Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kaan bey sorun yok dedi ama gormek istedi beni. Canim 2 dollenmis yumurtan olmus cok sevindim :) benim malesef olmamisti ama senin olmus cok sukur. Insallah aradan sonra benim de 3 tane daha olur ve artik toplama islemini bitiririz :)
canııım inanıyorum ben bu sefer seninde olacak hem biraz dinlenmiş olacaksın ya herşey çok güzel olacak senin içinde bol bol dua ediyorum canım inşalllah bu topicte anne olmayan kalmayacak önce Allah ın izni sonra Kaan beyin sayesinde :KK37::KK73:

emine hemşire sana tel açtığında ben tam yanındaydım ve öyle söyleyince sanki ben yaşadım o duyguları. ama Geç olsun güç olmasın o kadar zaman bekledik değilmi. hayırlısı canım inşallah:anneadayı::KK47:
nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan gözlerim şşişti sonra kaan beye mesaj attım 1 ay ertelenecekmiş doğrumu dedim yok değil bikaç gün ertelenecek canını sıkma dedi. dünyalar benim oldu sabah tekrar mesaj attım adetim geldi verdiğiniz ilaçlara başlamıyorum demi dedim ewet başlama cuma gel prg hormonuna tekrar bakıcaz fazla uzamayacak yazmış kıyamam nasılda moral weriyor :KK70: cumaya randewu aldım saat 12 ye

Ca
nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan gözlerim şşişti sonra kaan beye mesaj attım 1 ay ertelenecekmiş doğrumu dedim yok değil bikaç gün ertelenecek canını sıkma dedi. dünyalar benim oldu sabah tekrar mesaj attım adetim geldi verdiğiniz ilaçlara başlamıyorum demi dedim ewet başlama cuma gel prg hormonuna tekrar bakıcaz fazla uzamayacak yazmış kıyamam nasılda moral weriyor :KK70: cumaya randewu aldım saat 12 ye
Canım stres yapma rahat ol kaan bey senin için en iyisini yapacaktır :)

hayırlı olsun canım... benim de cuma günü 12:30 da randevum... kalbini dinliycez inşallah... denk gelirsek görüşürüz umarım...

canım çokkk sevindimm sizde tüp bebiş içn uğraşıyormusunuz ne güzel haber verdiniz henüz randevu alamadım çokkk doluymuş ege hanımın ilgisi alakası nasıul sizce yazarsanız sevinirim
Canim ben tedavim boyunca yaklasik bir yil ara ara gittim kendisini bir kere gordum o da transferden onceki gun siddetli agri ile hastaneye gittik yatisimi verdiler o gece yattim sabah ogrencileriyle vizite gelmisti o zaman gore firsatim olmustu kendisini sen zaten profla gorusmuyorsun tedavi icin merkezde hangi dr o gun gorevli ise onu goruyorsun benim toplamami baska dr yapmisti transferimi baska muayenelerimi baska drlar

yaa aslında kalp atışlarını duyana kadar yapmayacaktım ama miniğimin ne gibi değişikliklere uğradığınıçok merak ettim ondan yaptım evet minicik bir karaciğeri oluyormuş rabbim hepimizin en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:KK36::KK68:
olsun canım bizde sayende görüp okuyoruz yani en azından kendi adıma konuşayım:KK45: amin canım inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız. :anneadayı:

X