Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sonradan gördüm canım amh değerini kusura bakma yaşın genç galiba ?
agapo canım benim yaşım 31.amh değerim 2.34 ama kaan bey yumurta rezervimin yaşıma göre biraz düşük olduğunu söyledi.3,5-4 civarı olması lazımmış yaşıma göre.ama bu değerle de hamile kalabilirmişim doğal yoldan da.biz neredeyse 2 yıldır bebek istriyoruz.çok önemli bir sebep bulunamadı ama bebeğimiz de olmadı.şimdi tüp bebeğe başlayacaktık ama biraz daha beklememiz gerekti.yumurta taslak sayım düşmüş.taslak yumurtalarımı çoğaltmaya çalışıyoruz.

Kızlar benim kırmızılar lekelenme olarak geldi birinci günü oluyormu yoksa pedi kirlettiğindemi ilk günü randevu alıcamda
canım ben bu gittiğimde hemşireye sormuştum.lekelenme şeklinde gelip ertesi günü normal kanaman geliyorsa lekelenmenin olduğu günü değil ertesi gün normal kanamanın geldiği günü bir sayıyormuşsun.eğer ki lekelenme olmadan direkt adet görmeye başladıysan o zaman ilk geldiği günü bir sayıyormuşsun...

Canım çok teşekküerderim :)

Cumartesi oradayım ama öğleden sonra.
Günaydın kızlar cumartesi 11.30 da randevum var orda olucak olan var mı?
Günaydın Daha geç saatlerde orada olacağım bende. 2 de muayenem var.

o zaman benim yaşıma göre yumurta revervimepey kötüymüş hiç bilmiyordum yeni öğrendim amh baktırdığımda 24 yaşındaydım ve 2.31 çıkmıştı çok şükür hamile kaldım sizlerde önce Allah ın izni sonra kaan beyin azmi ile hamile kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…