Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tedaviniz hayırlı uğurlu oldun inşallah mutlu sona ulaşırsınız sizdede herhalde rezerv azlığı var bende iğnelere başlayacağım 3-4yumurta toplarız dedi kaan bey bende merak ediyorum acaba 2.toplamaya gerek olucakmı ilk muayanelerde söylüyormu gerek olduğunu yoksa opudan sonramı söylüyor 2.toplama olucak diye
Rezerv azligi yok aslında degerlerim normal cikio..amh 2.06 cikti.cok riskli bi durum yok gibi..ama bazi yumurtalar büyürken bazıları geride kalio dort bes folikul on mm uzerine cikio digerleri kucuk kalio..simdi ikinci turda onlaro geliştirmeye calisicaz..bana tedavinin ortasinda solemisti olabilir diye bugün de kesinlesti..umarım hakkimizda hayirlisi olur

Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)

Canım benim inşallah dualarım seninle ben yoğunluktan giremediğim için yeni okuyorum mutlu yılların olsun inşallah nice güzel yaşlara....

Rezerv azligi yok aslında degerlerim normal cikio..amh 2.06 cikti.cok riskli bi durum yok gibi..ama bazi yumurtalar büyürken bazıları geride kalio dort bes folikul on mm uzerine cikio digerleri kucuk kalio..simdi ikinci turda onlaro geliştirmeye calisicaz..bana tedavinin ortasinda solemisti olabilir diye bugün de kesinlesti..umarım hakkimizda hayirlisi olur
İnşallah tedaviniz gönlünüze göre sonuçlanır en yakın zamanda bebeğinize kavuşursunuz :)

geçen aydan aşılamadan kalann çatlamayan yumurtam varmış ilaç kullanıyorum

birde birinci denemeye egede profda karar kıldım ama olmazsa 2.denemem irenbe olacak benimhastalıklarım var bunların dosyaları ege üniv.insülin direnciş haşimato, venöz yetmezlik bacaklarım biraz şiş

Hayırlısı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun :) Rahatsızlıkların içinde çok geçmiş olsun...

Kızlar kafamı karıştıran bir konu var bu ikinci yumurta toplamaya neye göre karar veriliyor doktorumuz bunu ilk kontrollerde folikül sayısına göre söylüyormu yoksa toplamadan sonramı belli oluyor yardımcı olursanız sevinirimo_O

Tesekkur ederimmm...umarim hepimiz icin oyle olur..sanirim ikinci opuye giden bi tek ben varim:)))artikin birebir tecrube edecegiz..az once mesaj attim whatsaap tan kaan hocaya on dakika sonra cvp yazmis:)
ikinci toplamaya giden arkadaşlar vardı daha mesajını görmemişledir görünce yazarlar :KK66:

dikkat ettimde laughlow ne zamandır gelmiyor? umarım herşey yolundadır. ya birde can sesi vardı opusu olacaktı ama hbr yok. can sesi iyimisin? haberlerini bekliyoruz.

Evet canım yoğundum bu aralar çok pasta siparişlerim nedeni ile giremedim şimdi baştan başladım okuyorum yazdıklarınızı :)

Selam bende irenbeden Kaan BOZKURT'un hastasıyım.Kaan hocaya gidene kadar bütün ümidimiz bitmişti hatta İstanbul'da doktor arastırmaya başlamıştık taki kaan hocaya denk gelene kadar.Sizin cocuğunuz olmaz diyenlere inat sizin cocuğunuz olur hatta şansınız cok yüksek dedi sadece acele yok diye baştan uyardı.normalde çok aceleci bir insanım ama ilk defa acele etmedim doktorum ne dediyse yaptık 7 ay boyunca düzenli kontrollere giderek önce tedavimizi olduk.VEEEEE sonunda 7 ay sonra hamile kaldım şu anda 2 haftalık hamileyim.
Eger böyle bir şikayetiniz varsa coçugunuz olmuyorsa izmir'de tavsiye edecegim tek doktor KAAN BOZKURT'tur.Her telefonunuza cevap veriyor bıkmadan usanmadan.Kendimizi önce allaha sonra kaan hocaya teslim ettik.ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN

Aramiza hosgeldin ve hayirli olsun... Insallah jucagina almak ta nasip olur. Hepimizin en buyuk sansi Kaan Bey zaten...

Kizlar merhabalar...bende kaan beyin hastasiyim..tup bebek de ikinci kaan hocada ilk tedavim olacak..iki ay kadar takviye ilaclar kullandik vitamin bazli..iki hafta oncede ignelere basladik puregon ve menopur kullandik.bugun uc tane yumurta toplandi..kaan bey ikinci opu icin bugun start verelim dedi merional kullanicaz..yumurtalar esit buyumuyormus arkadan gelen alti taneden fazla yumurta var onlarida alalim diye dusunuyor..bu durumda olan varmi arkadaslar?yani bir ay icinde pespese iki opu yaptiran?şimdiden teşekkürler
canım burda bi kaç arkdaş var seninle aynı durumu yaşayan mesajını okunca cevap yazarlar hayırlı olsun tedavin inşallah yarın 3ününde döllendiği haberini alırsın..

Kızlar kafamı karıştıran bir konu var bu ikinci yumurta toplamaya neye göre karar veriliyor doktorumuz bunu ilk kontrollerde folikül sayısına göre söylüyormu yoksa toplamadan sonramı belli oluyor yardımcı olursanız sevinirimo_O
canım ikinci toplanan ve döllenen yumurta sayısı yeterli değilse ve sorun yumurta rezerviyse bu öncelikli seçenekoluyor bir ikinciside bugün ki arkadaş gibi olabilir yani arakadan gelen bir çok taslakolunca onlarıda almak istiyor ama zaten toplanan ve döllen 5-6 yumurta varsa bence ikinci toplamı düşünmürdur diye anladım ben canım. inşallah sen bi kerette halledersin opu işini.

Selam bende irenbeden Kaan BOZKURT'un hastasıyım.Kaan hocaya gidene kadar bütün ümidimiz bitmişti hatta İstanbul'da doktor arastırmaya başlamıştık taki kaan hocaya denk gelene kadar.Sizin cocuğunuz olmaz diyenlere inat sizin cocuğunuz olur hatta şansınız cok yüksek dedi sadece acele yok diye baştan uyardı.normalde çok aceleci bir insanım ama ilk defa acele etmedim doktorum ne dediyse yaptık 7 ay boyunca düzenli kontrollere giderek önce tedavimizi olduk.VEEEEE sonunda 7 ay sonra hamile kaldım şu anda 2 haftalık hamileyim.
Eger böyle bir şikayetiniz varsa coçugunuz olmuyorsa izmir'de tavsiye edecegim tek doktor KAAN BOZKURT'tur.Her telefonunuza cevap veriyor bıkmadan usanmadan.Kendimizi önce allaha sonra kaan hocaya teslim ettik.ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN
Tebrik ederim arkadaşım. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.:anneadayı::nazar:

Kizlar merhabalar...bende kaan beyin hastasiyim..tup bebek de ikinci kaan hocada ilk tedavim olacak..iki ay kadar takviye ilaclar kullandik vitamin bazli..iki hafta oncede ignelere basladik puregon ve menopur kullandik.bugun uc tane yumurta toplandi..kaan bey ikinci opu icin bugun start verelim dedi merional kullanicaz..yumurtalar esit buyumuyormus arkadan gelen alti taneden fazla yumurta var onlarida alalim diye dusunuyor..bu durumda olan varmi arkadaslar?yani bir ay icinde pespese iki opu yaptiran?şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun canım. Ben geçen hafta opu oldum. 2 yumurta toplandi ve 2 Side donduruldu :nazar: opudan hemen sonra merional ve femara başladım. Haftaya aksilik olmazsa Opum olacak tekrar. Bugün kontrolümde 2 tane taslağım vardı opudan sonra gözüken
biri 19 mm olmuş diğeri kalmış. Onu heba ediyoruz. Süpriz yapan öteki taraftan gelenler var onlara odaklandık. Benim rezervim az. O yüzden peşpeşe oluyor ve bu 3.Opum olacak.

Selam arkadaşlar, bugün Kaan Bey ile randevum vardı. Biliyorsunuz 2 ay ara verdik tedaviye. Yumurta taslakları gördü. Hatta *istemediğimiz zaman görülür bunlar* dedi :) İşten ayrılıyor olduğum içim kafam çok rahat. Eminim ki düzenli beslenme, spor ve rahat bir kafayla 4. toplamada başarılı olacağız ve artık ben de transfer işlemlerine geçebileceğim.
Kaan Bey o kadar iyi ki, bana o kadar çok moral veriyor ki, Allah ona sağlık versin, o benim meleğim. Hep pozitif . Bakalım sabır ve inançla başarıya ulaşacağız.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Hamile arkadaşlarım, inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olur ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:)
Transfere hazırlanan arkadaşlarım, kalbim sizinle. Sizinle birlikte ben de heyecanlanıyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak:)
Yumurta toplaması aşamasında olan arkadaşlarım, inşallah sağlıklı kardan bebekleriniz olur. Hemen transfer işlemine geçebilirsiniz ve sonuç pozitif olur:)

Şimdilik ben dinlenmedeyim arkadaşlar, sizleri takip etmeye devam edeceğim.

Öpüyorum hepinizi :))

Selam arkadaşlar, bugün Kaan Bey ile randevum vardı. Biliyorsunuz 2 ay ara verdik tedaviye. Yumurta taslakları gördü. Hatta *istemediğimiz zaman görülür bunlar* dedi :) İşten ayrılıyor olduğum içim kafam çok rahat. Eminim ki düzenli beslenme, spor ve rahat bir kafayla 4. toplamada başarılı olacağız ve artık ben de transfer işlemlerine geçebileceğim.
Kaan Bey o kadar iyi ki, bana o kadar çok moral veriyor ki, Allah ona sağlık versin, o benim meleğim. Hep pozitif . Bakalım sabır ve inançla başarıya ulaşacağız.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Hamile arkadaşlarım, inşallah sorunsuz bir hamileliğiniz olur ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:)
Transfere hazırlanan arkadaşlarım, kalbim sizinle. Sizinle birlikte ben de heyecanlanıyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak:)
Yumurta toplaması aşamasında olan arkadaşlarım, inşallah sağlıklı kardan bebekleriniz olur. Hemen transfer işlemine geçebilirsiniz ve sonuç pozitif olur:)

Şimdilik ben dinlenmedeyim arkadaşlar, sizleri takip etmeye devam edeceğim.

Öpüyorum hepinizi :))
seni böyle pozitif görmek harika :KK36::KK36:
inşallah sen pozitif oldukça herşey pozitif olacak çok daha güzel haberlerini okuduğumuz günler çok yakında olur inşallah :KK19::KK37::KK37:

X