Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

çoook teşekkür ederim hepinize kııızlaaaarrr :KK15::KK15::KK15:Umarım hayırlısı olur hepimiz için.Bişeyi merak ediyorum.Transfer olacağı zaman süreç nasıl işliyor?Adet oluyoruz.Sonra?? Kaç gün sonra histo mesela?Histo dan sonra rahim kalınlaştırma hemen mi başlıyor?O ne kadar sürüyor? Bunları tam anlayamadım.Kafam karıştı o noktada. Eğer vaktiniz olursa anlatabilir misiniz pliis :oops:
adet bitiminden bi kaç gün sonra histo oluyorsun sonra ilaç weriyor sana kısa bir süre sonra adet oluyorsun adetle beraber değerlerin normalse eğer transfer ilaçlarına başlıyorsun 10 gün sonra falan kontrole çağırıyor 15-17. gün transfer oluorsun :KK70:

Kızlar opuyla transfer arası ne kadar oluyor?
canım benim 1 haziran opu 1 ağustosta transfer oldu. 2 ay sürmüş benim ama bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum. Çünkü bazı değerlerine bakıyor Kaan Bey ve rahim kalınlığının da istenilen düzeye gelmesi gerekiyor sanırım.

Canım benim pıtpıt kontrolü yarın.... yarına kadar zaman geçmek bilmiyorum.. bir de grip oldum üstüne... sağlık ocağındaki doktor 3 gün rapor verdi hamilelik var diye.. yatmadan geçmez bu dedi... bugün evdeyim...
hadi hayırlı haberler ver bize inşallah:) minik kalbini ve gümbür gümbür sesini duyman dileğimle:) bu arada çok geçmiş olsun benimde bademcikler fena. çok dikkat etmek gerekiyor çok:)

dikkat ettimde laughlow ne zamandır gelmiyor? umarım herşey yolundadır. ya birde can sesi vardı opusu olacaktı ama hbr yok. can sesi iyimisin? haberlerini bekliyoruz.

Selam canım, merak etme yok bir problem. Sadece biraz gerginlik var. Opum gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme gerçekleşti. Sorun çıkmadan bölünüp dondurulabilmeleri için dua ediyorum. Yarın arayacaklar. Sanırım ctesi de kontrole çağıracaklar.
Sizi hergün okuyorum ama. Hepimizin birbirine verecek güzel haberleri olsun inşallah. :KK36:

canım laughlow transfer tarihine karar verememişti kafası karıştı bence işleri yoğun olduğu için gelmiyordur.evet Can sesi Can sesi nerdesin?

Müstakbel anne iyiyim. :KK15: Opu gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme var.
Kardan bebekler olması, sonrada mis kokulu bebeğimiz olması için dua ediyorum bol bol.
Aklım sürekli orada. Yarın arayacaklar.

Canım benim pıtpıt kontrolü yarın.... yarına kadar zaman geçmek bilmiyorum.. bir de grip oldum üstüne... sağlık ocağındaki doktor 3 gün rapor verdi hamilelik var diye.. yatmadan geçmez bu dedi... bugün evdeyim...
Banusu yarın hayatının en anlamlı günlerinden biri. Bu sefer görüşemeyeceğiz ama :KK43: Bu arada geçmiş olsun

Müstakbel anne iyiyim. :KK15: Opu gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme var.
Kardan bebekler olması, sonrada mis kokulu bebeğimiz olması için dua ediyorum bol bol.
Aklım sürekli orada. Yarın arayacaklar.
canıminşallah bebişlerin annelerin kavuşabilmek için hızla ve sağlıkla bölünecekler ve yarın kardan bebek olma şerefine erişecekler annesi.. dularım minik embriyolarınla :KK36:

canıminşallah bebişlerin annelerin kavuşabilmek için hızla ve sağlıkla bölünecekler ve yarın kardan bebek olma şerefine erişecekler annesi.. dularım minik embriyolarınla :KK36:

Canım teşekkürler, umarım anne olma onuru hepimize nasip olur.
Hamilelerin duası kabul olur, embriyolar hareketlenmiştir şimdi :KK66:

bende yarın pıt pıt duymaya gidiyorum.inşallah duyar gelirım.. kalbiminozu kalbiminozu mınnakların donduruldu mu haber geldı mı kacırmıs olabılırım yazdıysan sormak ıstedım .. Can sesi Can sesi kaliteli embrıyoların olur guzelce gelısırler ınsallah..:nazar:

Banusu ile yarının şanslıları sizsiniz demek ki. Hep duy o güzel pıtpıtları annesi. :nazar::nazar::nazar:
Teşekkürler güzel dileğin için. Yaşasın ikinci müstakbel anne duası.
Embriyolarım sağlamda demektir artık :KK66:
kalbiminozu seni bugun aramış olmaları lazım, ne oldu canım, donduruldu mu embriyoların ?

Can sesi .!.:
Selam canım, merak etme yok bir problem. Sadece biraz gerginlik var. Opum gerçekleşti önce ki gün. 3 döllenme gerçekleşti. Sorun çıkmadan bölünüp dondurulabilmeleri için dua ediyorum. Yarın arayacaklar. Sanırım ctesi de kontrole çağıracaklar.
Sizi hergün okuyorum ama. Hepimizin birbirine verecek güzel haberleri olsun inşallah. :KK36:
Dualarımız seninle inşallah herşey yolunda gider:KK66:

herkese merhabalar, uzun zamandır yazamadım ama yzdıklarınızı okudum..çok şükür hep olumlu haberler var herkeste, beni çok mutlu ediyor.. umudum artıyor..transfer hazırlığım başladı, herşey yolunda şimdilik, estrofem ve bantlara başladık, haftaya kontrol ve finale az kaldı..transfere yaklaştıkça içimi bazen korku, bazen heyecan kaplıyor..bol bol dua ediyorum, elimden başka birşey gelmiyor...

Hayırlı olsun canım inşallah yarın güzel haber alırsın ve kardan bebek anneleri arasında yer alırsın. :anneadayı:

bende yarın pıt pıt duymaya gidiyorum.inşallah duyar gelirım.. kalbiminozu kalbiminozu mınnakların donduruldu mu haber geldı mı kacırmıs olabılırım yazdıysan sormak ıstedım .. Can sesi Can sesi kaliteli embrıyoların olur guzelce gelısırler ınsallah..:nazar:

Banusu ile yarının şanslıları sizsiniz demek ki. Hep duy o güzel pıtpıtları annesi. :nazar::nazar::nazar:
Teşekkürler güzel dileğin için. Yaşasın ikinci müstakbel anne duası.
Embriyolarım sağlamda demektir artık :KK66:
kalbiminozu seni bugun aramış olmaları lazım, ne oldu canım, donduruldu mu embriyoların ?
Evet akşam aradılar artık bende 2 adet kardan bebek annesiyim :KK49::KK49::KK49::KK47::KK47::KK47: inşallah c.tesi diğer yumilerim de gelişmiş olurlar ve diğer kardan bebeklerimin yanında yer alırlar :KK45:

X