Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar merional ve fostimon kullanan varmı.4 gündür kullanıyorum bu gün iğneyi vururken göbekten kan geldi korktum ya..böyle bişey başına gelen varmı

Daha önce kullandım ama kan gelmedi canım bende ama diğer iğnelerimi vururken bazen kanama olduğu oldu, korkma ufak oluyor öyle sanırım damara falan geliyor ondan kanıyor.

Tüm dua eden arkadaşlarım Allah hepinizden razı olsun, rabbim hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda inşallah. 5.50 gibi çıktık merkezden, tam iş çıkış trafiğine yakalandık geç gelebildik eve. Bişeyler yedim şimdi uzandım dinleniyorum. Bebişler yerleşsin inşallaaah çok iyi bakcam onlarA :))

Annesine sımsıkı tutunsun o minikler inşallah...

Daha önce kullandım ama kan gelmedi canım bende ama diğer iğnelerimi vururken bazen kanama olduğu oldu, korkma ufak oluyor öyle sanırım damara falan geliyor ondan kanıyor.
çok teşekkür ederim canım
Ya ben hep geç girebiliyorum siz olmuyorsunuz :KK43: Şimdi kayınvalidemler bizde (onların haberi yok şu an tedavimden) o yüzden her zaman giremiyorum ama takipteyim hepinizi Allah hepimizin yardımcısı olsun hep güzel haberler alayım buradan inşallah...
aslında en güzeli gizli yapmak.enazından insan kendini rahat hissediyo..bende öyle istiyorum ama bakalım

İnşallah zorlu bi surec bu rabbim hepimizin emeklerini evlatla evlatlarla taclandirsin..kaan hocayla ilk tedavim gercekten cok cok iyi bi doktor iletisimi cok guzel motivasyonu cok guzel..inşallah guzel sonuclar aliriz..tesekkur ederim:)calistigim için cok fazla takip edemiyorum kusuruma bakmayın..sizde durumlar nedir?
amin inşallah hepimizin yüzü güler hepimizin kucağı çok istediğimiz ve uğruna büyük fedakarlıklar yaptığımız bebeklerimizle dolar. benim 2 kardan bebeğim var. fakat ben 3. kez yumurta toplama yaptıracağım. Perşembe gününe randevu alacağım. Kaan Bey adet olduğunda gel demişti. kırmızılar geldi sonunda:KK47: ve sizlerden sonra olacak benim transferimde. hayırlısı...

kızlar merional ve fostimon kullanan varmı.4 gündür kullanıyorum bu gün iğneyi vururken göbekten kan geldi korktum ya..böyle bişey başına gelen varmı
ben kullandım ve bazı zamanlar kan geldi. hemşire hanıma sormuştum elini oynatıyorsan olabilir demişti. benimde elim bazen titriyordu heyecandan:KK53: ama korkulacak birşey yok. ilacı tam olarak zerk ediyorsan sorun yok ama kanama morarma kızarma kaşıntı olacak şeyler:KK53:

ben kullandım ve bazı zamanlar kan geldi. hemşire hanıma sormuştum elini oynatıyorsan olabilir demişti. benimde elim bazen titriyordu heyecandan:KK53: ama korkulacak birşey yok. ilacı tam olarak zerk ediyorsan sorun yok ama kanama morarma kızarma kaşıntı olacak şeyler:KK53:
anladım canım teşekkür ederim

çok teşekkür ederim canım

aslında en güzeli gizli yapmak.enazından insan kendini rahat hissediyo..bende öyle istiyorum ama bakalım

Evet canım kesinlikle kafam rahat noldu nolcak, falda çıktı olacak tövbe yarabbim Allahın işine karışılır mı hiç. Annem biliyor sadece yeter o da...

laughnow laughnow nehir2308 nehir2308 karanfil1990 karanfil1990 inşallahh ayy bi de özel dua etmişsiniz ya ne diyim ben size :)) çok çok teşekkürler 21'inde kan ver dedi bana kaan bey ama pazara geliyomuş cuma veya cmt de olur dedi bakalım o güne kadar geri sayımım başladı. Ben de meryem suresi okuyorum herkese gönderiyorum sonra rabbim kabul eder inşallah

Canım bekleniyor sanirim ben bilmiyorum orayı cunku tekrar tekrar yaziyorum ama ilac kulandigin icin adet olmuyordum normalde o bir haftalik sürede sizler icinde adet olmabiz icin ilac veriebilir bilmiyorum ama cok uUn bir zaman gecmiyor @banusu35 denizaa denizaa yada eigetransfer hazirligi yapan arkadaslar daha yardimci olur yanlis bilgilendirmeyim
Bekleniyor canim adette gidiyorsun . Kaan bey vaninal muayene yapmadan histo gününü belirkiyor. Benim oyle olmustu

laughnow laughnow nehir2308 nehir2308 karanfil1990 karanfil1990 inşallahh ayy bi de özel dua etmişsiniz ya ne diyim ben size :)) çok çok teşekkürler 21'inde kan ver dedi bana kaan bey ama pazara geliyomuş cuma veya cmt de olur dedi bakalım o güne kadar geri sayımım başladı. Ben de meryem suresi okuyorum herkese gönderiyorum sonra rabbim kabul eder inşallah

Etmez miyiz canım benim Rabbim inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar versin sana.

inşallah olacak canım içini ferah tut bol bol dua et.senden güzel haberler bekliyorum....20 si benim evlilik yıldönümüm.o güne en güzel hediyeyi senden bekliyorum.burda hamilelik haberleri alınca sanki benim olmuş kadar çok seviniyorum

Kizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadim :cry:sukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz :KK36: gulsah84 gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin :KK24:

Kizlar ben geldim kac gundur rahatsizdim stresten mi dir nedir bilmiyorum surekli kusma bas dönmesi yasadim :cry:sukur ki iyiyim simdi aramiza yeni katilan kader ortaklarimiz hosgeldiniz :KK36: gulsah84 gulsah84 canim insallah guzel haberinide alirsin bende iple persembeyi cekiyorum transferimi olmak melegime kavusmak istiyorum persembe geceleri melekler ziyarete gelirmis evleri bu persembe melegi icimde olucak insallah dualarinizi eksik etmeyin :KK24:

Hayırlısıyla meleğini alıp geleceksin inşallah... Bu arada çok geçmiş olsun...

X