Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ne güzel demiş sevgili doktorumuz kendisi hep pozitif insana pozitif enerji veriyor :)

@ozlem_arica canım sen ikili tarama testini nerde yaptırmıştın? 2 hafta kadar sonra sanırım benim de yaptırmam gerekecek. Kaan Bey kaçıncı haftada istedi ikili taramayı senden? Bir de fiyatı ne kadar bilgi verirsen sevinirim...

içimdeki soruları sormuşsun canım senin kontrol cuma günü dimi bana sonrasında nasıl geçtiğini anlatırmısın?

teşekkür ederim sağolun

evet canım cuma günü.. sabırsızlıkla bekliyorum... en önemlisi ikili test malum.. onu hepimiz sağlıkla atlatalım da...
bende bekliyorum üstüne burada rapor almaya gittim bugün doktor gene baktı ama kaan bey ile olan kontroller çok başka oluyor kaan beyin söyleceklerini sabırsızlıkla bekliyorum

teşekkürler bir de gece almayı deniycem :)

yarın gidecek olanlar kimler?

ben de yarınn 3 gibi orada olacağım transferim yapılacak hayırlısıyla. heyecan doruktaaaaa :))

inşallah hepimiz hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız bu tedavimizden. belki bebiş değil de bebişler olur :) öyle hayal ediyorum ama tabii rabbim hakkımızda hayırlısını versin. o zaman tahminen ben 19unda sen de 20sinde test yapcaksın. dua edelim birbirimize..

ben de yarınn 3 gibi orada olacağım transferim yapılacak hayırlısıyla. heyecan doruktaaaaa :))
gulsah84 hayırlisiyla al gel bebiklerini ait olduğu yere Canım benim 3e kadar biter herhalde isim [/QUOTE]

o saatlerde bana dua edin olur mu? okuyabilen yasin yada meryem suresi okursa çok çok sevinirim. yarın dönünce yazarım

gulsah84 hayırlisiyla al gel bebiklerini ait olduğu yere Canım benim 3e kadar biter herhalde isim

o saatlerde bana dua edin olur mu? okuyabilen yasin yada meryem suresi okursa çok çok sevinirim. yarın dönünce yazarım[/QUOTE]

Öncelikle Herkese Günaydın

Canım Dualarımız Seninle.. İnşallah 9 ay sonra bebişlerin olur.. Kıyamam gece 3de yazmışsın.. Heyecandan uyumadın herhalde... Bakalım biz napıcaz???

Mrb arkadaslar bende kaan beye basliycam dun gene bir düsük yaptim artik böyle olmasin diye kaan beye gitcem muayene ücretlerine nedir birde benim rezervim az onun icin rezervasyonu az oluo hamile kalan varmi

Artik doktorlarin benim zafimdan yararlanmasindan biktim
Hayırlısı olsun canım ama Kaan Bey'le ilgili bu konuda hiçbir şüphen olmasın, zaaflarını kullanmak bi kenara o zaaflarının üstüne gidip yenmek için elinden gelen herşeyi yapacaktır... Uygulanacak en doğru tedavi neyse onu yapacağından emin ol. Ben de ilkinde başarısız olmuştum ama Kaan Bey sayesinde çok şükür şimdi hamileyim. Bu forumda da biraz geriye dönük te okursan herkesin Kaan Bey'le ilgili düşünceleri aynıdır. Burada Kaan Bey'le sonuca ulaşmış ve Allah'ın izniyle daha da ulaşacak çok kişi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…