- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.841
inşallah canım adet olman bile belki bir işarettir o kadar çok beklemeyebilirsin belki. gelecek canım bak ne zamandır bu yorucu maratondayız o günlerde gelecek, sabır sabır ..Superr bana da umut oluyor degerlerimiz ve yaslarimiz yakin. Ins 4. Toplamada basarili oluruz ve artik transfere geceriz.. off o gunler bi gelse :)
olabilir güzel fikirmişinşallah canım bende seni görmeyi çok istiyorum hatta kaan beyle poz bile veririz
Insallah canim. Tedavide 8. Aya girdim de. Daha cok sabredecekmisim ne yapalim..inşallah canım adet olman bile belki bir işarettir o kadar çok beklemeyebilirsin belki. gelecek canım bak ne zamandır bu yorucu maratondayız o günlerde gelecek, sabır sabır ..
Allahın izniyle az kaldı arkadaşımSuperr bana da umut oluyor degerlerimiz ve yaslarimiz yakin. Ins 4. Toplamada basarili oluruz ve artik transfere geceriz.. off o gunler bi gelse :)
Insallah canim. mutlu sona ulasalim da sabrederiz..Allahın izniyle az kaldı arkadaşım
Gelicek canım gelicek çok az kaldı biraz sabır :)Superr bana da umut oluyor degerlerimiz ve yaslarimiz yakin. Ins 4. Toplamada basarili oluruz ve artik transfere geceriz.. off o gunler bi gelse :)
Tesekkur ederim canim insallahpurplelife34 nice yaslara dogum günün kutlu olsun yeni yaşında hersey gönlünce olsun.. kalbiminozu minnakların güzel güzel gelişirler inşallah.. ozlem_hakaan kalp atısını dınleme cıhazını nerden temın ettın cok merak ettım. hergun dınlemenın zararı olmuyor mudur..?
Insallah canum biraz daha sabır .Gelicek canım gelicek çok az kaldı biraz sabır :)
canım internetten aldım. pille çalışan küçük bir alet. zaten kalp atışını duyuyorum 5 saniye dinleyemeden kaçıp yer değiştiriyor:) bende rahatsız etmemek için 5-10 sn den fazla tutmuyorum. netten okuduğum kadarıyla sakıncası yoktu. dilersen kayıt edebiliyorsun kalp atışlarını.purplelife34 nice yaslara dogum günün kutlu olsun yeni yaşında hersey gönlünce olsun.. kalbiminozu minnakların güzel güzel gelişirler inşallah.. ozlem_hakaan kalp atısını dınleme cıhazını nerden temın ettın cok merak ettım. hergun dınlemenın zararı olmuyor mudur..?
İnternette görmüştüm... kalp dinleme cihazları var.. onlardan mı aldın cnm? nasıl çok net duyuluyor mu?Hem ne bağımlılık arkadaşlar. Bir kere duydum şimdi her gün dinlemeden uyuyamıyorum:) Allah sizlerede nasip etsin en kısa sürede.
evet canım internettekini aldım. valla bazen o kadar netki kucağında gibi:) bazen de çok derinden duyuluyor. sanırım pozisyonuyla alakalı.İnternette görmüştüm... kalp dinleme cihazları var.. onlardan mı aldın cnm? nasıl çok net duyuluyor mu?
kaan bey facebook una hastaneye gelen bebeklerle fotografini paylasiyor bunlarda benim k.klubu hastalarim yazip paylasir artik sizideinşallah canım bende seni görmeyi çok istiyorum hatta kaan beyle poz bile veririz
çok güldüm yaaakaan bey facebook una hastaneye gelen bebeklerle fotografini paylasiyor bunlarda benim k.klubu hastalarim yazip paylasir artik sizide
Opu öncesi odeniyor canim[/QUOTE]QUOTE="cvz, post: 37957726, member: 581814"]kızlar merhaba benim bir sorum olacak hastaneye ücretleri hangi aşamada ödediniz.
opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.[/QUOTE]Opu öncesi odeniyor canim
opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.[/QUOTE]Opu öncesi odeniyor canim
sağol canım benim güzel dileklerin içinpurplelife34 nice yaslara dogum günün kutlu olsun yeni yaşında hersey gönlünce olsun.. kalbiminozu minnakların güzel güzel gelişirler inşallah.. ozlem_hakaan kalp atısını dınleme cıhazını nerden temın ettın cok merak ettım. hergun dınlemenın zararı olmuyor mudur..?
Evet canim yumurta toplama oncesi odemeyi aliyorlar yumurtan olusmazsa yada dollenmezse malesef paran yaniyor eger embriyon olusursa dondurma islemi yapiliyor ve bi daha hic para vermiyorsun historoskobi haric[/QUOTE]opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.