- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.541
Ben irenbeden olduğum raporu kullandım canım. Özel sektörde çalıştığım için sıkıntı olmadı. Ama sgk tarafı nasıldır bilemiyorum.Aminn insallah kizlar tek tek yazmiyorum hepinizin guzel dilekleri icin tesekkurler... bisey sorucam sizlere ben hemsireye rapor isini sordum antetli kagida yaziyoruz biz ozel oldugu izin heryer kabul etmiyor dedi uzerindede isgoremezlik yazmiyormus bu sekilde bi raporun sgkdan rapor parasi alinmaz siz neler yaptini bu konuda
sağol canım. fazla dinlenmeyeceğim 1 hafta veya 10 gün kadarhayırlısı olsun canım kaan bey ne kadar güzel pozitif konuşmuş anlatmış desene 2015 annesi olmayı kaçırmayacaksınşimdi biraz dinlen taslakların kendine gelsin sonra güzel güzel büyüyüp sana bebiş olsunlar
hayırlısıyla inşallah11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
zminnnnnnnnnnnnnnnnnnnCok sagolun kizlar su guzel cuma hurmetine rabnim hepimizin tum isteyenlerin muradini versin guzel haberlerinide duyursun insallah hastaneden ciktigimdan beri agliyorum kadinlik hormonum fazlami yukseldi ne :)
Gozunaydin canim. Hayirli sonuc alicaz Insallah. Yarin benim kotrolum var ayy cok heyacanlandim . Bana hangi gun diycek acaba...11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
Evet canim cunku benim bi tane embriyom olustu zatendenizaa tek embiriyo mu transfer edilcek..
tünaydınlarhayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim
Evet canim cunku benim bi tane embriyom olustu zaten
Hadi ınsallah bebisin olarak kucaginda olsun..Evet canim cunku benim bi tane embriyom olustu zaten
Canım tedavinin başından beri bemiks c ve inofolik içiyorum ben. Bebiş 5.ayında hala içiyorum:) Belki haftaya gittiğimde inofoliği bıraktırabilir Kaan Bey. Histoyuda sanırım adetten bir hafta sonra yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam.Arkadaşlar folik asit takviyesine nasıl devam ediyorsunuz. Bemiks C ve B grubu ilaçlarından folik asiti alıyorum ben.
Biir de normal şartlarda, adette gittiğiniz muayeneden kaç gün sonra histeroskopi işlemi yapılıyor.
Canım benimde düşük çıktı 3-4tane toplanır inşallah bazen ümitsizliğe kapılıyorum bakalım kısmetse olur inşallah :)o zaman benim yaşıma göre yumurta revervimepey kötüymüş hiç bilmiyordum yeni öğrendim amh baktırdığımda 24 yaşındaydım ve 2.31 çıkmıştı çok şükür hamile kaldım sizlerde önce Allah ın izni sonra kaan beyin azmi ile hamile kalacaksınız.
Süper bir haber ne zaman ?Transfer tarihim belli olduuuuu
Fsh 10 u geçmemesi lazım araştırmalarıma göre amh yaşına göre değerlendirilmesi gerek Tabi doktorunun değerlendirrir :)canlarım benim yaşıma göre fsh 15 amh 1.25 sizce değerlerim nasıl tecrübelerinize göre.
Olsun en azindan onunde bir tarih var benim henuz o da belli degiltünaydınlarhayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim
Ay cok heyecanli dualarimiz seninlee11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
Teşekkürler canım. Bakalım histo tarihim yarın belli olacak mıCanım tedavinin başından beri bemiks c ve inofolik içiyorum ben. Bebiş 5.ayında hala içiyorum:) Belki haftaya gittiğimde inofoliği bıraktırabilir Kaan Bey. Histoyuda sanırım adetten bir hafta sonra yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam.