- 23 Mart 2013
- 396
- 463
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.741
Canim banada dedi ama ben cekiniyorum sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor msj atip birde kaan beye mi sorsam ki yademek bize uyguladığı gibi olacak gerçi bana kontrole gittiğim gün baktırmıştı progesteron. canım eğer kaan beye cep telefonundan mesaj atarsan kendisi geri dönüyor bana ilk görüşmeye gittiğimizde demişti mesaj atarsan daha iyi olur diye hep mesaj atıyorum
hemşire hanımlarada güvenebiliriz ama hala kafanda soru işareti varsa sor mesajla rahatsız etmiyorsun ki ben whasapptan yazıyorum zaten müsait olunca bakıyor ona dolayısıyla rahatsız etmiş saymıyorum kendimiCanim banada dedi ama ben cekiniyorum sanki rahatsiz edicekmisim gibi geliyor msj atip birde kaan beye mi sorsam ki ya
Aralik 10-15 arasi transfer olur demisti ama aksilik cikmazsa dedi simdi aksilik cikti bikac gun ertelenecek dedi bakalim cuma cagirdi tekrar bakilacak degerlerime ona gore bi tedavi uygulacak. bu arada hic cekinme her mesajina cewap veriyo bendedenizaa post: 37956786 .!.:Transfer tarihini belirledimi yoksa kontrol tarihi mi verdi anlamadim ben canim banada bu cuma degil haftaya cuma kontrol dedi
canımmm sakın vazgeçme,ol dedi mi oluverir yüce rabbim..Doğumgünün kutlu olsun ve dilerim yeni yaşında bebeğine kavuşursun,dualarım seninle..Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
Tesekkur ederim canim. Insallah hepimizin oyle olur :)Canım inşallah bir sonraki yaşına kucağında bebeğinle girersin hersey gönlünce olsun :)
Tesekkur ederim canim. Cok guzel dilek bu :)canımmm sakın vazgeçme,ol dedi mi oluverir yüce rabbim..Doğumgünün kutlu olsun ve dilerim yeni yaşında bebeğine kavuşursun,dualarım seninle..
Opu öncesi ödeniyor canımkızlar merhaba benim bir sorum olacak hastaneye ücretleri hangi aşamada ödediniz.
aynen canım yaa öyle olacak sanırım neyse olmadı memlekete giderken çanakkeden geçiyoruz ya o zaman uğrarım tanışırız[/QUOTE Memleket neresi canım?
Doğum günün kutlu olsun canım. Allah yani yaşında istediğin her şeyi nasip etsin sana. Tabi başta anneliği inşallah:)Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
Hadi hayırlı olsun canım. 12 gün sonrasında da güzel haberleri ver bize inşallah.Kizzlaaarr merhabakalbiminozu ve denizaa arkadaslarimla gorustum bugun insallah diger arkadaslarlada gorusuruz Kalbiminozu opun hayirli olsun canim yarin kardan bebeklerinin haberini alirsin insallah. Denizaa canim seninde hayirli sonuç olacak inşallah aynı ilaçlardan banda verdi. Bana gelirse bugün hastaneden arafilar degerimin yuksek olduğunu ve transferin ertelenecegini söylediler çok uzuldum uzun bi sürede giremedim foruma sonra dayanamadim kaan beye mesaj attim transferim ertelenecekmis doğru mu dedim evet ama bi kaç gün ertelenecek cumaya gel dedi dünyalar benim oldu
Selam kızlar bugun benim dogumgunum :) gecen sene mumlari uflerken seneye anne olurum ins diye dilemistim ama kismet olmadi. Bu sene olur insallah :)
Amin canim insallah :)Doğum günün kutlu olsun canım. Allah yani yaşında istediğin her şeyi nasip etsin sana. Tabi başta anneliği inşallah:)
Cok tesekkur ederim canim :)nice güzel yaşlara inşallah bebişlerinle berabeerr...
Evetkalbiminozu canım haber geldi mi kardan bebeklerden ?