- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.761
günaydıın :) sen yaptın canım sen karar verdin mi?günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
birde birinci denemeye egede profda karar kıldım ama olmazsa 2.denemem irenbe olacak benimhastalıklarım var bunların dosyaları ege üniv.insülin direnciş haşimato, venöz yetmezlik bacaklarım biraz şişgünaydıın :) sen yaptın canım sen karar verdin mi?
hakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey senin için güzel geçer bana nedense ege çok korkutucu geliyor. onlar fabrikasyon yapıyorlar gibi geliyor bana herkese aynı tedavi. ama umarım senle bende bu tabularımı yıkarım. tekrardan hayırlısı olsun.geçen aydan aşılamadan kalann çatlamayan yumurtam varmış ilaç kullanıyorum
birde birinci denemeye egede profda karar kıldım ama olmazsa 2.denemem irenbe olacak benimhastalıklarım var bunların dosyaları ege üniv.insülin direnciş haşimato, venöz yetmezlik bacaklarım biraz şiş
ben size yazarım prof ege nazan tavmergene gidicemhakkında hayırlısı olsun canım umarım herşey senin için güzel geçer bana nedense ege çok korkutucu geliyor. onlar fabrikasyon yapıyorlar gibi geliyor bana herkese aynı tedavi. ama umarım senle bende bu tabularımı yıkarım. tekrardan hayırlısı olsun.
tamam canım güzel haberlerini bekliyoruz.ben size yazarım prof ege nazan tavmergene gidicem
ne kadar renkli bir günaydın olmuş günümü aydınlattın canım sanada günaydıınGÜNAAAYYDDIIINNN KIIZZLLAARRRR
Günaydın canım:)GÜNAAAYYDDIIINNN KIIZZLLAARRRR
doğum günün kutlu olsun canım. inşallah seneye bebeğinle birlikte mumları üflersiniz. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
emine hemşire sana tel açtığında ben tam yanındaydım ve öyle söyleyince sanki ben yaşadım o duyguları. ama Geç olsun güç olmasın o kadar zaman bekledik değilmi. hayırlısı canım inşallahKizzlaaarr merhabakalbiminozu ve @denizaa arkadaslarimla gorustum bugun insallah diger arkadaslarlada gorusuruz Kalbiminozu opun hayirli olsun canim yarin kardan bebeklerinin haberini alirsin insallah. Denizaa canim seninde hayirli sonuç olacak inşallah aynı ilaçlardan banda verdi. Bana gelirse bugün hastaneden arafilar degerimin yuksek olduğunu ve transferin ertelenecegini söylediler çok uzuldum uzun bi sürede giremedim foruma sonra dayanamadim kaan beye mesaj attim transferim ertelenecekmis doğru mu dedim evet ama bi kaç gün ertelenecek cumaya gel dedi dünyalar benim oldu
aklıma takılan ne varsa soruyorum whatsupp.tan. çünkü yüzyüzeyken soracaklarımı unutuyorum veya sonradan sorular şekilleniyor. sağolsun Kaan bey müsait olduğu anda her soruma cevap verdi.Canim banada dedi ama ben cekiniyorum sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor msj atip birde kaan beye mi sorsam ki ya
Aaaa edirneli bir arkadaşım var edirneye gitmek çok istiyorum bir türlü kısmet olmadı çok güzelmiş
ben size yazarım prof ege nazan tavmergene gidicem
Canım benim tüp bebeğimi ege hanım yapmıştı şimdi oğlum 10yaşındaben size yazarım prof ege nazan tavmergene gidicem
canım sorun yumurta rezervimiydi sizde?kızlar merhaba. geciktim kaan bey ile az önce konuştum haber verdi. haftaya 3. opum var. bugün iğneye başlıyorum. kalan diğer taslaklarım üzerinde yoğunlaşacağız. gerçi çok yok 2 tanecik ama inşallah onlarda gelişirler.
canım çokkk sevindimm sizde tüp bebiş içn uğraşıyormusunuz ne güzel haber verdiniz henüz randevu alamadım çokkk doluymuş ege hanımın ilgisi alakası nasıul sizce yazarsanız sevinirimCanım benim tüp bebeğimi ege hanım yapmıştı şimdi oğlum 10yaşında