- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.821
inşallah benim kadar opu olmaz bir kerede kaliteli ve güzel embriyoların olur. herşeyin hayırlısı canımCanim bizim sorun aslinda esimin sperm sorunundandı ancak benim rezervimin azaldiğını ögrendik fsh 1.76 amh 0.62 çıktı 3-4 yumurta toplarız o da bize yeter dedi kaan bey inşallah bir kerede toplanır
canım c.tesi 10:30 randevum. görüşemeyeceğiz artık başka bir gün denk geliriz inş.14.15te canim.
Ay ne guzel severim.kusadasini :)sana çok uzak sayılmaz kuşadası
tahmin edebiliyorum neyse ki kaan bey ışık oluyor karanlığımıza. inşallah çok gecikmeden transfer hazırlıklarına başlarsın canım. üzülmek yok.nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan gözlerim şşişti sonra kaan beye mesaj attım 1 ay ertelenecekmiş doğrumu dedim yok değil bikaç gün ertelenecek canını sıkma dedi. dünyalar benim oldu sabah tekrar mesaj attım adetim geldi verdiğiniz ilaçlara başlamıyorum demi dedim ewet başlama cuma gel prg hormonuna tekrar bakıcaz fazla uzamayacak yazmış kıyamam nasılda moral weriyorcumaya randewu aldım saat 12 ye
sağol canım inşallah gelişimleri de güzel olur. az önce embriyologtu sanırım aradı. perşembe günü kaliteleri hakkında kaç tanesini donrururuz bilgi vereceğiz dedi. kalbim küt küt attı. ya inşallah olur canım.neeeeeee ay çok sewindimçook şükür kardan bebek annesi rabbim kucağımıza almayıda nasib edecek inşallah
hayırlısı olur canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. bu kalp atışları bağımlılık yapıyormuş galibahayırlı olsun canım... benim de cuma günü 12:30 da randevum... kalbini dinliycez inşallah... denk gelirsek görüşürüz umarım...
Canim senin 2 tane mi toplanmisti hepsi dollendi mi oluyor :)tahmin edebiliyorum neyse ki kaan bey ışık oluyor karanlığımıza. inşallah çok gecikmeden transfer hazırlıklarına başlarsın canım. üzülmek yok.
belki kaan bey p.tesi gel diyebilir yumilerin durumuna göre. ve seni görürüm aklımda olsunda randevu saatin ona göre almaya çalışırım. tani gel derseyaa pazartesi yine kimse gelmeyecekmi ağlarım amaayın 1ine saat 11 e randevumu şimdi aldım sizde gelin yaaaaa
İstediğin zaman çık gel canım aramız 1 saat zatenAy ne guzel severim.kusadasini :)
Hem ne bağımlılık arkadaşlar. Bir kere duydum şimdi her gün dinlemeden uyuyamıyorum:) Allah sizlerede nasip etsin en kısa sürede.hayırlısı olur canım güzel haberlerle gelirsin inşallah. bu kalp atışları bağımlılık yapıyormuş galiba
sağol canım inşallahCok sevindim canim kaliteli kaliteli kardan bebekler olsunlar insallah :)
olucak olucak yüzün kadar kalbinde temiz senin yürekten inanıyorumsağol canım inşallah gelişimleri de güzel olur. az önce embriyologtu sanırım aradı. perşembe günü kaliteleri hakkında kaç tanesini donrururuz bilgi vereceğiz dedi. kalbim küt küt attı. ya inşallah olur canım.
kalbiminozu kaç tane yumin toplanmıştı?
2 de 2 olduCanim senin 2 tane mi toplanmisti hepsi dollendi mi oluyor :)
amin canım inşallahHem ne bağımlılık arkadaşlar. Bir kere duydum şimdi her gün dinlemeden uyuyamıyorum:) Allah sizlerede nasip etsin en kısa sürede.
sağol canım o senin güzelliğin. allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.olucak olucak yüzün kadar kalbinde temiz senin yürekten inanıyorum
Sagol canim olur belki :)İstediğin zaman çık gel canım aramız 1 saat zaten
ayyy çağırırsa görüşelim çok heyecanlandım saat 11de benimki unutma canımbelki kaan bey p.tesi gel diyebilir yumilerin durumuna göre. ve seni görürüm aklımda olsunda randevu saatin ona göre almaya çalışırım. tani gel derse
Superr bana da umut oluyor degerlerimiz ve yaslarimiz yakin. Ins 4. Toplamada basarili oluruz ve artik transfere geceriz.. off o gunler bi gelse :)2 de 2 oldu
inşallah canım bende seni görmeyi çok istiyorum hatta kaan beyle poz bile veririzayyy çağırırsa görüşelim çok heyecanlandım saat 11de benimki unutma canım