simsiki tutunsunlar annesine insallah. .

Kizlar sarjim bitti disardaydim anca donus yapicam size
Histo konusunda cok kararsizim en buyuk sorunum o damar yolu acilmasi ve cikartilmasi cok fena oluyorm, ben eskiden kan aldiramayan insandim
Bu arada kahverengiler gozuktu az once demek dr gtmemi bekliyomus
Cumartesiye falan tekrar giderim heralde bakalim refik bey ne dicek eger damar yolunu accak olan deneyimli biri olursa neden histo olmayim :)

Hadi inşallah güzel haberler verirsin sende bize dualarım seninle....

Canım benim kesinlikle doğru bir karar inşallah bunda kavuşursun bebeğine :)

cycas yani tekrar adet görme beklenmiyor bu iyi sevindim sadece rahim dinlendirilmiş oluyor adet görmemiz gereken zamanda da hamile olucam inşallah.benimde adetimin gelmek üzere ağrım var kaç gündür.senin söylediğine göre benimde ocağın başında yapılır transferim. heyecan bastı.

Canım üzülme boşuna onun aldığı kadar kar emin ol. Benimde çıkıyordu tamamı erimiyor yani.

Evet canım benim kesinlikle Kaan Bozkurt karşımıza çıktığı için çok şanslıyız. Kendisi bir doktordan daha ziyade bir abi bir arkadaş gibi inşallah sayesinde bebeklerimize kavuşacağız...

Canım bekleniyor sanirim ben bilmiyorum orayı cunku tekrar tekrar yaziyorum ama ilac kulandigin icin adet olmuyordum normalde o bir haftalik sürede sizler icinde adet olmabiz icin ilac veriebilir bilmiyorum ama cok uUn bir zaman gecmiyor banusu35 denizaa yada eigetransfer hazirligi yapan arkadaslar daha yardimci olur yanlis bilgilendirmeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…