Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Aminn insallah kizlar tek tek yazmiyorum hepinizin guzel dilekleri icin tesekkurler... bisey sorucam sizlere ben hemsireye rapor isini sordum antetli kagida yaziyoruz biz ozel oldugu izin heryer kabul etmiyor dedi uzerindede isgoremezlik yazmiyormus bu sekilde bi raporun sgkdan rapor parasi alinmaz siz neler yaptini bu konuda
Ben irenbeden olduğum raporu kullandım canım. Özel sektörde çalıştığım için sıkıntı olmadı. Ama sgk tarafı nasıldır bilemiyorum.

hayırlısı olsun canım kaan bey ne kadar güzel pozitif konuşmuş anlatmış desene 2015 annesi olmayı kaçırmayacaksın :KK36::KK36::KK36: şimdi biraz dinlen taslakların kendine gelsin sonra güzel güzel büyüyüp sana bebiş olsunlar :KK37:
sağol canım. fazla dinlenmeyeceğim 1 hafta veya 10 gün kadar:KK45: kaan bey iyi ki var. en kötü durumda bile pozitif yaklaştı ve olacağına inandı. o yüzden herşeyi onun istediğine göre uygulamak bana düşer tabi maddi durumlar elverdiği ölçüde. 2015 annesi mi:KK15: evet sanırım öyle olacak Allah.ın izniyle. senin kaçındaydı randevun. bu sefer karşılaşırız inş.:KK60:

Arkadaşlar folik asit takviyesine nasıl devam ediyorsunuz. Bemiks C ve B grubu ilaçlarından folik asiti alıyorum ben.

Biir de normal şartlarda, adette gittiğiniz muayeneden kaç gün sonra histeroskopi işlemi yapılıyor. :KK64:

tünaydınlar:KK31:hayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim:KK6::KK6:

En iyi şekilde olacak inşallah canım. Endişelenmeye gerek yok, iyi bir kaptanımız var ne de olsa değil mi :KK66: Bebeklerimiz zamanlarını bekliyor sadece. Gelmeleri gerektiği zamanda bulacaklar bizi, sadece birazcık daha sabretmeyi öğreniyoruz bu süreçte. Bizlere gelmeden bizi biraz daha olgunlaştırıp annelerine öyle gelecek nazlı bebeklerimiz. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaşlar folik asit takviyesine nasıl devam ediyorsunuz. Bemiks C ve B grubu ilaçlarından folik asiti alıyorum ben.

Biir de normal şartlarda, adette gittiğiniz muayeneden kaç gün sonra histeroskopi işlemi yapılıyor. :KK64:
Canım tedavinin başından beri bemiks c ve inofolik içiyorum ben. Bebiş 5.ayında hala içiyorum:) Belki haftaya gittiğimde inofoliği bıraktırabilir Kaan Bey. Histoyuda sanırım adetten bir hafta sonra yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam.

o zaman benim yaşıma göre yumurta revervimepey kötüymüş hiç bilmiyordum yeni öğrendim amh baktırdığımda 24 yaşındaydım ve 2.31 çıkmıştı çok şükür hamile kaldım sizlerde önce Allah ın izni sonra kaan beyin azmi ile hamile kalacaksınız.
Canım benimde düşük çıktı 3-4tane toplanır inşallah bazen ümitsizliğe kapılıyorum bakalım kısmetse olur inşallah :)

tünaydınlar:KK31:hayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim:KK6::KK6:
Olsun en azindan onunde bir tarih var benim henuz o da belli degil :KK43: ne yapalim gec olsun ama ilk transferde olsun. Acaba ne deneyecekmis ? keske bana da 3. Opuyu yapmasaydi erteleseydi. neyse yasayacakmisim bunu da. Zaman geciyor bir sekilde arkadaslar ins mutlu sona erecegiz.

Canım tedavinin başından beri bemiks c ve inofolik içiyorum ben. Bebiş 5.ayında hala içiyorum:) Belki haftaya gittiğimde inofoliği bıraktırabilir Kaan Bey. Histoyuda sanırım adetten bir hafta sonra yapmıştık yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkürler canım. Bakalım histo tarihim yarın belli olacak mı :KK58: Oğluşunda sende umarım iyisinizdir.

X