- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.261
Merhaba inşallah gönlünüze göre bir merkez olur bende kaan beyi öneririm işini bilerek yapan güven veren emin ellerde olduğunuzu hissettiren bir hekim.Malatyadaki fiyat toplam fiyat olamaz herhalde sadece merkeze ödenendir ilaç vs hariç olmalı birde şunu söylemek isterim istanbul olucaksa bahçeci olmalı arkadaşımın bebeği oldu bahçeciden çok memnun kaldı :)edz .!.:Teş.ederim arkadaşlar yardımınız için allah herkeze kolaylık versin bu süreçte.Kararsızlık çok kötü.istanbul -İzmir arasında kaldım.Tüp bebek deyince herkez Bahçeci diyor.Adamlar gerçekten o kadar iyi mi acaba?Kaan Bey'i merak ettim.Peki irenbe'nin ücreti ne kadar?Ben Malatya da bir merkeze gittim 4750 tl fiyat çıkattılar
Teş.ederim arkadaşlar yardımınız için allah herkeze kolaylık versin bu süreçte.Kararsızlık çok kötü.istanbul -İzmir arasında kaldım.Tüp bebek deyince herkez Bahçeci diyor.Adamlar gerçekten o kadar iyi mi acaba?Kaan Bey'i merak ettim.Peki irenbe'nin ücreti ne kadar?Ben Malatya da bir merkeze gittim 4750 tl fiyat çıkattılar
Canım herkes için genelleme yapmamak lazım herkesin sorunu farklı başkalarından etkilenme allah yazdıysa olur ama emin olki bu iki merkezde çok iyi daha fazla araştırma kafan daha çok karışır biran önce karar ver çünkü tedavi öncesi yaşa göre 2-3ay vitamin takviyesi alıyorsun tedavi hemen başlamayabiliyor :)bende çokk kararsızım 2 komşum binada ikizleri doğurdu bahçeciden.ama 2 arkadaşımdada tutmadı herkes irenbede kağan bozkurt diyor kafam 2 parça karasızım irenbede 10bin diye duydum ücreti
arkadaşlar canlarım yol arkadaşlarım kader ortaklarım hepinize çook teşekkür ediyorum darısı en kısa zamanda bekleyen arkadaşlarımın başına.. inşllah bugünden sonrada sağlıkla büyümeye devam eder Rabbim o güzel duyguyu hepinize tattırsın. bugün biraz daha hamile olduğuma inandım ominik kalp hiç aklımdan çıkmayacak canım yavrum benimmmm
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedvisi gördüm ama malesef olmadıbir kaç aydır ara verdim çünkü moralimiz çok bozuldu artık tedaviye ara vericem devam etmiycem diyorum ama bir yandan da en iyi doktor ve hastane neresi diye araştırıyorum, bu site içinde dr tavsiyelerinizi okuyorum ve Dr. Kaan Bozkurt beyden çok sözü geçiyor, gerçekten bu kadar iyi bir doktormu? Uyguladığı tedavilerden memnunmusunuz?
Gözün aydın canım, gözler bu güzelliği gördüyse tamamen aydınlanmıştır aslındaPıt pıt pıt...Biz de gördük o muhteşem pıtpıtları...Binlerce kez şükürler olsun..
Bahçeci ile ilgili bir fikrim yok ama İzmir' i düşünürsen Kaan Bey' i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.Teş.ederim arkadaşlar yardımınız için allah herkeze kolaylık versin bu süreçte.Kararsızlık çok kötü.istanbul -İzmir arasında kaldım.Tüp bebek deyince herkez Bahçeci diyor.Adamlar gerçekten o kadar iyi mi acaba?Kaan Bey'i merak ettim.Peki irenbe'nin ücreti ne kadar?Ben Malatya da bir merkeze gittim 4750 tl fiyat çıkattılar
İzmir'de tedavi olacaksanız kesinlikle en doğru tek adres Dr.Kaan Bozkurt..Yanlış çok hekimler var o tuzaklara düşmeyin dikkatli olun.Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere birşey sormak istiyorum. Bende 1 aşılama ve 1 tüp bebek tedvisi gördüm ama malesef olmadıbir kaç aydır ara verdim çünkü moralimiz çok bozuldu artık tedaviye ara vericem devam etmiycem diyorum ama bir yandan da en iyi doktor ve hastane neresi diye araştırıyorum, bu site içinde dr tavsiyelerinizi okuyorum ve Dr. Kaan Bozkurt beyden çok sözü geçiyor, gerçekten bu kadar iyi bir doktormu? Uyguladığı tedavilerden memnunmusunuz?
sağol canım teşekkür ederim en kısa zamanda sizlerdende bu haberleri alırız inşallahCanim.benim saglikla kucagina aldigin gun yakindir Insallah. Bizim ufakliga da masallah hep ayni heyecanla atsin kalbi
Merhaba hanimlar aramiza yeni katilan arkadaslar sizlerde hosgeldiniznasilsiniz ben gribi cok şükür atlattim ilaclarimi bandlar imi kullaniyorum cuma günkü kontrolumu bekliyorum buyuk bir heycanla cycas cok tebrikler canim pit pitlari duymussun rabbim kucaginda da o pit Pitlari hissettirsin insallah
SWALLOW09 canim gözün aydin hayirlisi ile sonuclandirsin insallah tedavini
ozlem_hakaan canim minik yaramaz bu sefer saklayamadi demek he oglusunu kucaginada almayi nasip etsin allah
Secim konusunda kararsiz arkadaslar kesinlikle ve kesinlikle kaan bozkurt derim bende once allaha sonra kaan beye birakin kendinizi en zor anlarinizda bile moral kaynaginiz kafam rahat olsun fiyorsaniz hic dusunmeyin derim ben....
çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir sonraki kontrol ne zaman ?Pıt pıt pıt...Biz de gördük o muhteşem pıtpıtları...Binlerce kez şükürler olsun..
arkadaşlar 3hafatadır aslan pençesi kullanıyorrdum adetin 2.günü tahlillerim fsh 15 16 iken 5e düşmüşş.estrodiol 77 olmuş sizce değerler çokk mu kötü yani fsh aşırı düşmüş estrodiol 50yi geçerek 77çokk mu yükselmiş merak ettim