- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.721
evet ben sadece 2 kişi ile tanıştım bir sen birkalbiminozu ile ama ozlem_hakaan arkadaşımızın dediği gibi inşallah herşey yolunca giderse biz çok kalabalık bir grup olarak tanışacağız
kalbiminozu gecmıs olsun arkadasım kalite embriyoların olur inşallah.yarın güzel haberler ver bize.. denizaa SWALLOW09 ne sanslısınız yaa kıskandım valla hepiniz tanıştınız cycas la biz dış kapının dış mandalı kaldık..
Bende henüz kimseyle tanışamadım @menekseg5 yalnız değilsin arkadaşım:) Her şey yolunda gitsin de biz nasıl olsa tanışırız inşallah.
@menekşe canım teşekkür ederim. cycasın dediği gibi biz büyük ve kalabalık bir grubuz. bir gün biraraya geliriz inşallah.bu zorlu süreçte kalplerimiz bir. dualarımız bir.evet ben sadece 2 kişi ile tanıştım bir sen birkalbiminozu ile ama ozlem_hakaan arkadaşımızın dediği gibi inşallah herşey yolunca giderse biz çok kalabalık bir grup olarak tanışacağız
Canım ben transferden hemen sonra başladım.Kizlar bugun cok soru sordum ama bugun ben kan verdim sonucina gore progeston baslicaz dedi kaan bey diye hatirliyorum simdi aradilar sonucunuz temiz kaan beyin soyledigi gibi kullanin ilacinizi dedi o an musait degildim bisey diyemedim acaba yanlismi anladimki siz ne zaman basladiniz progeston a
Kizlar bugun cok soru sordum ama bugun ben kan verdim sonucina gore progeston baslicaz dedi kaan bey diye hatirliyorum simdi aradilar sonucunuz temiz kaan beyin soyledigi gibi kullanin ilacinizi dedi o an musait degildim bisey diyemedim acaba yanlismi anladimki siz ne zaman basladiniz progeston a
bence sen yine de kaan beye sor zira herkese aynı uygulamayı yapmıyor malum...canım vajinal progestan 200 lük mü söylediğin ilaç? Ben tahlil temiz dedikleri akşam başlamıştım ona... Kaan Bey o şekilde söylemişti bana.. tahliller temiz çıkınca hemen başla demişti...
Canim kac yumurya toplandi. Insallah guzel haberler aliriz.@menekşe canım teşekkür ederim. cycasın dediği gibi biz büyük ve kalabalık bir grubuz. bir gün biraraya geliriz inşallah.bu zorlu süreçte kalplerimiz bir. dualarımız bir.
canım sen bu sene dileğinden vazgeçme Rabbim inşallah nasip edecekSelam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
bu mesajı aradım cevaplamak için gündüz telden okumuştum cevaplayamamıştım kaan bey ayın 1 de gelebilirsin demişti ama eşimin nöbet listesine göre 2 sindede olabilirSen kaçında gideceksin canım
demek bize uyguladığı gibi olacak gerçi bana kontrole gittiğim gün baktırmıştı progesteron. canım eğer kaan beye cep telefonundan mesaj atarsan kendisi geri dönüyor bana ilk görüşmeye gittiğimizde demişti mesaj atarsan daha iyi olur diye hep mesaj atıyorumSordum emin olmak icin kaan beyle gorusemedim ama emine hemşire ona son kontrole Geldiginde baslayacaksin dedi :)
Tesekkur ederim canim insallah :)canım sen bu sene dileğinden vazgeçme Rabbim inşallah nasip edecekbu arada doğum gününü en içten dilerimle kutluyorum Rabbim sana bu yeni yaşında gönlünden geçen tüm güzellikleri versin
Göremeyeceğim seni o zaman ben 5-6 sı gibi gelicem birdahaki sefere bu gidişle seninle anca karnın burnundayken tanışabilecezbu mesajı aradım cevaplamak için gündüz telden okumuştum cevaplayamamıştım kaan bey ayın 1 de gelebilirsin demişti ama eşimin nöbet listesine göre 2 sindede olabilir
Canım inşallah bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girersin hersey gönlünce olsun :)Selam kızlar buggön benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
Hadi hayırlısı sende mutlu sona yaklaştın darısı başımızaKizzlaaarr merhabakalbiminozu ve denizaa arkadaslarimla gorustum bugun insallah diger arkadaslarlada gorusuruz Kalbiminozu opun hayirli olsun canim yarin kardan bebeklerinin haberini alirsin insallah. Denizaa canim seninde hayirli sonuç olacak inşallah aynı ilaçlardan banda verdi. Bana gelirse bugün hastaneden arafilar degerimin yuksek olduğunu ve transferin ertelenecegini söylediler çok uzuldum uzun bi sürede giremedim foruma sonra dayanamadim kaan beye mesaj attim transferim ertelenecekmis doğru mu dedim evet ama bi kaç gün ertelenecek cumaya gel dedi dünyalar benim oldu
neyseki daha fazlabeklemeyecekmişsin canım bian korktum ama mesajın sonunu okuyunca sevindim hayırlısı olsun canımKizzlaaarr merhabakalbiminozu ve denizaa arkadaslarimla gorustum bugun insallah diger arkadaslarlada gorusuruz Kalbiminozu opun hayirli olsun canim yarin kardan bebeklerinin haberini alirsin insallah. Denizaa canim seninde hayirli sonuç olacak inşallah aynı ilaçlardan banda verdi. Bana gelirse bugün hastaneden arafilar degerimin yuksek olduğunu ve transferin ertelenecegini söylediler çok uzuldum uzun bi sürede giremedim foruma sonra dayanamadim kaan beye mesaj attim transferim ertelenecekmis doğru mu dedim evet ama bi kaç gün ertelenecek cumaya gel dedi dünyalar benim oldu
aynen canım yaa öyle olacak sanırım neyse olmadı memlekete giderken çanakkeden geçiyoruz ya o zaman uğrarım tanışırızGöremeyeceğim seni o zaman ben 5-6 sı gibi gelicem birdahaki sefere bu gidişle seninle anca karnın burnundayken tanışabilecez
Transfer tarihini belirledi mi yoksa kontrol tarihi mi verdi anlamadim ben canim banada bu cuma degil haftaya cuma kontrol dediKizzlaaarr merhabakalbiminozu ve denizaa arkadaslarimla gorustum bugun insallah diger arkadaslarlada gorusuruz Kalbiminozu opun hayirli olsun canim yarin kardan bebeklerinin haberini alirsin insallah. Denizaa canim seninde hayirli sonuç olacak inşallah aynı ilaçlardan banda verdi. Bana gelirse bugün hastaneden arafilar degerimin yuksek olduğunu ve transferin ertelenecegini söylediler çok uzuldum uzun bi sürede giremedim foruma sonra dayanamadim kaan beye mesaj attim transferim ertelenecekmis doğru mu dedim evet ama bi kaç gün ertelenecek cumaya gel dedi dünyalar benim oldu