Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

bende iyi olacağına en başından beri şnanıyorum. dediğin gibi doğru zaman gelince su gibi akacaktır herşey.

Olsun canım doktorumuz bir tane bizim için en doğru kararı verir eminim sen sabrının mükafatını alacaksın birazcık sabır

Teşekkürler canım. Bakalım histo tarihim yarın belli olacak mı Oğluşunda sende umarım iyisinizdir.
Yüksek ihtimalle olur canım. Oğluşum iyi çok şükür. Yavaş yavaş kıpırdanmaları başladı. çok nadir hissetsem de:) Allah sana ve bütün arkadaşlara nasip etsin bu duyguyu hem de en kısa sürede inşallah.

daha çok yeni dedi. bakalım neler deneyecek. bende merak ediyorum. 1 hafta 10 gün içinde belli olur aslında 2 kardan bebeğini transfer ederim dedi ama ben istemedim. içimde 3. opuyu ol diyen bir ses var. herşeyde bir hayır vardır. bazı şeyler yaşanmadan denenmeden doğru kararlar veremiyoruz maalesef. inşallah hepimiz mutlu oluruz bebeklerimizle birlikte

Oyle tabi. Sanorim kaan bey benden bir tane daha embryo cikarabilirse transfere gidicek cok fazla secenek olmadan transfer yapilacak. Allahim ins.saglikli hayirli evlatlarimiz olur. Hep boyle dua ediyorum.

kızlaar selam pek sık giremiyorum.Yazdıklarınızı okuyabiliyorum sadece.Nolur kusuruma bakmayın.
Son durumdan haberdar etmek istedim.Dün opum oldu.Nasipse Aralık sonu ocak başı gibi transfer yaparız dedi Kaan Bey.Tabii Histo da da sorun çıkmazsa.Bugün İrenbe den aradılar.Kaç yumurta döllendi filan diye.Pazar da arayıp kaç tane donduruldu onu söyleyeceklermiş

canım bana Kaan Bey hemen adet bitimindeki günler dedi.Daha dün görüştüm.Adet olduğun gün ara 4-5 gün sonrasına histo günü versinler dedi.

Hayırlı olsun canım kaç yumiş toplandı ?

Haydi hayırlısı geç olsun güç olmasın sonunda kucağın dolsun da inşallah

Canım hayırlı olsun :) İnşallah her şey istediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…