- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #3.281
günaydın kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sorunu tam anlayamadım tedavi öncesi vitamin kullanırken gittiğimiz kontrollermi ? çok hatırlamıyorum ama her adet dönemi ödüyorduk yani 1 ay içindeki kotnroller ücretsiz ayda bir ödüyorduk diye hatırlıyorum. vitaminler adet geçmeksi yapacağını düşünmüyorum ama biesteron da içiyorsan belki o yapmışolabilir.merhaba arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum. bu kontroller esnasında ne kadar sürede bir muayene ücreti ödüyorsunuz. bir de bu kullanmış olduğumuz vitaminler adet gecikmesi yapar mı?
evet cnm vitamin kullanırken gittiğimiz kontrollerden bahsediyorum. şu istenen tahlilleri nerde yaptırdınız peki benim özel sağlık sigortam var ama irenbe yazdığı için ödemiyorlar çok yüksek tutuyo.canım sorunu tam anlayamadım tedavi öncesi vitamin kullanırken gittiğimiz kontrollermi ? çok hatırlamıyorum ama her adet dönemi ödüyorduk yani 1 ay içindeki kotnroller ücretsiz ayda bir ödüyorduk diye hatırlıyorum. vitaminler adet geçmeksi yapacağını düşünmüyorum ama biesteron da içiyorsan belki o yapmışolabilir.
ben devlet hastanesinde yaptırdım sadece iki testimi dışarıda yaptırdım amh ve dhea yı özelde yaptırdım 160 lira ödemiştim onlara. normal sigortan varsa devlette yaptır yada özel hastanede yaptır ama teşhisini sigortanın karşılayacağı birşey girsinler. irenbede yaptırmak zorunda değilsin.evet cnm vitamin kullanırken gittiğimiz kontrollerden bahsediyorum. şu istenen tahlilleri nerde yaptırdınız peki benim özel sağlık sigortam var ama irenbe yazdığı için ödemiyorlar çok yüksek tutuyo.
Amin canım, o günleri görmek, o pıtpıtları duymak için sabırsızlanıyorumteşekkür ederim canım sende 3 kardan bebeğin annesisin yakında onlardan bir yada ikisi içinde olacak ve gerçek bir anne olacaksın
süpersin...Kizlar dun pilatese basladim. Bugun de yuruyus yaptim ve aylardir tartiya cikmiyordum. kilomla yizlestim :) 2 ya da 3 kilo verebilirsem eski kiloma ulasacagim. Aylardir spor yapmadigim icin yuruyus bile zorladi beni. Azimliyim ama insallah hamile kalmadan once cok fit olacagim :) kafa dagitma seklimi begendiniz mi :)
merhaba öncelikle tedavın hayırlı olsun..ben irenbe ye ilk muayene için gittiğimde 200 lira ödedim altı ay tedavim sürdü başka muayene ücreti ödemedik.. vitaminler benim adet düzenimi bozmadı doğum kontrol hapı allak bullak ettı ama..merhaba arkadaşlar size bi şey sormak istiyorum. bu kontroller esnasında ne kadar sürede bir muayene ücreti ödüyorsunuz. bir de bu kullanmış olduğumuz vitaminler adet gecikmesi yapar mı?
oo süpersin bende yumurtalar toplandıktan sonra kullandığım ilaçsayesinde 5 kilo aldım süper oldum daha şimdiden hiçbir pantolonumun içine giremediğim için kendime taytlar aldım hamiliğin ilk bi kaç ayı rahatça giyebileceğim.. temmuz ayında 61.5 a kadar düşmüştümiki gün önce tartıldım 66.5 tum tabi akşam tartılmıştım o yüzden içinden yarım kiloyu atasım geliyorKizlar dun pilatese basladim. Bugun de yuruyus yaptim ve aylardir tartiya cikmiyordum. kilomla yizlestim :) 2 ya da 3 kilo verebilirsem eski kiloma ulasacagim. Aylardir spor yapmadigim icin yuruyus bile zorladi beni. Azimliyim ama insallah hamile kalmadan once cok fit olacagim :) kafa dagitma seklimi begendiniz mi :)
ayyy dimi öyledir ama o 61.5 tada kıyafet vardı üstümde yani 5 kilo aldığım aşikarcycas 65 buçuksun sen kıyafetlerden o bir kılo..
Süpersin canım tam gaz devam her attığın adımı anneliğe biraz daha yaklaştığını hissederek at :)Kizlar dun pilatese basladim. Bugun de yuruyus yaptim ve aylardir tartiya cikmiyordum. kilomla yizlestim :) 2 ya da 3 kilo verebilirsem eski kiloma ulasacagim. Aylardir spor yapmadigim icin yuruyus bile zorladi beni. Azimliyim ama insallah hamile kalmadan once cok fit olacagim :) kafa dagitma seklimi begendiniz mi :)
Bekleyin kızlar geliyoruz :)melekler17 gözün aydın canım Allah bebeklerımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. kızzlarrrrrrrrrr hadi yetişin bize çocukların arasında fazla yaş farkı olmasın kardeş kardeş büyüsünler...
Kızlar insan birtek hamileliğinde kilo almayı kafaya takmıyor ben 20kilo almıştım ama ozaman daha zayıftım şimdi inşallah hamiş olursan yarım dünya olurum herhalde olsun olayımda gene veririmayyy dimi öyledir ama o 61.5 tada kıyafet vardı üstümde yani 5 kilo aldığım aşikar
valla canım emin değilim ama benimde yüksek çıkmşıtı geçen sene doktora sordum bu nedir diye daha önce o hastalığı geçirmişsin vücudun bağışıklık kazanmış demişlerdi. sen yine doktoruna sor istersenarkadaşilar anti rubella I GG POZİTİF ne demek tahliilerimde çıktı kızamıkcık ile ilgi,li ama ayrıntısını bilen varmı
ben bu aralar hiç doymuyorum ki ben de yuvarlana yuvarlana doğuma gıdicem sanırım @cycas in boyu uzun alsada göstermezKızlar insan birtek hamileliğinde kilo almayı kafaya takmıyor ben 20kilo almıştım ama ozaman daha zayıftım şimdi inşallah hamiş olursan yarım dünya olurum herhalde olsun olayımda gene veririm