- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.581
GÜNAYDIIN KIZLAAARRRR
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bana Kaan Bey hemen adet bitimindeki günler dedi.Daha dün görüştüm.Adet olduğun gün ara 4-5 gün sonrasına histo günü versinler dedi.
GÜNAYDIIN KIZLAAARRRR
Günaydın :)GÜNAYDIIN KIZLAAARRRR
amiin canım hayırlı olsun, transferin belli oldumu?gunaydin kizlar, bende yaklasik 3 aydir kaan beyde tedavi goruyorum.sizleri okuyordum ama yeni uye oldum. ben suan transfer hazirligindayim. 4 kardan bebegim var. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
amiin canım hayırlı olsun, transferin belli oldumu?[/QUO
16 aralikta kontrolum var. sorun olmazsa o gun belli olur diye dusunuyorum.
canım hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun önümüzdeki ya nüfus patlaması olacak inşallah kaan beyin sayesindegunaydin kizlar, bende yaklasik 3 aydir kaan beyde tedavi goruyorum.sizleri okuyordum ama yeni uye oldum. ben suan transfer hazirligindayim. 4 kardan bebegim var. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Amin canım inşallah. Birgün hepimizin kucağında olur bebeklerimiz.Haydi hayırlısı geç olsun güç olmasın sonunda kucağın dolsun da inşallah
GÜNAYDIIN KIZLAAARRRR
Hayırlısı olsun canım. Allah tez zamanda kucağınıza doldursun. Ve hoşgeldin aramızagunaydin kizlar, bende yaklasik 3 aydir kaan beyde tedavi goruyorum.sizleri okuyordum ama yeni uye oldum. ben suan transfer hazirligindayim. 4 kardan bebegim var. Rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
Her günümüz böyle olsun. Tünaydın canımgünaydın kızlar mutlu haftasonları diliyorum hepinize
inşallah canım bu arada ben geçen gün senin yazdığını sanırım yanlış anlamışım sen sadece adet olana kadar ara verecekmisin dimi bende bir dönem daha geçireceksin sandım hadi bakalım hayırlısıHer günümüz böyle olsun. Tünaydın canım
deneme 1-2-3
Yok canım adet olunca yeni baştan başlayacağız. Ama sanırım hemen büyütücü iğnelerle değil. Yeni şeyler verecekmiş. Ocak gibi opu ardından histo Şubat gibi de transfer ederiz dedi. Bakalım ne zaman hasta olurum acaba. Sancım çok ama. İlaç vermedi bu sefer.inşallah canım bu arada ben geçen gün senin yazdığını sanırım yanlış anlamışım sen sadece adet olana kadar ara verecekmisin dimi bende bir dönem daha geçireceksin sandım hadi bakalım hayırlısı