Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Teş.ederim arkadaşlar yardımınız için allah herkeze kolaylık versin bu süreçte.Kararsızlık çok kötü.istanbul -İzmir arasında kaldım.Tüp bebek deyince herkez Bahçeci diyor.Adamlar gerçekten o kadar iyi mi acaba?Kaan Bey'i merak ettim.Peki irenbe'nin ücreti ne kadar?Ben Malatya da bir merkeze gittim 4750 tl fiyat çıkattılar

Merhaba inşallah gönlünüze göre bir merkez olur bende kaan beyi öneririm işini bilerek yapan güven veren emin ellerde olduğunuzu hissettiren bir hekim.Malatyadaki fiyat toplam fiyat olamaz herhalde sadece merkeze ödenendir ilaç vs hariç olmalı birde şunu söylemek isterim istanbul olucaksa bahçeci olmalı arkadaşımın bebeği oldu bahçeciden çok memnun kaldı :)

Son düzenleme:
bende çokk kararsızım 2 komşum binada ikizleri doğurdu bahçeciden.ama 2 arkadaşımdada tutmadı herkes irenbede kağan bozkurt diyor kafam 2 parça karasızım irenbede 10bin diye duydum ücreti
Canım herkes için genelleme yapmamak lazım herkesin sorunu farklı başkalarından etkilenme allah yazdıysa olur ama emin olki bu iki merkezde çok iyi daha fazla araştırma kafan daha çok karışır biran önce karar ver çünkü tedavi öncesi yaşa göre 2-3ay vitamin takviyesi alıyorsun tedavi hemen başlamayabiliyor :)

Çoktan anne olmuşsun cycas İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın yavrunu.

Merhaba, bende geçmişte başarısız bir tüp bebek tedavisi yaşadım. Moral bozukluğunu ve alacağın kararın önemini anlıyorum. Farklar o kadar açık ki. Standart bir uygulama yapıp, maalesef olmadı çalışma ruhu yok Kaan Bey'de. Apar topar başlatılan süreç yerine, bizi öncesinde takviyelerle buna daha hazır hale getiriyor. Tedavi süresinde de gerekli ne gerekiyorsa yaptığına emin olabilirsin. Ben henüz hamile değilim. 3 tane kardan bebeğim var ancak sonrası içinde gereken herşeyin yapıldığına eminim. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum kısaca.

Bahçeci ile ilgili bir fikrim yok ama İzmir' i düşünürsen Kaan Bey' i gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

arkadaşlar 3hafatadır aslan pençesi kullanıyorrdum adetin 2.günü tahlillerim fsh 15 16 iken 5e düşmüşş.estrodiol 77 olmuş sizce değerler çokk mu kötü yani fsh aşırı düşmüş estrodiol 50yi geçerek 77çokk mu yükselmiş merak ettim

İzmir'de tedavi olacaksanız kesinlikle en doğru tek adres Dr.Kaan Bozkurt..Yanlış çok hekimler var o tuzaklara düşmeyin dikkatli olun.

sağol canım Allah razı olsun seninde çok az kaldı bu anları yaşamana önümüzdeki ay bu zamanlar kalp atışı için randevu gününü sabırsızlıkla bekliyor olacak inşallah

canım tedavi öncesi çok fazla bitkisel ürün kullanma bence tedaviyi olumsuz etkileyebilir. fsh ın gayet düşmüş ama iyimi olmuş orasını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…