- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.521
süpeer ne zaman canımTransfer tarihim belli olduuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpeer ne zaman canımTransfer tarihim belli olduuuuu
ne zman canım hadi hayırlısı olsun inşallahTransfer tarihim belli olduuuuu
hayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasıntünaydınlarhayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim
ayyyyy çok sewindim inşallah hayırlı haberlerini alcaz bende arkandan geliyorum haberin olsun11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
evet canım uyutuluyorsun. ağrım olmadı ama biraz kanamam oldu. şimdi transferi bekliyorum. hepimizin hakkında hayırlısı.Canım bişey sormak istiyorum . Bende adet olmayı bekliyorum ondan sonra histom ve rahim cizmem var. Bu histoda op gibi uyutuluyor muyuz? Bide ağrı
Yapıyor mu? :)
az kaldı heyecan artmıştır... hayırlısı olsun canım senden de güzel haber alacağız inşallah.11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
her şey güzel olacak , tüm dualarımız seninle... Bebeklerini al gel... biz de arkadan geliyoruz... inşallah güzel haberlerini bekliyoruz...Cok sagolun kizlar su guzel cuma hurmetine rabnim hepimizin tum isteyenlerin muradini versin guzel haberlerinide duyursun insallah hastaneden ciktigimdan beri agliyorum kadinlik hormonum fazlami yukseldi ne :)
tabi canım. herşeyin hayırlısını istemek lazım. içim rahat. sizlerdende güzel haberler aldım mı daha da mutlu ve umutlu oluyorumhayırlısı olsun canım geç olsun güç olmasın
haftaya yarı gebe sayırlısın. annelik heyecanı hormonlara tavan yaptı güzel heyecanlar bunlar.Cok sagolun kizlar su guzel cuma hurmetine rabnim hepimizin tum isteyenlerin muradini versin guzel haberlerinide duyursun insallah hastaneden ciktigimdan beri agliyorum kadinlik hormonum fazlami yukseldi ne :)
süper canım çook az kaldı yeni yıla bebişinin varlığını bilerek gireceksin çok güzel bir duygu Rabbim pozitif sonucunu sevinmemizide nasip eder inşallah11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
hayırlısı olsun canım kaan bey ne kadar güzel pozitif konuşmuş anlatmış desene 2015 annesi olmayı kaçırmayacaksın şimdi biraz dinlen taslakların kendine gelsin sonra güzel güzel büyüyüp sana bebiş olsunlartünaydınlarhayırlı cumalar arkadaşlar.
bugün kaan bey ile randevum vardı. opudan sonra görünen taslaklarım dengesiz büyüdükleri için iptal ettik. adet olduğumda tekrar görüp 3. opuya yeniden başlayacağız. ocak gibi opun olur adetinde histonu yaparız şubat gibide transfer ederiz dedi. yani daha önümde uzun zaman var. neyseki acelem yok. en iyi şekilde olsun içimize sinsin istiyorum. farklı şeylerde deneyecekmiş kaan bey. taslaklarım arttığı için. bu arada 7-8 gün içinde adet olacakmışım. sanırım arkadaşlarımı görebileceğim
Harika, herşey rast gitsin, bebeğine kavuştursun inşallah seni :)11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
canım bize ordaki hemşireler bu şekilde kağıdı verip anlaşmalıoldukları çınarlıhastanesine yönlendirmişlerdi ordan resmiyete geçiyorlar diye ama biz onu kullanmadık ben kendi çalıştığım yerden aldım. devlet hastanesinden yani.Aminn insallah kizlar tek tek yazmiyorum hepinizin guzel dilekleri icin tesekkurler... bisey sorucam sizlere ben hemsireye rapor isini sordum antetli kagida yaziyoruz biz ozel oldugu izin heryer kabul etmiyor dedi uzerindede isgoremezlik yazmiyormus bu sekilde bi raporun sgkdan rapor parasi alinmaz siz neler yaptini bu konuda
Hadi hayırlısı cnm.. inşallah herşey süper gider de bebişin sımsıkı tutunur sana...11 Aralik persembe saat 13:30 allah nasip kismet ederse emanetimi almaya gidicez
Canım bu biraz da işyerine bağlı. Bende sgk primimi rapor gün sayısı kadar eksik ödediler ama maaşımı tam aldım...Aminn insallah kizlar tek tek yazmiyorum hepinizin guzel dilekleri icin tesekkurler... bisey sorucam sizlere ben hemsireye rapor isini sordum antetli kagida yaziyoruz biz ozel oldugu izin heryer kabul etmiyor dedi uzerindede isgoremezlik yazmiyormus bu sekilde bi raporun sgkdan rapor parasi alinmaz siz neler yaptini bu konuda