- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.861
opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.
Evet canim yumurta toplama oncesi odemeyi aliyorlar yumurtan olusmazsa yada dollenmezse malesef paran yaniyor eger embriyon olusursa dondurma islemi yapiliyor ve bi daha hic para vermiyorsun historoskobi haric
canım şöyle açıklayayım. opu öncesi yani yumurta toplama öncesi ücretin tamamı alınıyor. ve diyelim ki yumurtaların döllenmedi. bir daha opu olmazsan ve transfer olmazsa transfer ücretini geri alıyorsun. ben birinci opumdan yumurtalar döllenmediği için alacaklıydım. 2.nci opumdan mahsup ettiler yani ücretten düştüler. için rahat olsun neden transfer olmayasın ki. yani para gidiyor ama yapılmamış birşey için paran kalmıyor. hakkın baki bu konuda.[/QUOTE]opu yumurta toplamamı oluyor canım?kaan bey taransfer öncesi demişti bizehatta embriyo uygun değilse transfer yapmayız para da almayız transfer yapılmadığı için demişti.fakat yumurtalarım toplanıcak bu hafta ve ücreti getirmemizi söyledi hemşire şimdi kafam karıştı transfer yapılmazsa param yanıcak mı bilmiyorum.
Günaydın canım :)günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar:)günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
9 ya da 10 tl olması gerek canım.Kızlar estrofemin hapı normalde ne kadar acaba yazdırmaya değermi acaba ?
10 lira canım ama her hafta yeni bir kutu alınca yazdırmak mantıklı geliyor ben yazdırıyorum.Kızlar estrofemin hapı normalde ne kadar acaba yazdırmaya değermi acaba ?
Doğru söyledin canım bir gittiğinde kaç kutu yazıyor ?10 lira canım ama her hafta yeni bir kutu alınca yazdırmak mantıklı geliyor ben yazdırıyorum.
Hayirli olsun insallah. Ne guzel cok beklemeden baslamissiniz. Ins transfer de hemen gerceklesir olumlu sonuclar alirsin. kaan bey gercekten cok yogun. Bir keresinde ben esyalarimi giyerken o bana yapmam gerekenleri ilaclarimi anlatiyordu:) oturup konusmaya bile firsat bulamamistik. Gerce ben kaan beyin uzun suredir hastasiyim. 8 aydir goruyor beni daha da devam :) ins olumlu sonuclar alirsin.huuuhuuu kızlaarbir görünüp bir kayboluyorum biliyorum ama aslında hep burdayım.Yazdıklarınızı okuyorum ama iş yoğunluğundan girip yazamıyorum.
Benim tedavimde geçtiğimiz cumartesi başladı.Bugün iğnelerimin 5. günü cumartesi kontrolüm var. Hala çok şaşkınım.paldır küldür başladık çünkü.testlerim fena çıkmayınca Kaan Bey hemen başlayabiliriz dedi. Ay zaten adamın yanına girmemizle çıkmamız da bir oluyor her seferinde.Soracak soru bulamıyorum ki.Merak ettiğim herşeyi burdan öğrendiğim için.
Önümüzdeki haftanın ilk günlerinde opum olur büyük ihtimalle.
Canım benim babam arıcılık yaptığı için arada kullanıyordum zaten ama tedavi için değil. Babam çok ısrar ediyordu faydalı diye o nedenle:)Kizlar aylardir vitamin aliyoruz evet ama bunun yaninda ari sütü ari poleni kullandiniz mi ?Ben bir magazadan aldim. Ya cok pahali degildi. Organik mi bilmiyorum ama kullanmak istiyorum. Toplamaya kadar en az 2 ayim.var. ne dersiniz biraz topik disi bir soru oldu ama :)
agapo bana ilk gittigimde bir kutu yazmisti eczacida 28. Gunde bir kutu oduyor dedi o bir ay dolana kadar hamile ldugumu ogrendim ikinci yazfirdigimizda hepsinden epey yazmisti mesela climara bantta yazdirmistik ilk onuda ayda bir odemisti sanirim hamile olunca daha fazla oduyor cunku bizim onda borcumuz vardi o gun eczaci fazla yazmis ihtiyaciniz varsa alin demisti almistik bir kutu daha biz eczaneye borclaniyorduk simdi borcumuz epey azalmisti tanidik bir eczaci varsa yapabilirsin bunu canım.
Aile hekimi de yazıyor canım... benden doktorumun yazdığı reçeteyi istediler. kaan beyin yazdığı reçeteyi götürürsen yazarlarBişey merak ettim arkadaşlar, yazdırmak derken devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa aile hekimi yazabiliyor mu?