- 22 Ekim 2013
- 632
- 1.112
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.721
Firsat bulup yazamadim..bugun haber geldi merkezden dun toplanan iki yumurtamiz da dollenmis cok şükür:)))
Gözün aydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Firsat bulup yazamadim..bugun haber geldi merkezden dun toplanan iki yumurtamiz da dollenmis cok şükür:)))
Hosgeldin aramiza Hadi hayirlisi insallah sımsıkı tutunsunlar annelerine ve hic birakmasin sali bende ordayim nasipse
Hoşgeldin canım burada yalnız olmadığını bil birçoğumuzun yumurta sayısı az ve embriyo oluşumunda sıkıntı çekiyoruz. Çok şükür ki Kaan bey oldukça deneyimli bir doktor ve kendimizi onun ellerine teslim ediyoruz...
Zamanınız oldukça yakın inşallah başarılı bir sonuç elde edersiniz kardan bebeklerinizle
hoşgeldin canım kçok az kalmış bebeklerine kavuşmana inşallah sıkı sıkı tutunurlar anneciğine
İnşallah hayırlısıyla bu denemende bebeğine kavuşursun çok şanslıyız böyle pozitif enerji veren bir doktorumuz olduğu için :)
Selam hoşgeldin müstakbel anne, umarım herşey yolunda gider transferinde. kavuşmanıza az kaldı
günaydın canım.Maalesef İrenbe de rapor geçmiyor.Tamamen özel bir kurum.Ücret ise şu şekilde: 2500 yumurta toplama+1500 transfer+500 takip ücreti oluyor.Yani toplamda 4500 tl tüp bebek ücreti.Transfer öncesi histeroskopi oluyor.Rahimde herhangi bir sıkıntı var mı diye bakmak için.O da 1000 tl.Ve artı ilaç masrafı.Bu da kişiden kişiye değişmekle birlikte 1500-2000 civarı tutuyor.Hepsi toplam 7500-8000 civarı tutuyor bu şekilde.kızlar yardım lutfen kaan bozkurtta tedavi raporlu ne kadar acaba
Günaydın vagifem nedir, daha o safhaya gelmedim ama farkını merak ettim .Bende onu soracaktim bana da vermedi o vagifemden 4 gunde bir igne ve vajinal hap gunde iki kere ikisertane :)
Günaydın :) kist olsa muayenelerinde görülürdü. Bu arada bende maalesef zaten var, bu kaynaklı değildir bence.Bende inanilmaz heyecanla bekliyorum ondan mi bilmiyorum etkiledik sanirim. Bi yandanda insallah psikolojik olarak etkilenmisizdir kist veya transferi etkileyecek hormanal bi anormallik olmaz insallah diyorum
Gözünaydın canım, sonra ki haberlerinde hep güzel olsun inşallahFirsat bulup yazamadim..bugun haber geldi merkezden dun toplanan iki yumurtamiz da dollenmis cok şükür:)))
gulsah84 canım ben previt kullaniyorum aksam yemeklerinden sobra tok iciyorum ama bulanti yapmiyor istersen gece yatarkeb ic bulantisinu hissetmezsin bu cozum olabilir.
Can sesi bende dun cok merak ettik vagitem nedir diye baktım ostrojen iceren bi ilacmis zaten hap ve bant kullabiyordum eemek yeterli gelecegini dusundugu icin bize vermemis :)
Aynen canım başlarda oldu biraz ama şimdi iyiyim çok şükür:) Hepsi güzel şeyler geçip gidiyor. İlk 3 ayı atlattığınız zaman yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz.bu arada hamile arkadaşlarım banusu35 @melekler17 @menekseg5 @UMRAN35 sizde bulantı varmı ? bende çok şükür yok ama acaba olurmu bu saatten sonra diye merak içindeyim ozlem_hakaan canım sana sormadım çünkü sen çoktan unu eledin eleği astın artık bulantın yoktur herhalde olduysa bile
günydın... estrojen hapı cnm o... vajinal hap. Bir çubuğun ucunda minik bir hap var. diğer ucunda da kalem gibi basma yeri.. oraya basınca hapı ittirip yerinden çıkartıyor.Günaydın vagifem nedir, daha o safhaya gelmedim ama farkını merak ettim .
Günaydın :) kist olsa muayenelerinde görülürdü. Bu arada bende maalesef zaten var, bu kaynaklı değildir bence.
Hormonal birşey varsa da histodan önce kan tahlili yapılıyor, onda varsa çıkabilir. Hala beklemedeyim
Teşekkürler canım, göbişe dokunmuştun bak uğurlu geldin. Histoya az kaldıgünydın... estrojen hapı cnm o... vajinal hap. Bir çubuğun ucunda minik bir hap var. diğer ucunda da kalem gibi basma yeri.. oraya basınca hapı ittirip yerinden çıkartıyor.
Bakalım sende ki ne çıkacak.. Umarım gelir yarına kadar.Bende de var canim olmaz mi..
Dayanamadim ben aradim simdi emine hemsireyi yarin bi gel gorelim dedi. 16.30 a randewu verdi.
inşallah daha da güzel haberlerini de alırız canım... göbişleri tokuşturalım inşallah...Teşekkürler canım, göbişe dokunmuştun bak uğurlu geldin. Histoya az kaldı