Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

[QUO"kalbiminozu, post: 37803960, member: 601666"]Canım, iyi olmasına çok sevindim. Nazlı bir kız olacak bencede. Hayırlısıyla kucağına alacağın günlerde gelir inşallah. Darısı başımıza.[/QUOTE]
Amin canım inşallah en kisa surede hayırlı haberlerini bekliyorum.dualarim sizinle.

UOTE="SWALLOW09, post: 37805016, member: 438912"][QUOozlem_arica, post: 37802762, member: 618367"]Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.[/QUOTE]
Kiz ozlem sen yazinca ben duygulaniyorum hep yaaa :KK61::KK61:[/QUOTE]
Canim benim anne adayi oldugundan olsa gerek duygusalligin:) sen hep iyi ol ve hep guzel haberler ver insallah. Guzel yurekli arkadasim:)

Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.
allah gönlüne göre versin canım

UOTE="SWALLOW09, post: 37805016, member: 438912"][QUOozlem_arica, post: 37802762, member: 618367"]Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.
Kiz ozlem sen yazinca ben duygulaniyorum hep yaaa :KK61::KK61:[/QUOTE]
Canim benim anne adayi oldugundan olsa gerek duygusalligin:) sen hep iyi ol ve hep guzel haberler ver insallah. Guzel yurekli arkadasim:)[/QUOTE]
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

hayırlısı olsun canım inşallah güzel güzel embriyoların olur eğer cumartesi olursa opun ben o gün kontrole gitmeyi düşünüyorum kaan bey pazartesi testi tekrar et dedi o gün tekrar konuşacağız kontrol nezaman olacak diye inşallah iyidir canımeskiden sadece tutacakmı diye korkuyordum şimdi korkum daha büyük beni bırakmasından korkuyorum Allah ın izni ile doğduğunu bir görebilsem :KK36::KK36:

Hayırlısı ile inşallah onu da görürsün canım içini ferah tut her zaman :)

Merhaba arkadaşlar, bir süredir yazdıklarınızı okuyorum. Hamile arkadaşları da okudukça mutlu oluyorum, sağlıkla hepiniz ponçiklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. :KK66: Temmuzdan beri vitaminleri kullanıyorum ama benim için asıl yolculuk yeni başladı. İğnelere devam. Daha önce sözde iyi bir yerde başarısız alelacele yapılan bir tüp bebek tedavisinden sonra, bu sefer olacağına inancım çok yüksek. Emin ellerdeyiz, iyi bir kaptanımız var. Benim başta yaptığım kararsızlıkları yaşayan bir merkez seçmekte zorlanan arkadaşlar içinde yazıyorum aslında. Kaan Bey, yaptığı işin bizim için ne kadar özel olduğunun farkında, sonuna kadar birşey atlamadan yanımızda olan bir hekim. Doğru araştırmayı baştan yapabilseydim kimbilir geçen yıl ki sıkıntıları yaşamamış belki de şimdi mutlu bir anneydim. Neyse olasılıkları geçelim, umarım bu yolda ilerlediğim arkadaşlarla yakın zamanda hamişlerin arasına katılırız.
Sevgiler hepinize :KK15::KK15:

Tedavin hayırlı olsun canım gelişmeleri bizimle de paylaş sık sık. İnşallah bunun sonucunda bebişine kavuşursun :)

Merhaba arkadaşlar. Simdi muayeneden ciktik. Herşey yolunda cok şükür. Ama cinsiyetini gostermedi:KK43: Kaan Bey bu durumlarda genelde kız bekleriz dedi:) Elbetteki hayırlısı ve önemli olan sağlıklı olması. Ben bir an önce kızım yada oğlum diye sevmek istiyorum ondan merakim:) 1 ay daha bekliycez bebisimi. Aramiza yeni katılan arkadaşlarda olmuş hoşgeldiniz:) Dualarim sizlerle.

Canım inşallah seveceğin günler de gelecek. Cinsiyetini merak ediyordum demek minik göstermedi olsun sağlıklı sıhhatli olsun da tek :KK70:

Selam arkadaslar. Dun opu vardi. 3. Opu ve yine tek yumurta. Maalesef dolleme olmamis. Biz ptsye kadar takip edecegiz dediler ama islem gormemis. Kaan bey vitamin ilaclarimi degistirdi. Daha guclulerini yazdi. Arkadaslar yaklasik 2.5 ay ara verecegiz. Ben bu sure zarfinda isten de cikacagim. Dinlenecegim. Kafamdan cikaracagim biraz bebek olaylarini
Insallah bu aradan sonra 4. Toplamada daha fazla yumurta cikar ve embryo olur ve artik transfer icin hazirlaniriz. Hakkimizda hayirlisi.. elimizden geleni yapiyoruz bu ugurda. Alah nasip eder insallah..

Canım benim Allahın izni ile olacak inşallah buna inan. Bu kadar emek ve umut varsa mutlaka mükafatı da olacaktır. İşten çıkman kafanı rahatlatman çok iyi olur bence. Ben çalışırken çok fazla stres oluyormuşum ama farkında değilmişim çıkınca yumurta sayım bile arttı bir de ben pilatese gitmeye başladım yaklaşık 6 aydır gidiyorum ve çok iyi hissediyorum kendimi de. İstersen sen de yürüyüş yapabilir ya da spor salonuna yazılabilirsin. Sana kesinlikle iyi gelecek. Dualarım seninle canım...

Pilatese baslayacagim insallah. Ara vermistim iyi olacak. bir kardan bebegim var o bana guc veriyor :)

Zaten yapıyormuşsun önceden pilates yazdıktan sonra okudum sana :) Kesinlikle daha iyi hissedeceksin kendini canım benim evet çok şükür ki bir kardan bebeğin var ve annesine kavuşmayı bekliyor :KK66:

Canım benim Allahın izni ile olacak inşallah buna inan. Bu kadar emek ve umut varsa mutlaka mükafatı da olacaktır. İşten çıkman kafanı rahatlatman çok iyi olur bence. Ben çalışırken çok fazla stres oluyormuşum ama farkında değilmişim çıkınca yumurta sayım bile arttı bir de ben pilatese gitmeye başladım yaklaşık 6 aydır gidiyorum ve çok iyi hissediyorum kendimi de. İstersen sen de yürüyüş yapabilir ya da spor salonuna yazılabilirsin. Sana kesinlikle iyi gelecek. Dualarım seninle canım...
Cok tesekurler canim. Onceden pilates yâpiyordum is saatleri ve uźaklik oldigu icin ara vermistim. Ilk isim pilatese yazilmak ve yuruyus yapmak. Ins benim de yumurta sayim artar :)

X