Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Opudan çıktım ama sersem gibiyim dinleniyorum daha kaan bey gelmedi. SWALLOW09 ve denizaa ile de görüştüm tatlı ve güzel arkadaşlarım benim. İnşallah güzel haberler gelir sizden.
canım geçmiş olsun haberini bekliyorum
sanırım kızlar haftayada gelirler kontrol için o zamanda ben tanışırım hepinizi tanımak istiyorum

Merhaba kizlar evet biz bugün SWALLOW09 ile tanistik kalbiminozu ilede tekrar gorustuk Hep destek tam destek Bana kaan bey estorejen hapini gunde 2 tane 2 kere ve estorejen banti Başladı bu cuma değil haftaya cuma kontrol dedi yanliz kafam su takildi sali gunu basla 4 gunde bir degistir dedi pazartesiden ihtibaren 4 gunde iki banda cikar dedi yarin takicam cumartesi sabah ilkini cikarip ikinciyi takicam pazartesi ikinci gun oluyor ben ikinciyi o gunmu takmaliyim yoksa pazartesi eskiyi cikarip ikisinide yeni mi takmaliyim

Opudan çıktım ama sersem gibiyim dinleniyorum daha kaan bey gelmedi. SWALLOW09 ve denizaa ile de görüştüm tatlı ve güzel arkadaşlarım benim. İnşallah güzel haberler gelir sizden.
Geçmiş olsun canım, şimdi kutsal emanetlerin birleşme zamanı. İnşallah annesinin karnında can bulurlar .

Canım bu dediğin hap estrofem mi?

canım bence yarın ikisini birden tak. cumartesi değiştircen. bantı yapıştırdığın günü saymıyorsun. ondan sonraki 4.gün değiştiriyorsun. bana öyle söylemişti Kaan Bey.

Bende henüz kimseyle tanışamadım wiolettt yalnız değilsin arkadaşım:) Her şey yolunda gitsin de biz nasıl olsa tanışırız inşallah.

Olabilirs
Selam kizlar acil sorum var benim 26 kasim bu çarşamba kontrolum var . Doktor 21inde adet duzenliyici kes 26da gel rahim kalinlastirma yapicaz demisti. O arada az ya da cok adet gorursun dedi ama ben hastalanmadim neden ki ?
Olabilirsin diye soy

canım ikisini de yenile.. bende de öyle olmuştu, tekle başlayıp sonra ikiye çıkartmıştı.. 2 ye geçerken aynı günlere denk getirdik. ikisini birden yenileyeceksin...

Geçmiş olsun canım, şimdi kutsal emanetlerin birleşme zamanı. İnşallah annesinin karnında can bulurlar .
evet inşallah döllenirler ve kardan bebeklerim olur benimde. teşekkür ederim can sesi. sende opundan güzel sonuçlarla dönersin inşallah. ben hala hastanedeyim. karnım ağriyor. kaan bey ile de görüşemedim henüz

BelkiTE="ozlem_arica, post: 37953158, member: 618367"]Benim 13 Aralıkta kontrolüm var. Saat 12 de:)[/QUOTE]
Belki denk geliriz canım 4-5aralik gibi adetim gelicek 2.veya 3.günü gidicem iğnelere başlıcaz bilmiyorum birdaha kaçgün sonra çağırır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…