- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.561
bende iyi olacağına en başından beri şnanıyorum. dediğin gibi doğru zaman gelince su gibi akacaktır herşey.En iyi şekilde olacak inşallah canım. Endişelenmeye gerek yok, iyi bir kaptanımız var ne de olsa değil miBebeklerimiz zamanlarını bekliyor sadece. Gelmeleri gerektiği zamanda bulacaklar bizi, sadece birazcık daha sabretmeyi öğreniyoruz bu süreçte. Bizlere gelmeden bizi biraz daha olgunlaştırıp annelerine öyle gelecek nazlı bebeklerimiz.
Olsun canım doktorumuz bir tane bizim için en doğru kararı verir eminim sen sabrının mükafatını alacaksın birazcık sabırOlsun en azindan onunde bir tarih var benim henuz o da belli degilne yapalim gec olsun ama ilk transferde olsun. Acaba ne deneyecekmis ? keske bana da 3. Opuyu yapmasaydi erteleseydi. neyse yasayacakmisim bunu da. Zaman geciyor bir sekilde arkadaslar ins mutlu sona erecegiz.
kalbiminozu canım ben randevuyu almadım henüz ama o hafta esim 16 ve 19 unda calisiyormus yani 17 yada 18 si olacak cok cok küçük ihtimal 20 si olabilir canım artık birazda size bağlı :)
Yüksek ihtimalle olur canım. Oğluşum iyi çok şükür. Yavaş yavaş kıpırdanmaları başladı. çok nadir hissetsem de:) Allah sana ve bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu hem de en kısa sürede inşallah.Teşekkürler canım. Bakalım histo tarihim yarın belli olacak mıOğluşunda sende umarım iyisinizdir.
daha çok yeni dedi. bakalım neler deneyecek. bende merak ediyorum. 1 hafta 10 gün içinde belli olurOlsun en azindan onunde bir tarih var benim henuz o da belli degilne yapalim gec olsun ama ilk transferde olsun. Acaba ne deneyecekmis ? keske bana da 3. Opuyu yapmasaydi erteleseydi. neyse yasayacakmisim bunu da. Zaman geciyor bir sekilde arkadaslar ins mutlu sona erecegiz.
Benim 14:45te yaaKızlarrrrrrr yarın randevuya gidiyorum 11.30 gelen yokmu ?
Oyle tabi. Sanorim kaan bey benden bir tane daha embryo cikarabilirse transfere gidicek cok fazla secenek olmadan transfer yapilacak. Allahim ins.saglikli hayirli evlatlarimiz olur. Hep boyle dua ediyorum.daha çok yeni dedi. bakalım neler deneyecek. bende merak ediyorum. 1 hafta 10 gün içinde belli oluraslında 2 kardan bebeğini transfer ederim dedi ama ben istemedim. içimde 3. opuyu ol diyen bir ses var. herşeyde bir hayır vardır. bazı şeyler yaşanmadan denenmeden doğru kararlar veremiyoruz maalesef. inşallah hepimiz mutlu oluruz bebeklerimizle birlikte
canım bana Kaan Bey hemen adet bitimindeki günler dedi.Daha dün görüştüm.Adet olduğun gün ara 4-5 gün sonrasına histo günü versinler dedi.Arkadaşlar folik asit takviyesine nasıl devam ediyorsunuz. Bemiks C ve B grubu ilaçlarından folik asiti alıyorum ben.
Biir de normal şartlarda, adette gittiğiniz muayeneden kaç gün sonra histeroskopi işlemi yapılıyor.
Ben gidicem sen geliceksin neyse bu sıralar daha sık gideceğim elbet birgün karşılaşırız :)Benim 14:45te yaa
Hayırlı olsun canım kaç yumiş toplandı ?kızlaar selam pek sık giremiyorum.Yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece.Nolur kusuruma bakmayın.
Son durumdan haberdar etmek istedim.Dün opum oldu.Nasipse Aralık sonu ocak başı gibi transfer yaparız dedi Kaan Bey.Tabii Histo da da sorun çıkmazsa.Bugün İrenbe den aradılar.Kaç yumurta döllendi filan diye.Pazar da arayıp kaç tane donduruldu onu söyleyeceklermiş
Hayırlısı olsun canım.Evet canim cunku benim bi tane embriyom olustu zaten
sağol canım.Ben pko olduğum için yumurta rezervim biraz fazlaymış.16 toplandı.Bugün 15 i döllendi 13 ü ilk gün için istediğimiz kalitede dediler.Hayırlı olsun canım kaç yumiş toplandı ?
tünaydınlarhayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim
Dualarım hep seninle olacak güzelim inşallah bize güzel haberleri vereceksin11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
kızlaar selam pek sık giremiyorum.Yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece.Nolur kusuruma bakmayın.
Son durumdan haberdar etmek istedim.Dün opum oldu.Nasipse Aralık sonu ocak başı gibi transfer yaparız dedi Kaan Bey.Tabii Histo da da sorun çıkmazsa.Bugün İrenbe den aradılar.Kaç yumurta döllendi filan diye.Pazar da arayıp kaç tane donduruldu onu söyleyeceklermiş
Teşekkür ederimmmm:))insallahhHarika bir haber bu ne güzel büyümüşler inşallah hepsi embriyo olup kardan bebeklerin olurlar canım benim kontrolüm tahminen 10 gün sonra olacak sana bol şanslar diliyorum