Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben irenbeden olduğum raporu kullandım canım. Özel sektörde çalıştığım için sıkıntı olmadı. Ama sgk tarafı nasıldır bilemiyorum.

sağol canım. fazla dinlenmeyeceğim 1 hafta veya 10 gün kadar kaan bey iyi ki var. en kötü durumda bile pozitif yaklaştı ve olacağına inandı. o yüzden herşeyi onun istediğine göre uygulamak bana düşer tabi maddi durumlar elverdiği ölçüde. 2015 annesi mi evet sanırım öyle olacak Allah.ın izniyle. senin kaçındaydı randevun. bu sefer karşılaşırız inş.

Arkadaşlar folik asit takviyesine nasıl devam ediyorsunuz. Bemiks C ve B grubu ilaçlarından folik asiti alıyorum ben.

Biir de normal şartlarda, adette gittiğiniz muayeneden kaç gün sonra histeroskopi işlemi yapılıyor.

En iyi şekilde olacak inşallah canım. Endişelenmeye gerek yok, iyi bir kaptanımız var ne de olsa değil mi Bebeklerimiz zamanlarını bekliyor sadece. Gelmeleri gerektiği zamanda bulacaklar bizi, sadece birazcık daha sabretmeyi öğreniyoruz bu süreçte. Bizlere gelmeden bizi biraz daha olgunlaştırıp annelerine öyle gelecek nazlı bebeklerimiz.

Canım tedavinin başından beri bemiks c ve inofolik içiyorum ben. Bebiş 5.ayında hala içiyorum:) Belki haftaya gittiğimde inofoliği bıraktırabilir Kaan Bey. Histoyuda sanırım adetten bir hafta sonra yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam.

Canım benimde düşük çıktı 3-4tane toplanır inşallah bazen ümitsizliğe kapılıyorum bakalım kısmetse olur inşallah :)

Olsun en azindan onunde bir tarih var benim henuz o da belli degil ne yapalim gec olsun ama ilk transferde olsun. Acaba ne deneyecekmis ? keske bana da 3. Opuyu yapmasaydi erteleseydi. neyse yasayacakmisim bunu da. Zaman geciyor bir sekilde arkadaslar ins mutlu sona erecegiz.

Teşekkürler canım. Bakalım histo tarihim yarın belli olacak mı Oğluşunda sende umarım iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…