Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim bizim sorun aslinda esimin sperm sorunundandı ancak benim rezervimin azaldiğını ögrendik fsh 1.76 amh 0.62 çıktı 3-4 yumurta toplarız o da bize yeter dedi kaan bey inşallah bir kerede toplanır
inşallah benim kadar opu olmaz bir kerede kaliteli ve güzel embriyoların olur. herşeyin hayırlısı canım

tahmin edebiliyorum neyse ki kaan bey ışık oluyor karanlığımıza. inşallah çok gecikmeden transfer hazırlıklarına başlarsın canım. üzülmek yok.

neeeeeee ay çok sewindim çook şükür kardan bebek annesi rabbim kucağımıza almayıda nasib edecek inşallah
sağol canım inşallah gelişimleri de güzel olur. az önce embriyologtu sanırım aradı. perşembe günü kaliteleri hakkında kaç tanesini donrururuz bilgi vereceğiz dedi. kalbim küt küt attı. ya inşallah olur canım.

Arkadaşlar valla yetişemiyorum size:) Biraz yoğun bugün işler. Ama tek tek okuyorum yazılanları. Moral bozmak yok. İnanmak çok önemli. Yumurtanın çok olması mühim değil ki. Arkadaşımdan 16 tane topladılar. Sadece 2 si döllendi. Önemli olan az olsun ama kaliteli olsun. Kaan Bey bunun için elinden geleni yapıyordur kesinlikle. Bebişleriniz sizi mutlu görmek istiyor hanımlar hadi bakalım bol bol umut ve gülümseme:) Allah hepimize buradan birbirimize güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah.

olucak olucak yüzün kadar kalbinde temiz senin yürekten inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…