Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım ben tecrubeli bir anne olarak benim bulantılarım 2ay sürdü çok fenaydı ama herkeste olmayabiliyor olsun tekrar hamiş olsamda herşeye razıyım :KK76:
bulantılar çok kötü oluyormuş ya benim arkdaşım da hamile o benden 5 gün önde onun bulantısı çokmuş bende acaba ilerleyen günlerde olurmu diye merak ettim. bebeğim sağlıklı olsunda ben de herşeye razıyım.

bulantılar çok kluyormuş ya benim arkdaşım da hamile o benden 5 gün önde onun bulantısı çokmuş bende acaba ilerleyen günlerde olurmu diye merak ettim. bebeğim sağlıklı olsunda ben de herşeye razıyım.
Benim çok fena olmuştu canım dua ediyordum bu eziyet bitsin diye 2.ayı doldurunca başlamıştı ama sende olmadıysa artık olmaz bence rahat ol :)

inşallah canım çok sağol 3 ay bi geçse diyorum gerçi bendeki bu telaş hiç bitmez ama biraz daha rahatlarım sanki :oops::KK28:
Canım benim kıyamam:) Emin ol o telaş hiç bitmiyor ama her geçen gün daha güzel olmaya başlıyor. Hele kıpırtılarını hissettiğinde esas o zaman "Hamileyim" diyorsun. Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah.

Canım benim kıyamam:) Emin ol o telaş hiç bitmiyor ama her geçen gün daha güzel olmaya başlıyor. Hele kıpırtılarını hissettiğinde esas o zaman "Hamileyim" diyorsun. Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah.
inşallah o günleride görebiliriz. hareketlerini hissedince insan he mutlu olur hem bebeğim orda diyebilirsin sanırım o zaman bi nebze daha rahatlarım. çok sağol canım.

Dr.Kaan Bozkurt
1 Aralık
“Bebeğime ne zaman kavuşacağım” diye üzülüp, karamsarlıkla beklemeyin. Anne olduğunuzda kendinize ayıracak pek vakit bulamayacaksınız. Bu yaramazlar hep böyle sevimli sevimli uyumuyor. O nedenle bugünlerin, sessizliğin ve boş zamanın tadını çıkarın
Pozitif olun. Hafif egzersizlerle spor yapın. Yürüyün. Mümkün olduğu kadar doğal yiyeceklerle beslenin.

X