Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim banada dedi ama ben cekiniyorum sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor msj atip birde kaan beye mi sorsam ki ya

Canim banada dedi ama ben cekiniyorum sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor msj atip birde kaan beye mi sorsam ki ya
hemşire hanımlarada güvenebiliriz ama hala kafanda soru işareti varsa sor mesajla rahatsız etmiyorsun ki ben whasapptan yazıyorum zaten müsait olunca bakıyor ona dolayısıyla rahatsız etmiş saymıyorum kendimi

denizaa post: 37956786 .!.:
Transfer tarihini belirledimi yoksa kontrol tarihi mi verdi anlamadim ben canim banada bu cuma degil haftaya cuma kontrol dedi
Aralik 10-15 arasi transfer olur demisti ama aksilik cikmazsa dedi simdi aksilik cikti bikac gun ertelenecek dedi bakalim cuma cagirdi tekrar bakilacak degerlerime ona gore bi tedavi uygulacak. bu arada hic cekinme her mesajina cewap veriyo bende cycas gibi watsapptan yaziyorum komik smileyler bile yaziyo verdigi cewaplarda.

agapo, post: 37956296, member: 622296"]Hadi hayırlısı sende mutlu sona yaklaştın darısı başımıza[/QUOTE]
İnsallah Canim insallah

[QUOTE cycas, post: 37956670, member: 474399"]neyseki daha fazlabeklemeyecekmişsin canım bian korktum ama mesajın sonunu okuyunca sevindim hayırlısı olsun canım [/QUOTE]
Sorma bugun dunya basima yikildi sandim hastaneden haber gelince iyiki kaan beye mesaj atmisim yoksa gozlerime patates sarip ise oyle gidecektim

Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
canımmm sakın vazgeçme,ol dedi mi oluverir yüce rabbim..Doğumgünün kutlu olsun ve dilerim yeni yaşında bebeğine kavuşursun,dualarım seninle..

QUOTE="cvz, post: 37957726, member: 581814"]kızlar merhaba benim bir sorum olacak hastaneye ücretleri hangi aşamada ödediniz.[/QUOTE]
Opu öncesi odeniyor canim

Hadi hayırlı olsun canım. 12 gün sonrasında da güzel haberleri ver bize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…