Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende henüz kimseyle tanışamadım @menekseg5 yalnız değilsin arkadaşım:) Her şey yolunda gitsin de biz nasıl olsa tanışırız inşallah.

@menekşe canım teşekkür ederim. cycasın dediği gibi biz büyük ve kalabalık bir grubuz. bir gün biraraya geliriz inşallah.bu zorlu süreçte kalplerimiz bir. dualarımız bir.

Kizlar bugun cok soru sordum ama bugun ben kan verdim sonucina gore progeston baslicaz dedi kaan bey diye hatirliyorum simdi aradilar sonucunuz temiz kaan beyin soyledigi gibi kullanin ilacinizi dedi o an musait degildim bisey diyemedim acaba yanlismi anladimki siz ne zaman basladiniz progeston a

Canım ben transferden hemen sonra başladım.

denizaa canım ben progesterona transfere 3 gün varken basladim sende daha baslamaman lazim ama eger allinda soru isareti varsa riske atma kaan beye sor mesaj at yanitlar

canım vajinal progestan 200 lük mü söylediğin ilaç? Ben tahlil temiz dedikleri akşam başlamıştım ona... Kaan Bey o şekilde söylemişti bana.. tahliller temiz çıkınca hemen başla demişti...

Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
canım sen bu sene dileğinden vazgeçme Rabbim inşallah nasip edecek bu arada doğum gününü en içten dilerimle kutluyorum Rabbim sana bu yeni yaşında gönlünden geçen tüm güzellikleri versin

Sordum emin olmak icin kaan beyle gorusemedim ama emine hemşire ona son kontrole Geldiginde baslayacaksin dedi :)
demek bize uyguladığı gibi olacak gerçi bana kontrole gittiğim gün baktırmıştı progesteron. canım eğer kaan beye cep telefonundan mesaj atarsan kendisi geri dönüyor bana ilk görüşmeye gittiğimizde demişti mesaj atarsan daha iyi olur diye hep mesaj atıyorum

Kizzlaaarr merhaba kalbiminozu ve denizaa arkadaslarimla gorustum bugun insallah diger arkadaslarlada gorusuruz Kalbiminozu opun hayirli olsun canim yarin kardan bebeklerinin haberini alirsin insallah. Denizaa canim seninde hayirli sonuç olacak inşallah aynı ilaçlardan banda verdi. Bana gelirse bugün hastaneden arafilar degerimin yuksek olduğunu ve transferin ertelenecegini söylediler çok uzuldum uzun bi sürede giremedim foruma sonra dayanamadim kaan beye mesaj attim transferim ertelenecekmis doğru mu dedim evet ama bi kaç gün ertelenecek cumaya gel dedi dünyalar benim oldu

bu mesajı aradım cevaplamak için gündüz telden okumuştum cevaplayamamıştım kaan bey ayın 1 de gelebilirsin demişti ama eşimin nöbet listesine göre 2 sindede olabilir
Göremeyeceğim seni o zaman ben 5-6 sı gibi gelicem birdahaki sefere bu gidişle seninle anca karnın burnundayken tanışabilecez

Hadi hayırlısı sende mutlu sona yaklaştın darısı başımıza

neyseki daha fazlabeklemeyecekmişsin canım bian korktum ama mesajın sonunu okuyunca sevindim hayırlısı olsun canım

Transfer tarihini belirledi mi yoksa kontrol tarihi mi verdi anlamadim ben canim banada bu cuma degil haftaya cuma kontrol dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…