- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.741
Tamam canım teşekkürler :)Can sesi canım ben adet olmamak icin ilac kullaniyordum o yuzden adet bitimi yok bende ben ilaclari kullanamya basladigim 13. Gun transfer oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım teşekkürler :)Can sesi canım ben adet olmamak icin ilac kullaniyordum o yuzden adet bitimi yok bende ben ilaclari kullanamya basladigim 13. Gun transfer oldu
inşallah daha da güzel haberlerini de alırız canım... göbişleri tokuşturalım inşallah...
bulantılar çok kötü oluyormuş ya benim arkdaşım da hamile o benden 5 gün önde onun bulantısı çokmuş bende acaba ilerleyen günlerde olurmu diye merak ettim. bebeğim sağlıklı olsunda ben de herşeye razıyım.Canım ben tecrubeli bir anne olarak benim bulantılarım 2ay sürdü çok fenaydı ama herkeste olmayabiliyor olsun tekrar hamiş olsamda herşeye razıyım
gözün aydın canım artık 4 kardan bebek annesi olacaksın desene inşallah onlarda 3. güne sağlıkla gelirler kardeşlerinin yanında kardan bebek olurlar.Firsat bulup yazamadim..bugun haber geldi merkezden dun toplanan iki yumurtamiz da dollenmis cok şükür:)))
inşallah canım çok sağol 3 ay bi geçse diyorum gerçi bendeki bu telaş hiç bitmez ama biraz daha rahatlarım sankiAynen canım başlarda oldu biraz ama şimdi iyiyim çok şükür:) Hepsi güzel şeyler geçip gidiyor. İlk 3 ayı atlattığınız zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz.
yarın gidecek olanlar kimler?
offfff ben 11,00Bennnn 16.30
Sende gidiyomusun
hadi bakalım yarın ilk kontrol inşallah herşey yolundadır rahim istenilen kalınlığa geliyordur yavaş yavaşyarın gidecek olanlar kimler?
merkez 10 gün veriyor canımHamisler birsey sorabilirmiyim kac gun rapor veriyorlar transferden sonra size mi bagli belirli bir gun sayisi varmi
inşallah canım yaaa bakalım yarın ne dicek sewgili doktorumuzhadi bakalım yarın ilk kontrol inşallah herşey yolundadır rahim istenilen kalınlığa geliyordur yavaş yavaş
Benim çok fena olmuştu canım dua ediyordum bu eziyet bitsin diye 2.ayı doldurunca başlamıştı ama sende olmadıysa artık olmaz bence rahat ol :)bulantılar çok kluyormuş ya benim arkdaşım da hamile o benden 5 gün önde onun bulantısı çokmuş bende acaba ilerleyen günlerde olurmu diye merak ettim. bebeğim sağlıklı olsunda ben de herşeye razıyım.
Canım benim kıyamam:) Emin ol o telaş hiç bitmiyor ama her geçen gün daha güzel olmaya başlıyor. Hele kıpırtılarını hissettiğinde esas o zaman "Hamileyim" diyorsun. Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah.inşallah canım çok sağol 3 ay bi geçse diyorum gerçi bendeki bu telaş hiç bitmez ama biraz daha rahatlarım sanki
Güzel haberlerini bekliyoruz herşey gönlünce olur inşallah bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunsunlar :))yarın gidecek olanlar kimler?
inşalllaaaahhhhGüzel haberlerini bekliyoruz herşey gönlünce olur inşallah bebeklerin annelerine sıkı sıkı tutunsunlar :))
inşallah o günleride görebiliriz. hareketlerini hissedince insan he mutlu olur hem bebeğim orda diyebilirsin sanırım o zaman bi nebze daha rahatlarım. çok sağol canım.Canım benim kıyamam:) Emin ol o telaş hiç bitmiyor ama her geçen gün daha güzel olmaya başlıyor. Hele kıpırtılarını hissettiğinde esas o zaman "Hamileyim" diyorsun. Rabbim herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah.