- 5 Mayıs 2013
- 3.097
- 4.521
- Konu Sahibi mavinehir17
- #2.701
canım geçmiş olsun haberini bekliyorum
sanırım kızlar haftayada gelirler kontrol için o zamanda ben tanışırım hepinizi tanımak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçmiş olsun haberini bekliyorum
İnşallah canım. İçini ferah tut. Dualarım sizinle.
Sen kaçında gideceksin canımcanım geçmiş olsun haberini bekliyorum
sanırım kızlar haftayada gelirler kontrol için o zamanda ben tanışırım hepinizi tanımak istiyorum
Canım bu dediğin hap estrofem mi?Merhaba kizlar evet biz bugün SWALLOW09 ile tanistik kalbiminozu ilede tekrar gorustuk Hep destek tam destek Bana kaan bey estorejen hapini gunde 2 tane 2 kere ve estorejen banti Başladı bu cuma değil haftaya cuma kontrol dedi yanliz kafam su takildi sali gunu basla 4 gunde bir degistir dedi pazartesiden ihtibaren 4 gunde iki banda cikar dedi yarin takicam cumartesi sabah ilkini cikarip ikinciyi takicam pazartesi ikinci gun oluyor ben ikinciyi o gunmu takmaliyim yoksa pazartesi eskiyi cikarip ikisinide yeni mi takmaliyim
Evet canimCanım bu dediğin hap estrofem mi?
canım bence yarın ikisini birden tak. cumartesi değiştircen. bantı yapıştırdığın günü saymıyorsun. ondan sonraki 4.gün değiştiriyorsun. bana öyle söylemişti Kaan Bey.Merhaba kizlar evet biz bugün SWALLOW09 ile tanistik kalbiminozu ilede tekrar gorustuk Hep destek tam destek Bana kaan bey estorejen hapini gunde 2 tane 2 kere ve estorejen banti Başladı bu cuma değil haftaya cuma kontrol dedi yanliz kafam su takildi sali gunu basla 4 gunde bir degistir dedi pazartesiden ihtibaren 4 gunde iki banda cikar dedi yarin takicam cumartesi sabah ilkini cikarip ikinciyi takicam pazartesi ikinci gun oluyor ben ikinciyi o gunmu takmaliyim yoksa pazartesi eskiyi cikarip ikisinide yeni mi takmaliyim
Bende henüz kimseyle tanışamadım wiolettt yalnız değilsin arkadaşım:) Her şey yolunda gitsin de biz nasıl olsa tanışırız inşallah.kalbiminozu gecmıs olsun arkadasım kalite embriyoların olur inşallah.yarın güzel haberler ver bize.. denizaa SWALLOW09 ne sanslısınız yaa kıskandım valla hepiniz tanıştınız cycas la biz dış kapının dış mandalı kaldık..
Olabilirsin diye soySelam kizlar acil sorum var benim 26 kasim bu çarşamba kontrolum var . Doktor 21inde adet duzenliyici kes 26da gel rahim kalinlastirma yapicaz demisti. O arada az ya da cok adet gorursun dedi ama ben hastalanmadim neden ki ?
Merhaba kizlar evet biz bugün SWALLOW09 ile tanistik kalbiminozu ilede tekrar gorustuk Hep destek tam destek Bana kaan bey estorejen hapini gunde 2 tane 2 kere ve estorejen banti Başladı bu cuma değil haftaya cuma kontrol dedi yanliz kafam su takildi sali gunu basla 4 gunde bir degistir dedi pazartesiden ihtibaren 4 gunde iki banda cikar dedi yarin takicam cumartesi sabah ilkini cikarip ikinciyi takicam pazartesi ikinci gun oluyor ben ikinciyi o gunmu takmaliyim yoksa pazartesi eskiyi cikarip ikisinide yeni mi takmaliyim
evet ben sadece 2 kişi ile tanıştım bir sen bir kalbiminozu ile ama ozlem_hakaan arkadaşımızın dediği gibi inşallah herşey yolunca giderse biz çok kalabalık bir grup olarak tanışacağızkalbiminozu gecmıs olsun arkadasım kalite embriyoların olur inşallah.yarın güzel haberler ver bize.. denizaa SWALLOW09 ne sanslısınız yaa kıskandım valla hepiniz tanıştınız cycas la biz dış kapının dış mandalı kaldık..
Bende tanışamadım aralığınilk haftası orda olacaklar kimler?Bende henüz kimseyle tanışamadım wiolettt yalnız değilsin arkadaşım:) Her şey yolunda gitsin de biz nasıl olsa tanışırız inşallah.
Benim 13 Aralıkta kontrolüm var. Saat 12 de:)Bende tanışamadım aralığınilk haftası orda olacaklar kimler?
evet inşallah döllenirler ve kardan bebeklerim olur benimde. teşekkür ederim can sesi. sende opundan güzel sonuçlarla dönersin inşallah. ben hala hastanedeyim. karnım ağriyor. kaan bey ile de görüşemedim henüzGeçmiş olsun canım, şimdi kutsal emanetlerin birleşme zamanı. İnşallah annesinin karnında can bulurlar .