Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bantı tam kemigin uzerine getirmeye calis benimde bazi taktiklarim ikonvi gun acilirken tam kemik uzerine gelenler degistirme gunune kadar saglam kaliyorlardi zamanla ogreniyorsun tam nereye yapismasi gerektigini ben ilk banti 3. Gun degistirmistim cok kalktigi icin simdi öyle sikintim olmuyor zaten kese gormeye gittigimizde kaan beye baska bir yerede yapistirabilirmiyim diye sordum zira bir surw sonra kurek kemiginin uzeri allerji gibi oluyor ve cok kasiniyor

Evet canim yumurta toplama oncesi odemeyi aliyorlar yumurtan olusmazsa yada dollenmezse malesef paran yaniyor eger embriyon olusursa dondurma islemi yapiliyor ve bi daha hic para vermiyorsun historoskobi haric[/QUOTE]

Ben size yardımcı olayım arkadaşlar.. Bizde embriyo oluşmadı parayıda vermiştik.. Üzüntüden aklımıza parada gelmemişti ama bi kaç gün sonra irenbe'den arandık ve transfer olmadığı için 1.000 tl yi ya gelip alabileceğimiz yada tekrar deneyeceksek hesaptan düşüleceğini söylediler bizde ikinci şıkkı tercih etmiştik.. Kısmetse cumaya opum var [/QUOTE]
Allah allah kafam karisti :) biz 3 toplama yaptik 2sinde dollenme olmadi. her opu oncesi 2500 odedik. Sadece ilk odemede transfer ve takip ucretini de odedik toplam 4500tl. yani ins yumurtalar toplanabilirse transfer olacagi icin herhangi bir ucret geriye almadik. Normali bu degil.mi :)

Evet canim yumurta toplama oncesi odemeyi aliyorlar yumurtan olusmazsa yada dollenmezse malesef paran yaniyor eger embriyon olusursa dondurma islemi yapiliyor ve bi daha hic para vermiyorsun historoskobi haric

Ben size yardımcı olayım arkadaşlar.. Bizde embriyo oluşmadı parayıda vermiştik.. Üzüntüden aklımıza parada gelmemişti ama bi kaç gün sonra irenbe'den arandık ve transfer olmadığı için 1.000 tl yi ya gelip alabileceğimiz yada tekrar deneyeceksek hesaptan düşüleceğini söylediler bizde ikinci şıkkı tercih etmiştik.. Kısmetse cumaya opum var [/QUOTE]
Allah allah kafam karisti :) biz 3 toplama yaptik 2sinde dollenme olmadi. her opu oncesi 2500 odedik. Sadece ilk odemede transfer ve takip ucretini de odedik toplam 4500tl. yani ins yumurtalar toplanabilirse transfer olacagi icin herhangi bir ucret geriye almadik. Normali bu degil.mi :)[/QUOTE]

Yalnız biz 4500 tl ödemiştik döllenme olmayınca 1000 tlyi telefon açıp söylediler.. Bi yanlış anlaşılma olmasın..

canım şöyle açıklayayım. opu öncesi yani yumurta toplama öncesi ücretin tamamı alınıyor. ve diyelim ki yumurtaların döllenmedi. bir daha opu olmazsan ve transfer olmazsa transfer ücretini geri alıyorsun. ben birinci opumdan yumurtalar döllenmediği için alacaklıydım. 2.nci opumdan mahsup ettiler yani ücretten düştüler. için rahat olsun neden transfer olmayasın ki. yani para gidiyor ama yapılmamış birşey için paran kalmıyor. hakkın baki bu konuda.[/QUOTE]
Aaa ben yaniyor saniyordum dondurulmus embriyon olmazsa tekrar tedavi oluyorsun ucret veemiyorsun yani ben hep 2500 birikim olarak anlatmislardiya onu veriyorsun yine saniyordum @cvz yanlis bilgi vermisim Özür dilerim....

agapo bana ilk gittigimde bir kutu yazmisti eczacida 28. Gunde bir kutu oduyor dedi o bir ay dolana kadar hamile ldugumu ogrendim ikinci yazfirdigimizda hepsinden epey yazmisti mesela climara bantta yazdirmistik ilk onuda ayda bir odemisti sanirim hamile olunca daha fazla oduyor cunku bizim onda borcumuz vardi o gun eczaci fazla yazmis ihtiyaciniz varsa alin demisti almistik bir kutu daha biz eczaneye borclaniyorduk simdi borcumuz epey azalmisti tanidik bir eczaci varsa yapabilirsin bunu canım.

huuuhuuu kızlaar bir görünüp bir kayboluyorum biliyorum ama aslında hep burdayım.Yazdıklarınızı okuyorum ama iş yoğunluğundan girip yazamıyorum.
Benim tedavimde geçtiğimiz cumartesi başladı.Bugün iğnelerimin 5. günü cumartesi kontrolüm var. Hala çok şaşkınım.paldır küldür başladık çünkü. testlerim fena çıkmayınca Kaan Bey hemen başlayabiliriz dedi. Ay zaten adamın yanına girmemizle çıkmamız da bir oluyor her seferinde.Soracak soru bulamıyorum ki.Merak ettiğim herşeyi burdan öğrendiğim için.
Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde opum olur büyük ihtimalle.

Hayirli olsun insallah. Ne guzel cok beklemeden baslamissiniz. Ins transfer de hemen gerceklesir olumlu sonuclar alirsin. kaan bey gercekten cok yogun. Bir keresinde ben esyalarimi giyerken o bana yapmam gerekenleri ilaclarimi anlatiyordu:) oturup konusmaya bile firsat bulamamistik. Gerce ben kaan beyin uzun suredir hastasiyim. 8 aydir goruyor beni daha da devam :) ins olumlu sonuclar alirsin.

Canım benim babam arıcılık yaptığı için arada kullanıyordum zaten ama tedavi için değil. Babam çok ısrar ediyordu faydalı diye o nedenle:)

Bişey merak ettim arkadaşlar, yazdırmak derken devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa aile hekimi yazabiliyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…