Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kizlar nedense erken regl oldum. Hem de bayaga erken. Cumartesi Kaan bey beni gormek istedi. Kist olabilirmis. Cumartesi oglen orada olacagim. Daha gec aralikta giderim diyordum ama sasirtici. Acaba bu cmts oglen orada olacak olan var mi :)
canım inşallah önemli birşey yoktur. c.tesi orda olacağım. alsancak.a gidiyorum. hastaneyede uğrayacağım randevuda alırım. denk gelirse görüşürüz inşallah

yaş 37 amh 1.25 fsh 14 geçen sene kendiliğinden dış gebelik ondan sonra 3 aşılama negatif her aşılamadan sonra 2 ampul pregnly iğneye rağmen çatlamayan yumurta tiroid ve bazende prolaktin yüksekliği
değerlerin bana göre iyi.ama inşallah tüp bebekle özlemim gider. kaan beye karar verdiysen doğru karar verdiğini düşünüyorum. hayırlısıyla olur canım.

canım inşallah önemli birşey yoktur. c.tesi orda olacağım. alsancak.a gidiyorum. hastaneyede uğrayacağım randevuda alırım. denk gelirse görüşürüz inşallah
Kaan bey sorun yok dedi ama gormek istedi beni. Canim 2 dollenmis yumurtan olmus cok sevindim :) benim malesef olmamisti ama senin olmus cok sukur. Insallah aradan sonra benim de 3 tane daha olur ve artik toplama islemini bitiririz :)

Kaan bey sorun yok dedi ama gormek istedi beni. Canim 2 dollenmis yumurtan olmus cok sevindim :) benim malesef olmamisti ama senin olmus cok sukur. Insallah aradan sonra benim de 3 tane daha olur ve artik toplama islemini bitiririz :)
ben bir taneye bile razıydım. gönlünü ferah tut. iştende ayrılıyorsun. herşey daha rahat olacak. herşey daha güzel olacak. inanmak başarmanın yarısı. teşekkür ederim canım inşallah gelişimleride iyi olur. bu arada randevun kaçtaydı canım.

Kizlar nedense erken regl oldum. Hem de bayaga erken. Cumartesi Kaan bey beni gormek istedi. Kist olabilirmis. Cumartesi oglen orada olacagim. Daha gec aralikta giderim diyordum ama sasirtici. Acaba bu cmts oglen orada olacak olan var mi :)

canım inşaallah problem olmayacak zaten aralığa ne kalmıştı ki :rolleyes::rolleyes: inşallah herşey çok güzel olacak

canım çokkk sevindimm sizde tüp bebiş içn uğraşıyormusunuz er verdiniz henüz randevu alamadım çokkk doluymuş ege hanımın ilgisi alakası nasıul sizce yazarsanız sevinirim
Canım biz 2.çocuk için uğraşıyoruz şu an nerde çalışıyormuş acaba
evet canım maalesef. amh düşük ve fsh yüksekti.
evet canım maalesef. amh düşük ve fsh yüksekti.
Canım amh kaç senin benim fsh normal ama amh düşük

yerim ben senin minnakını. hamilelik takvimide yaparmış annemiz... küçücük karaciğer varmış artık.. muhtemel doğum tarihide belli olmuş. ay ne büyük ve güzel heyecanlar bunlar. canım benim. :nazar::KK36:
yaa aslında kalp atışlarını duyana kadar yapmayacaktım ama miniğimin ne gibi değişikliklere uğradığınıçok merak ettim ondan yaptım evet minicik bir karaciğeri oluyormuş rabbim hepimizin en kısa zamanda bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:KK36::KK68:

X