- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.801
canııım inanıyorum ben bu sefer seninde olacak hem biraz dinlenmiş olacaksın ya herşey çok güzel olacak senin içinde bol bol dua ediyorum canım inşalllah bu topicte anne olmayan kalmayacak önce Allah ın izni sonra Kaan beyin sayesindeKaan bey sorun yok dedi ama gormek istedi beni. Canim 2 dollenmis yumurtan olmus cok sevindim :) benim malesef olmamisti ama senin olmus cok sukur. Insallah aradan sonra benim de 3 tane daha olur ve artik toplama islemini bitiririz :)
Canim bizim sorun aslinda esimin sperm sorunundandı ancak benim rezervimin azaldiğını ögrendik fsh 1.76 amh 0.62 çıktı 3-4 yumurta toplarız o da bize yeter dedi kaan bey inşallah bir kerede toplanıramh:0,13 fsh 21 idi. yaşımda 34 olmak üzerese demi aynı sorun var canım
14.15te canim.ben bir taneye bile razıydım. gönlünü ferah tut. iştende ayrılıyorsun. herşey daha rahat olacak. herşey daha güzel olacak. inanmak başarmanın yarısı. teşekkür ederim canım inşallah gelişimleride iyi olur. bu arada randevun kaçtaydı canım.
Canim cok tatlisin. Allah razi olsun. Insallah.canııım inanıyorum ben bu sefer seninde olacak hem biraz dinlenmiş olacaksın ya herşey çok güzel olacak senin içinde bol bol dua ediyorum canım inşalllah bu topicte anne olmayan kalmayacak önce Allah ın izni sonra Kaan beyin sayesinde
nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan gözlerim şşişti sonra kaan beye mesaj attım 1 ay ertelenecekmiş doğrumu dedim yok değil bikaç gün ertelenecek canını sıkma dedi. dünyalar benim oldu sabah tekrar mesaj attım adetim geldi verdiğiniz ilaçlara başlamıyorum demi dedim ewet başlama cuma gel prg hormonuna tekrar bakıcaz fazla uzamayacak yazmış kıyamam nasılda moral weriyoremine hemşire sana tel açtığında ben tam yanındaydım ve öyle söyleyince sanki ben yaşadım o duyguları. ama Geç olsun güç olmasın o kadar zaman bekledik değilmi. hayırlısı canım inşallah
neeeeeee ay çok sewindimbir yandan yürüyorum bir yandan yazıyorım ve 2 tanecik döllenmiş yumim var. çok şükür.
ben cuma öğleKizlar nedense erken regl oldum. Hem de bayaga erken. Cumartesi Kaan bey beni gormek istedi. Kist olabilirmis. Cumartesi oglen orada olacagim. Daha gec aralikta giderim diyordum ama sasirtici. Acaba bu cmts oglen orada olacak olan var mi :)
Ayyy canım cok sevinirim edirneye giderken görüşelimehh memleketim diye demiyorum öyledirgiderken senide alayım o zaman gerçi ne zaman giderim hiç bilmiyorum ama
Canım stres yapma rahat ol kaan bey senin için en iyisini yapacaktır :)nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan gözlerim şşişti sonra kaan beye mesaj attım 1 ay ertelenecekmiş doğrumu dedim yok değil bikaç gün ertelenecek canını sıkma dedi. dünyalar benim oldu sabah tekrar mesaj attım adetim geldi verdiğiniz ilaçlara başlamıyorum demi dedim ewet başlama cuma gel prg hormonuna tekrar bakıcaz fazla uzamayacak yazmış kıyamam nasılda moral weriyorcumaya randewu aldım saat 12 ye
Calismiyor olaydim ben de cuma gelirdim. Neyse az kaldi ozgur gunlere :)ben cuma öğle
nasıl üzüldüm anlatamam ağlamaktan gözlerim şşişti sonra kaan beye mesaj attım 1 ay ertelenecekmiş doğrumu dedim yok değil bikaç gün ertelenecek canını sıkma dedi. dünyalar benim oldu sabah tekrar mesaj attım adetim geldi verdiğiniz ilaçlara başlamıyorum demi dedim ewet başlama cuma gel prg hormonuna tekrar bakıcaz fazla uzamayacak yazmış kıyamam nasılda moral weriyorcumaya randewu aldım saat 12 ye
Ca
Canım stres yapma rahat ol kaan bey senin için en iyisini yapacaktır :)
Tmm görüşelim cnm karnına dokunayım banada bulaşsın diyehayırlı olsun canım... benim de cuma günü 12:30 da randevum... kalbini dinliycez inşallah... denk gelirsek görüşürüz umarım...
canımmmm sen işten çıkınca randewuları takip edersin belki hepimizle tanışırsın hem iyi gelir hepimize aynı yolun yolcularıyız sonuçtaCalismiyor olaydim ben de cuma gelirdim. Neyse az kaldi ozgur gunlere :)
Canim ben tedavim boyunca yaklasik bir yil ara ara gittim kendisini bir kere gordum o da transferden onceki gun siddetli agri ile hastaneye gittik yatisimi verdiler o gece yattim sabah ogrencileriyle vizite gelmisti o zaman gore firsatim olmustu kendisini sen zaten profla gorusmuyorsun tedavi icin merkezde hangi dr o gun gorevli ise onu goruyorsun benim toplamami baska dr yapmisti transferimi baska muayenelerimi baska drlarcanım çokkk sevindimm sizde tüp bebiş içn uğraşıyormusunuz ne güzel haber verdiniz henüz randevu alamadım çokkk doluymuş ege hanımın ilgisi alakası nasıul sizce yazarsanız sevinirim
Cok sevindim canim kaliteli kaliteli kardan bebekler olsunlar insallah :)bir yandan yürüyorum bir yandan yazıyorım ve 2 tanecik döllenmiş yumim var. çok şükür.
Canim tabiyki. Sen nerden geliyordun ?canımmmm sen işten çıkınca randewuları takip edersin belki hepimizle tanışırsın hem iyi gelir hepimize aynı yolun yolcularıyız sonuçtamerkez sensin izmir
sana çok uzak sayılmaz kuşadasıCanim tabiyki. Sen nerden geliyordun ?
olsun canım bizde sayende görüp okuyoruz yani en azından kendi adıma konuşayımyaa aslında kalp atışlarını duyana kadar yapmayacaktım ama miniğimin ne gibi değişikliklere uğradığınıçok merak ettim ondan yaptım evet minicik bir karaciğeri oluyormuş rabbim hepimizin en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.