- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.941
Kızlar opuyla transfer arası ne kadar oluyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet bitiminden bi kaç gün sonra histo oluyorsun sonra ilaç weriyor sana kısa bir süre sonra adet oluyorsun adetle beraber değerlerin normalse eğer transfer ilaçlarına başlıyorsun 10 gün sonra falan kontrole çağırıyor 15-17. gün transfer oluorsunçoook teşekkür ederim hepinize kııızlaaaarrr Umarım hayırlısı olur hepimiz için.Bişeyi merak ediyorum.Transfer olacağı zaman süreç nasıl işliyor?Adet oluyoruz.Sonra?? Kaç gün sonra histo mesela?Histo dan sonra rahim kalınlaştırma hemen mi başlıyor?O ne kadar sürüyor? Bunları tam anlayamadım.Kafam karıştı o noktada. Eğer vaktiniz olursa anlatabilir misiniz pliis
canım benim 1 haziran opu 1 ağustosta transfer oldu. 2 ay sürmüş benim ama bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Çünkü bazı değerlerine bakıyor Kaan Bey ve rahim kalınlığının da istenilen düzeye gelmesi gerekiyor sanırım.Kızlar opuyla transfer arası ne kadar oluyor?
1,5ay falanKızlar opuyla transfer arası ne kadar oluyor?
hadi hayırlı haberler ver bize inşallah:) minik kalbini ve gümbür gümbür sesini duyman dileğimle:) bu arada çok geçmiş olsun benimde bademcikler fena. çok dikkat etmek gerekiyor çok:)Canım benim pıtpıt kontrolü yarın.... yarına kadar zaman geçmek bilmiyorum.. bir de grip oldum üstüne... sağlık ocağındaki doktor 3 gün rapor verdi hamilelik var diye.. yatmadan geçmez bu dedi... bugün evdeyim...
dikkat ettimde laughlow ne zamandır gelmiyor? umarım herşey yolundadır. ya birde can sesi vardı opusu olacaktı ama hbr yok. can sesi iyimisin? haberlerini bekliyoruz.
canım laughlow transfer tarihine karar verememişti kafası karıştı bence işleri yoğun olduğu için gelmiyordur.evet Can sesi nerdesin?
Banusu yarın hayatının en anlamlı günlerinden biri. Bu sefer görüşemeyeceğiz ama Bu arada geçmiş olsunCanım benim pıtpıt kontrolü yarın.... yarına kadar zaman geçmek bilmiyorum.. bir de grip oldum üstüne... sağlık ocağındaki doktor 3 gün rapor verdi hamilelik var diye.. yatmadan geçmez bu dedi... bugün evdeyim...
canıminşallah bebişlerin annelerin kavuşabilmek için hızla ve sağlıkla bölünecekler ve yarın kardan bebek olma şerefine erişecekler annesi.. dularım minik embriyolarınlaMüstakbel anne iyiyim. Opu gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme var.
Kardan bebekler olması, sonrada mis kokulu bebeğimiz olması için dua ediyorum bol bol.
Aklım sürekli orada. Yarın arayacaklar.
canıminşallah bebişlerin annelerin kavuşabilmek için hızla ve sağlıkla bölünecekler ve yarın kardan bebek olma şerefine erişecekler annesi.. dularım minik embriyolarınla
bende yarın pıt pıt duymaya gidiyorum.inşallah duyar gelirım.. kalbiminozu mınnakların donduruldu mu haber geldı mı kacırmıs olabılırım yazdıysan sormak ıstedım .. Can sesi kaliteli embrıyoların olur guzelce gelısırler ınsallah..
Dualarımız seninle inşallah herşey yolunda giderCan sesi .!.:Selam canım, merak etme yok bir problem. Sadece biraz gerginlik var. Opum gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme gerçekleşti. Sorun çıkmadan bölünüp dondurulabilmeleri için dua ediyorum. Yarın arayacaklar. Sanırım ctesi de kontrole çağıracaklar.
Sizi hergün okuyorum ama. Hepimizin birbirine verecek güzel haberleri olsun inşallah.
Hayırlı olsun canım inşallah yarın güzel haber alırsın ve kardan bebek anneleri arasında yer alırsın.Selam canım, merak etme yok bir problem. Sadece biraz gerginlik var. Opum gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme gerçekleşti. Sorun çıkmadan bölünüp dondurulabilmeleri için dua ediyorum. Yarın arayacaklar. Sanırım ctesi de kontrole çağıracaklar.
Sizi hergün okuyorum ama. Hepimizin birbirine verecek güzel haberleri olsun inşallah.
bende yarın pıt pıt duymaya gidiyorum.inşallah duyar gelirım.. kalbiminozu mınnakların donduruldu mu haber geldı mı kacırmıs olabılırım yazdıysan sormak ıstedım .. Can sesi kaliteli embrıyoların olur guzelce gelısırler ınsallah..
Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim  inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlarBanusu ile yarının şanslıları sizsiniz demek ki. Hep duy o güzel pıtpıtları annesi.
Teşekkürler güzel dileğin için. Yaşasın ikinci müstakbel anne duası.
Embriyolarım sağlamda demektir artık
kalbiminozu seni bugun aramış olmaları lazım, ne oldu canım, donduruldu mu embriyoların ?
Çok teşekkürler, inşallah hepimizinDualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider
Harika haber, inşallah yeni kardeşler gelin kardan bebeklerineEvet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim  inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar
Aminnn kardan bebek annesiHayırlı olsun canım inşallah yarın güzel haber alırsın ve kardan bebek anneleri arasında yer alırsın.