Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

index.php

Eklentiler

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 301
purplelife34 purplelife34 banusu35 banusu35 bende bebeğime kendim bakmak istiyorum ama kamuda çalışıyorum sadece 2 yıllık ücretsiz izin hakkımız var ben bu bebeğimde 6 ay yada 1 yıl kullanacağım malum ileride Rabbim nasip ederse kardeşi olursa onun içinde kullanmak isterim. bakalım hayırlısı.
Canım haklısın... Bu durumlarda kamuda çalışıyor olmak büyük şans... Benim patronum 4 aylık raporlu süremde bile beni bekler mi bilinmez...

Canım çok olması iyi olduğunu göstermez ki en normali bence 10-15arası birde kaliteli olması önemli böyle durumlar polikistik overlilerde oluyor
polikistik over yoktu onda...o tamamen hastanenin hatasıydı ama.. kız zaten çok fazla yumurta üretiyordu her ay, yumurtası olan insana yüksek dozda ilaç verdiler, onlar da tetikleyince 40 tane oldu... tabiki 40 tane de iyi değil... kaliteli olduktan sonra 1 tane de yeter sonuçta...

polikistik over yoktu onda...o tamamen hastanenin hatasıydı ama.. kız zaten çok fazla yumurta üretiyordu her ay, yumurtası olan insana yüksek dozda ilaç verdiler, onlar da tetikleyince 40 tane oldu... tabiki 40 tane de iyi değil... kaliteli olduktan sonra 1 tane de yeter sonuçta...
Canım pukolularda çok toplanıyor ya öyle zannettim sonuçta bebeğini kucağına almış ya o rahatsız durumu unutturmuştur ona :)

purplelife34 purplelife34 banusu35 banusu35 bende bebeğime kendim bakmak istiyorum ama kamuda çalışıyorum sadece 2 yıllık ücretsiz izin hakkımız var ben bu bebeğimde 6 ay yada 1 yıl kullanacağım malum ileride Rabbim nasip ederse kardeşi olursa onun içinde kullanmak isterim. bakalım hayırlısı.
Kamuda calissam tabi ben de isten ayrilmayi dusunmezdim. Ozelde rapor sorun oluyor. Hele dogumdan sonra hemen donmeni istiyorlar. Arkadasim dogum sonrasi 8 haftasini bile kullanamamisti. Kamudaysan rahatsin ne guzel sevindim senin adina :)

Son düzenleme:
Merhabalar bugun kontrol vardi..dort tane daha yumurta gelismis hatta büyümüşler bile:)bugun catlatma ignelerim var cmrtsi opu..bi arkadasla konustuk muhasebe bolumunde mavi gözlü guzel bi bayandi..aklima ilk gelen belki huraradir o da oldu:)cumartesi dokuz bucuk opu dokuzdan on bire kadar ordayim:))varmi orada olacak olan?

oluyor canım bende hep lekeleri sayarak randevu aldım.
Merhabalar bugun kontrol vardi..dort tane daha yumurta gelismis hatta büyümüşler bile:)bugun catlatma ignelerim var cmrtsi opu..bi arkadasla konustuk muhasebe bolumunde mavi gözlü guzel bi bayandi..aklima ilk gelen belki huraradir o da oldu:)cumartesi dokuz bucuk opu dokuzdan on bire kadar ordayim:))varmi orada olacak olan?
Hayırlı olsun inşallah kaliteli embriyolarda gelir arkasından:) Haftaya cumartesi ordayım ben sevgiler:)

agapo agapo bende ilk basladigi günü sayarak aliyorum gecede baslasada birinci gunu diyordum ama doktorlar ne dusunuyor bu konuda bilmiyorum yarın icin gec oldu zaten cumartesi paklar seni :) hem 3. Günü baslarsın ignelre o gun kontrolden sonra baslarsin canım

Harika bir haber bu ne güzel büyümüşler inşallah hepsi embriyo olup kardan bebeklerin olurlar canım benim kontrolüm tahminen 10 gün sonra olacak sana bol şanslar diliyorum :KK36:

X