Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

="kalbiminozu, post: 38015485, member: 601666"]Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim :KK49::KK49::KK49::KK47::KK47::KK47: inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar :KK45:[/QUOTE]
Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Harika haber, inşallah yeni kardeşler gelin kardan bebeklerine :KK66:

Gözünaydın canim harika bir haber :)

="kalbiminozu, post: 38015485, member: 601666"]Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim :KK49::KK49::KK49::KK47::KK47::KK47: inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar :KK45:
Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:[/QUOTE]
inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız.. En Büyük KK
dün akşam kaan bey ile de konuştuk. moral ve destek oluyor ilgisiyle. biliyorum ben zor bir hastayım onun için. ama hiçbir zaman olmaz demedi. hatta seni hamile bırakmadan bu işi bırakmam diyor. :nazar::anneadayı::KK9: iyi ki kaan beyin hastasıyım. iyi ki Kaan Bey var... :KK36:

UOTE="kalbiminozu, post: 38019414, member: 601666"]Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:[/QUOTE]
inşallah kızlar. desteğinizle sizlere de teşekkür ederim, bazen olmayacak diye karamsarlığa düşüyordum ama buradaki tam gaz birlik sayesinde sıyrılıyordum. sizlerde iyi ki varsınız.. En Büyük KK
dün akşam kaan bey ile de konuştuk. moral ve destek oluyor ilgisiyle. biliyorum ben zor bir hastayım onun için. ama hiçbir zaman olmaz demedi. hatta seni hamile bırakmadan bu işi bırakmam diyor. :nazar::anneadayı::KK9: iyi ki kaan beyin hastasıyım. iyi ki Kaan Bey var... :KK36:[/QUOTE]
kalbiminozu kalbiminozu hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz umarım herşey dilediğimiz gibi olur zor bir hasta olduğunu yazmışsın sorun neydi canım ?

günaydınlarrrrr. bugün pıt pıtları duyacak olan annelerimize şimdiden hayırlı olsun. kulağınızdan o güzelim mucizevi atışlar hiç gitmesin inşallah. randevusu olan anne adaylarımıza da hayırlı haberlerle gelirler inşallah. :nazar: :nazar:
İnsallah bakalim gidiyoruz yoldayiz :KK55:

UOTE="kalbiminozu, post: 38019414, member: 601666"]Gozun aydin canim super bir haber bu bu sevinclerin katlanarak gider insallah :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
dün akşam kaan bey ile de konuştuk. moral ve destek oluyor ilgisiyle. biliyorum ben zor bir hastayım onun için. ama hiçbir zaman olmaz demedi. hatta seni hamile bırakmadan bu işi bırakmam diyor. :nazar::anneadayı::KK9: iyi ki kaan beyin hastasıyım. iyi ki Kaan Bey var... :KK36:[/QUOTE]
kalbiminozu kalbiminozu hepimiz zor bir süreçten geçiyoruz umarım herşey dilediğimiz gibi olur zor bir hasta olduğunu yazmışsın sorun neydi canım ?[/QUOTE]
agapo canım yumurta rezervim az. amh:0,13 fsh:21 idi. inşallah canım.hepimizin dilediği ortak.

X