Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Superr bana da umut oluyor degerlerimiz ve yaslarimiz yakin. Ins 4. Toplamada basarili oluruz ve artik transfere geceriz.. off o gunler bi gelse :)
inşallah canım adet olman bile belki bir işarettir o kadar çok beklemeyebilirsin belki. gelecek canım bak ne zamandır bu yorucu maratondayız o günlerde gelecek, sabır sabır ..

canım internetten aldım. pille çalışan küçük bir alet. zaten kalp atışını duyuyorum 5 saniye dinleyemeden kaçıp yer değiştiriyor:) bende rahatsız etmemek için 5-10 sn den fazla tutmuyorum. netten okuduğum kadarıyla sakıncası yoktu. dilersen kayıt edebiliyorsun kalp atışlarını.

Kizlar bu bandlar sizde de cabuk deforme oldum sabah taktim sanki cikicakmis gibi omuzu mu oynattigimda falan arasinsa bosluk olusuyor acaba takma yerinimi dogru secemedim ki

QUOTE="cvz, post: 37957726, member: 581814"]kızlar merhaba benim bir sorum olacak hastaneye ücretleri hangi aşamada ödediniz.
Opu öncesi odeniyor canim[/QUOTE]
opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.

Opu öncesi odeniyor canim
opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.[/QUOTE]
Evet canim yumurta toplama oncesi odemeyi aliyorlar yumurtan olusmazsa yada dollenmezse malesef paran yaniyor eger embriyon olusursa dondurma islemi yapiliyor ve bi daha hic para vermiyorsun historoskobi haric

opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.[/QUOTE]
canım şöyle açıklayayım. opu öncesi yani yumurta toplama öncesi ücretin tamamı alınıyor. ve diyelim ki yumurtaların döllenmedi. bir daha opu olmazsan ve transfer olmazsa transfer ücretini geri alıyorsun. ben birinci opumdan yumurtalar döllenmediği için alacaklıydım. 2.nci opumdan mahsup ettiler yani ücretten düştüler. için rahat olsun neden transfer olmayasın ki. yani para gidiyor ama yapılmamış birşey için paran kalmıyor. hakkın baki bu konuda.

Evet canim yumurta toplama oncesi odemeyi aliyorlar yumurtan olusmazsa yada dollenmezse malesef paran yaniyor eger embriyon olusursa dondurma islemi yapiliyor ve bi daha hic para vermiyorsun historoskobi haric[/QUOTE]

Ben size yardımcı olayım arkadaşlar.. Bizde embriyo oluşmadı parayıda vermiştik.. Üzüntüden aklımıza parada gelmemişti ama bi kaç gün sonra irenbe'den arandık ve transfer olmadığı için 1.000 tl yi ya gelip alabileceğimiz yada tekrar deneyeceksek hesaptan düşüleceğini söylediler bizde ikinci şıkkı tercih etmiştik.. Kısmetse cumaya opum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…